Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Souhlasím s MATIEE.Když ne normální cestou,tak v CARu se toho mimíska dočkáme všechny.
JITU děkuji,chytila jsem ho a pohladila jsem si bříško,aby se mi tam zabydlelo miminko.
Ahoj holky - hlásí se lazar
![]()
Ještě 10 dní a možná lazar nebudu - zatím to teda žádná sláva není. Když je ruka vklidu tak to jde, ale běda jakmile tím koukajícím palcem za něco zachytím - to se napnou ty šlachy a ruka bolí.
Perli no to je pech!!! Takhle dlouho čekáš a ještě se jim podělá přístroj. Já to teda dost dobře nechápu - tobě v pátek odebrali krev a v pondělí jí teprve měli zpracovávat … ![]()
maci tak jsem chytla že už ses rozhodla pro GENNET - a už ses také objednala?
SOPTIKU : jasááááán ! Jen musíš víc křičet ! Já u toho dneska i pracuju !
takže posílám jeden
VIP TĚHUUU PRRRRSSSSKÁÁÁÁNNNEEEEEC ! ![]()
MISCH : kočkoo, užij si tooooo !! a odpočin si !
A hlavně se nám vrat v pořádku !! ![]()
Jdu chvíli doma něco dělat,protože je tu děsnej bordel a já sedím pořád jen u PC.Za chvíli dojde ke mě na kafčo moje spiklenecká kolegyně / donese mi totiž neschopenku /,tak ať to s ní nešvihne,když uvidí ten bordel.Zase se ozvu.
Misch tak to je paráda - dopravku opravdu nesnáším - byla jsem tam vloni přihlašovat auto, které nám navíc dovezli z Německa - pán se ke mně zpočátku choval jako k pipině. Tak jsem mu uštědřila krátký proslov a najednou obrátil - druhý den byly značky i přepsání auta do českého registru vyřízené. A ještě se na mě usmíval. Řízky musej bejt - to naprosto chápu - taky vždycky peču!
Tak přeji hodně sil na balení a krásnou dovču!!!!!
(jediné co hodně nesnáším je balení - když si veme manžel před odjezdem dovču aby mi pomohl tak se vždycky rafnem)
Hanni ty brďo - ty máš příhody ja ze špatného filmu. Nojo, polská krev ta se nezapře!
Kači -díky moc.
Tak já se s vámi loučím - zapisuji si stránku a ozvu se až dorazim.Opatrujte se všichni a hlavně se nerozčilujte
Kacko…nas prcek porad rval a chtel se krmit skoro kazdou hodinu zezacatku to byly ty hrozny vedra…a mamka furt rikala ze to neni mozny at ho furt nekrmim, ale ja vytrvala (ono to je jednodussi kdyz si reknes ze ma chudak zizen a ze ty bys sama taky nechtela brecet jen at ti daj napit nebo najist) a ono se to pak srovnalo behem asi 2 tydnu byl zlatej a bastil tak po dvou hodkach…ale ja jsem od zacatku a i ted krmila kdykoliv si rek, protoze on vi nejlip kdy ma hlad!:) taky pak zjistis veci ktery zezacatku nechapes…nas treba pri kojeni najednou prestal a mrskal se a vztekal…tak sem myslela ze mam malo mlika, nebo uz nema hlad …a on si hajlik chtel jen prdnout a pak zas jedl.....:) tak drzim palce a kdybys neco chtela se zeptat tak mi klido SZ:)
Abbey- tobě ať se ruka dobře a brzy zhojí. a doufám,že až se vrátim tak už budeš mezi těhulkami.
jo chlapy jsou vždycky nervózní před odjezdem.Jsem radši doma a mámklid.Ten dole dává věci do autíčka a dohaduje se se sousedem,který jede s námi. ![]()
Dopravák -to je děs.byla jsem tam v 7:10 a otevřeno mají od 8 hodin a přišla jsem na řadu v 9:20.tak to ještě jde.
Páček Všem.
Ještě nakounu než odjedem definitivně.
![]()
MISCH, šmankote, jsem ti zapomněla popřát KRÁSNOU DOVČU!!!!!!!!!!!!! A nevypadni někde po cestě z toho prďáckýho vozítka, je skvělý!!!!!!!!!!!!
MAJJDO : já ted vůbec nevím o čem je řeč ?
Jsem vygumovaná z práce !
![]()
misch - kraaasnu dovolenku, nech s tebou v tom auticku velmi nenabija
davaj na seba pozor ![]()
HOLKY OD 2.10.NATUPUJI DO PRACE ![]()
jsem z toho trosku zmatena,mam strach,zda jsem vybrala dobre,ja vim,ze bych to nevedela at bych vzala co bych vzala,byl by to risk tak jako tak,navic 3mesicni zkusebk,atakze kdyztak jim utecu ![]()
perlicko,to me mrzi a ja se tak tesila na vysledek!!
KAMI :
Honéééééém chceme detaily !!! Jinak moooc gratulujuu !