Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já tu pak odpoledne nebudu, nééééé že tu dvoutisícku uděláte beze mě!!!! Jako tisícku!!!!!
honem sem a povídat
![]()
Kačí, koukala jsem na Jane Slalom, docela pálka, když to chceš se vším všudy
Ani porodný na to nestačí
By měli poslanci přitlačit, co???? ![]()
Abbey - Díky. Já se snažím raději moc nemyslet na to, že bych mohla být těhu. Ale pravda už je blízko
Tak se to brzy dozvím.
Jinak bych ráda přispěla ještě trochu svou trochou do snažilkovského mlýna:
Kromě toho, že se nám nedařilo a pak zamkl. těhu. Mám ještě ke všemu zakloněnou dělohu, prý vychýlenou do leva. Snažili jsme se dlouho a poprvé se to povedlo, když jsme to zkusili ze zadu a snažili se trošku tlačit na levo. Manžel byl samozřejmě z této polohy nadšen
Ale pro mě to bylo taky docela zajímavý snažení
Po tom jsem zůstala ležet na levém boku a s tím vším pěkně usnula s manžílkem po boku. Dělali jsme to obden v době ovu. No a tenkrát poprvé se to povedlo. To snažení před tím jsem se běžela vždy hned umývat. Tento měsíc poprvé po kyretáži postupujeme stejně. Ale i tak to mohla být náhoda.
MATO : jo jo pálka to je a dost drsná ! Nás stále se vším 21tis ! a to byla ještě ta lonská kolekce !!
JEDU ![]()
kacka ja to vidim na ikeu. akurat postielka bude asi este moja
. ma to na starosti moj tatko a ten to zacne obhanat az po porode, kedze je povercivi ![]()
Káťo - zajímavý ![]()
myslím, že už to tu někdo taky popisoval…
Máťo - tak to prokrafeme spolu
já můžu jen do půl třetí…
co ta Perlička - už asi byla na té gyndě…možná už něco ví…
a co vůbec MARINKA??????
Jo a JOFI - ten tvůj grafík vypadá jako těhulkovej a žádnej bestiovej
![]()
To je strašný 21 000 za kočárek.Já vím,že je to i s autosedačkou,ale i tak je to hodně drahý.Mě se líbí spousta kočárků,jenom mám dojem,když vidím ty maminy s nimi,že ty kočárky jsou hodně nízké.Myslím tím,že mimčo položené v kočárku je strašně nízko.Já mám přes 172 cm a když bych chtěla mimčo vytáhnout z kočárku,přijde mi to,že bych se musela moc ohýbat.
jestli ti ten kominíček přinese štěstí, tak si ho nech i těhulkovského metříku ![]()