Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky já se dneska po dlouhé době NUDÍM no není to SUPER?????????????
![]()
Tak mam za sebou dnesni zaucovani. Ted uz budu na svem pc sama
A zitra mam volno. Huraa ![]()
Perlo, to je teda pech! Vydrz!
Misch, uzijte si dovcu! Kdy se vracite?
Kacko, kolik mas tech pidi mini vecicek vel. 50 a 56? Pokjicek je moc peknej!
Kamco, tak povedej. Kam pujdes?
Jo jo Kačí:kolik věciček máš pro píďu???
Perlo: neboj,já počkám s tebou,mám celý den čas jen pro tebe:-)
takze je to neurologie v kladne,no sice je to starsi nemocnice,asi jako stara ustecka,ale nevadi,jine ted volne nemeli,puvodne jsem si to sla prohlednout a vrchni to brala jako ze to beru,ale jaj sem na jednu stranu rada,protoze bych si vzala cas na rozmyslenou pak by mi to uteklo a buh vi co bych pak sehnala,asi takhle,mam strach,nevim do ceho jdu,ale to bych nevedela nikde,proste risk ![]()
zatim,krom toho,ze je to starsi budova,na me vsichni pusobili moc mile,seznamila me se vsemi co tam byli,vsichni byli nadeseni,tak snad to bude dobre.
jen to zarizovani,to je des,toho behani!!
HANI a JITU : vel 50 nemám ŽÁDNOU a ani jí zatím kupovat nebudu
Můžu kdykoliv dokoupit. Pokud budeme mít obříka, tak to ani nevyužiju a v dnešní době není problém dokoupit. Vel 56 pár oblečků mám. Pyžámek - overálku asi 7ks, pak nějaké tepláčky, bodýčka atd atd ![]()
KAMI : supééééééééééééééér !!!
Už jsem vyžebrala info po Skypu. ![]()
kami - BLAHOZELAM
to je super, uz si skoro zamestnana
a to si babatko nenecha ujst ![]()
holky,diky mc,snad budu spokojena
,uz jsem se objednala i na vstupni prohlidku,ve stredu si privezu kartu a ockovak a zazadam o vypis z trestniho rejstriku a v pondeli jdu na vstupni a pak hned uz pro veci …
ted jedu pro manzu..
hádejte kde mám nohy???????????????
ve škopku pod PC,v teplé vodě s citronovou koupelí
![]()
Mati, jak ti je? Trochu se setri.
Kacko, ja mam taky par overalku a bodycek vel 56 a zbytek uz beru 62. Pokud se narodi pidi Jonas tak se to muze vzdycky dokoupit. To vladne i manzel ![]()
Kamco, tak gratuluju. Neboj, bude to dobry.
Jitutu, na co je dobra citronova koupel? Na otekly nohy? Ty me trapi kazdej den. Kdyz prijdu domu tak jdu hned do vany a sprchuju lytka studenou vodou.
Kami -já gratuluji k práci na neuroligii jsem pracoval skoro 5 let z toho 4 roky na jipu.
Tak se oficoš loučím.
Hani vrátíme se buď v pondělí nebo až ve středu,podle počasí.
Autem můžem být na ukrajině nejdéle 10dní.Víc nepovolují.
Páček všem Misch
MATO : no co jako ?
Jste pořád vykládaly, jak není nikde vidět, tak se vám snaží vyhovět !!! takovej je to pašák !
Hele ale ted jsou ty pohyby vážně skvělý !!!
Teda někdy fest bolestivý, když mi přizdí žebro nebo žaludek au au au .
ale fak mu nahmatám nožičku nebo zadeček.
![]()
Co kámoška ?? Furt neporodila ??
KAMI gratuluji k nové práci.To je super,že tak brzo nastupuješ.
Ahojky všem.
Já se na to vyprdnu. ten můj debil zase přitáhl až ráno. V noci se to v hospodě začalo rvát, tak mu volala servírka, ať tam přijede. no a samozřejmě se tam pak seknul. Když jsem přijela z práce, tak už spal doma, ale vůbec nevím v kolik přijel. A to jdeme večer na Donutila. Doufám, že už bude v cajku.
Hajzl jeden hnusnej. Až vystřízlivý, tak budeme mít rozhovor-nůž na krk, rozvodový papíry v ruce. Zmetek jeden.
![]()
Jinak se podívejte na moje BT-dneska 37,1-stále špiním, mrcha nikde a test negativní, příznaky žádný. ta si taky ze mě dělá prdel, svině. zrovna, když jí potřebuju.:evil:
A to jdem 14 dpo, takže už by bylo něco vidět. Já se na to fakt vybodnu.
Jdu si udělat výplach, ať vidím, jestli budu furt špinit, doufám, že se ta mrcha konečně rozjede. pak jdu do krámu a potom jsem tu jako na koni.