Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Macinko , můj favorit je zase pražský Pronatal, tak že by? ![]()
Ještě uvidíme…
Tak papa!
Tak já už jsem taky došila, takže ještě jednou hezké sny!
http://www.sirmi.ic.cz/hvezda/20.gif
A brzo taková miminka pro všechny profíky!
http://www.sirmi.ic.cz/deti/98.gif
ÁÁÁ, konečně je tu můj ročník 1980…
![]()
Dobré ráno ![]()
Jen kontroluju, jestli tady už straší Perlička
Perli , už jen pár hodin a budeš se usmívat ![]()
Ségra , no jo, ty se vlastně musíš přemoct v rámci plnění plánu
![]()
Ještě že máš problém s hlasivkama
Představa, že nesmíš 3 týdny psát ![]()
Macelinko , nebuď smutná, mrcha tu ještě není a když dorazí, tak v CARu vám miminko vyrobí raz dva. Vy budete mít vlastně se Sarah sourozence, pokud půjdete do stejného CARu, tak to pak budeš moje příbuzná
Neboj, rok 2007 je rok profitěhulek a my všechny, které porodíme dřív, tak vám budeme závidět ty vaše kulaťoučké pupíky a těšit se na vaše miminečka ![]()
Tak, vyrážím směr robota
…mně se nechcééééééééééééé, ale už jen 7× a jsem doma
Krásný den všem ![]()
Ahoj berušky,
tak já letím k doktorovi,tak mi prosím držte palečky.Díky.Jak přijdu,hned podám všechny informace.
ahoj, zdravim vsetky proficky ![]()
taky moj rocnik ![]()
u nas nic nove. boli sme na chalupe v tatrach. ja osobne som tam nic nerobila.
dnes prvy krat do skoly. no som zvedava ![]()
soptik drzim palecky, ale uniklo mi preco ides k dr. ![]()
perlicka tebe taky ![]()
marinka
sme zvedave
dobré ráno všem!!!!!
tak co, zvládnem dneska tu magickou 2000 ?
Dobre rano.
Abbey, vcera odpoledne jsem nakoukla jak jsi na tom. Mrzi me, ze zas byla jen jedna cara, ale pokud se teplota drzi tak to treba jeste neni ztracene, ne? Co ruka? Je to lepsi? Pujdes pro leky?
Perlo, pondeli je tu. V kolik budes volat? DRzim palce!!
Soptiku, ani ja nevim proc jdes k Dr, nedocitala jsem. Ale i tak drzim palce!
Dancul, jak ti je? Uz mas nejake ty priznaky?
Macel, jak se mas? Doufam, ze aspon ty se budes radovat z carek ![]()
dobre ranko!!!
maci,neboj,urcite si v caru poradi a mimisek brzo bude!!kdy vubec jedes do caru,na co cekas??
perlicko,tak co,cekame netrpelive a drzime palecky!!
sopti,dej vedet,jak jsi dopadla u doktora!!
sarah,ty take pujdes do caru??
ahoj hanicko,jak je u vas,porad hezky??
hani skoro som sa poblila pred vchodom do obchodaku, tak to je asi priznak ![]()
http://smileys.smileycentral.com/…/36_19_7.gif
ahoj Hanni, Kami…
na co čekám?? Na přirozené početí ![]()
jsem asi naivka…jen počkám na MS a objednám se…nejspíš do Gennetu…
jen jsem se vás všech chtěla zeptat…asi je lepší, když první návštěva CARu proběhne 2.DC kvůli odběrům, že????
Hani,Dancul psala jsem to včera,máme velké problémy s novým zaměstnavatelem,který z nás dělá otroky a chce abychom daly sami co nejdřív výpověď.Tak jsme se ještě se 2 kolegyněma domluvily a hodily se marod.Tak proto ten doktor.
Jinak u doktora toto: mám neschopenku,bolesti zad jsem popsala naprosto bravurně,protože mě bolí neustále.Doktorka mě chtěla napsat prášky a injekce a já ji řekla,že jsem dnes 33 DC a mrcha že chodí pravidelně 29 DC,takže mám už 4 dny zpoždění.To,že jsem měla posunutou OVU a tím pádem dojde mrcha až zítra,to jsem jí už samozdřejmě neřekla.Tak si mám udělat test a v pátek ji přijít říct,jestli je pozitivní nebo negativní a podle toho bychom se zařídili a ona by mě konečně mohla napsat nějaké prášky na bolest.
Teď ještě musím zavolat do práce a říct jim,že nepřijdu.Asi budou mít radost,protože budu už 3. kdo bude dneska na neschopence.
ABBEY,PERLI už se těším na vaše výsledky.
dobré ranko všem
Macelino tak nakonec to vyhraje Gennet?
Můžu ti napsat jejich tel.číslo jestli chceš a zeptáš se na který den nejlépe objednat.
danculko,ahojky,tak odpocivej,kdyz se ti dela nevolno!!
maci,asi takhle,ja bych se objednala co nejrive,nevim jaky bude naval,jak dlouho bude objednani trvat a co s tebou zacne delat,treba par mesicu taky nic vyznamneho a treba se to prirozene jeste podari,uz jen tim,ze se zklidnis a budes vedet,ze jsi objednana a ze se zacne neco dit,takovych pripradu znam nespocetne ![]()
sopti,tak vidis,tak budes v klidu doma,ale jak to chces resit do budoucna??ted nevim jestli jsi to treba nepsala ![]()
Nejlépe bych to řešila tak,že budu těhulka…
Za 2 měsíce proběhne prodej firmy,která nás koupila,té 3. firmě / tomu otrokářovi / a já nepodepíšu novou smlouvu s ním a dám výpověď.Tak mám aspoň teď čas si něco hledat,dostanu peníze z neschopenky a budu doma v klidu.Kdybych šla do práce,tak bych dělala 13 hodin,něměla bych čas si hledat novou práci a ještě bych tam asi dělala zadarmo,protože ta firma / ten zprostředkovatel a překupník / co nás koupila nám asi výplatu nedá a ten otrokář nás taky nebude platit,protože s námi ještě nemá smlouvu.Je to všechno takový hrozně složitý.Kdyby se to stalo někomu jinýmu,tak řeknu,on je asi blbý,ale my jsme s tím opravdu nemohli nic udělat…
Ahoooj ,
závislák zdraví ještě z domova. Tohle je fakt nemoc !
![]()
a vypínám a mažu do práce !!
![]()
Takže za chvilku páčko !
![]()