Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
taky přemýšlím o kočárku Jané slalom,je lehký,to potřebuju,ale je fakt stabilní?????chci s ním jezdit na bruslích ![]()
tak aj ja prispejem nech je ta 2000 rychlejsie tu ![]()
dani - aj mne sa paci ikea, jednoduchsie veci, urco dame do detskej izby daku peknu tapetu s mackom pu alebo podobne, no moc vycackane sa mi to nepaci..
soptik,jofi - drzim prsty,nech sa teplota drzi a mame nove tehulky..
perli - akkkooooo? nenapinaaaaaaajjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!! ![]()
kaci - takze dnes na obed si mala polievocku? my sme boli na penne s nivovou omackou a pazitkou,mnaaaaaaammmmmmmm, ani dychat sa mi uz nechce a ani uz nemozeeeemmmm… ![]()
dnes nam pridu o tretej zalievat strop,zajtra by svokor chcel vytiahnut este 3rady kvadrov a budeme cakat za stropom
tak vam potom hodim aktualne foto,ked uz budeme mat „velky“ dom. ked ho porovnavam s oooobrami u nas na ulici,tak to je naozaj len taky vacsi byt,no nam bude urcite staciiiiiiiiittttttttt…
len nech sme uz v nom. ![]()
Já právě musí testovat nejpozději v pátek,protože jdu na kontrolu k doktorce a ta mi chce píchnout injekce na ty záda.A říkala mi,že pokud budu těhulka,tak ty injekce nesmím.Takže počkám asi na pátek ráno…
Tak jsem vám sem chtěla hodit, co se mě líbí v Ikea, ale nemůžu to najít, mají nějaký nový stránky… ![]()
ozaj, sopti - zvolila si taku strategiu jak ja
teplota mi furt klesala 13DC a teraz,ked 13DC bola vysoka, hovorila som si,ze ked bude aj 14DC rovnaka alebo vyssia,testnem. a boli tam //
dalsi den silnejsie a teplota furt vysoka
tak drzim prsty,nech to vyjdeeee… ![]()
bojím,bojím…A co když tam bude zase ta hnusná /?Asi bych to psychicky nezvládla.Asi testnu až v pátek ráno abych měla jistotu.
Hmmm, tak mám po 2000…
Jede sem taťka dodělávat ty kabely a já mu musím pomáhat a ne sedět tady… ![]()
Jdu uvařit oběd,aby měl Petr co jíst.To je pěkný,celý den jsem doma a nic jsem neudělala.Doufám,že mě neuteče ta 2000.