Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Maci, já můžu do půl čtvrtý, ale pracovat!!!!!!!!! Jsem toho od rána fakt moc nezvládla
Takže končím, zavírám a jdu makat (to brzy
)
MACI já bych ráda přenesla kominíčka do nového metříku,ale nevím.Rozhodne zítřejší teplota,pokud klesne,netestuji a očekávám do večera mrchu.Pokud zůstane nebo stoupne asi budu testovat.I když jsem si říkala,že bych počkala aspoň do soboty.Mám totiž strach,že tam bude jen /.Ještě nevím…
Soptíku , to by bylo super, kdyby to fakt vyšlo! Bylo by hned jasný, proč si mimčo dávalo tak načas… Chtělo mamince pomoc v těžké situaci v práci!
Držím palce! ![]()
Dančul , až to u mě bude aktuální, tak to vidím na Ikeu… Já na tu romantiku moc nejsem, spíš mám ráda jednoduché věci…
Líbí se mi ta duhová série, jak mají pro děti.
Teda,jsem vygumovaná. teď vás chvíli dočítám a říkám si, co blázněj, vždyť do 2000 zbývá 120 stran
NO, pak jsem se zamyslela a ono jich zbývalo jen 12
TAk čtu dál a za chvíli si říkám, paráda, příští už bude 2000…jenže to bylo jenom 1990
Učení a těhudemence, jsem dost mimo.
Ta Perlička nás pěkně napíná ![]()
Jofinko, to je krásná křivka
Ta nevypadá mršácky ![]()
Sarah: mně se taky líbí Ikea, speciálně takovej ten dřevěnej nábytek z tmavého dřeva, teď mají spoustu kousků a variací, je to asi docela oblíbené - my máme takhle sestavenou ložnici ![]()
někdy vám sem hodím nějaké fotečky ![]()
sarah ja som tak na pol romantik. paci sa mi ikea nabytok namoreny na antique… ale pre mimi zvolim nieco veselsie
takto budes zachvilu spievat: http://smileys.smileycentral.com/…/5_2_109.gif
soptik tak pockaj do soboty, to uz tam budu hezke tlustice ![]()
a mají k tomu nábytku i dětskou postýlku, přebalováček atd…atd…
vždycky u toho tam stojím s přiblblým výrazem ![]()
tak holky, honem honem honem…
10 stránek co je to pro profi snažilky - povídálky
![]()
jdu vám pomoct s těma stránkama
kolik je vůbec porodné?????????? ![]()