PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2144
17.9.06 21:45

Dobrou! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
17.9.06 21:55

Mám dost. takže jen v rychlosti !! Ted jsme se vrátili od tchánovců !! Booože !!! Jestli z toho neporodím, tak se stane zázrak !!! 8O :D
A to jsem chtěla žehlit Píďovo vyprané povlečení do postýlky. grrrrrr.

Ale cítím, že se náš mladej zase přetočil a je hlavou dole !!!!!!!!!!!!!!!!! Slušně mi totiž okopává žebra. :lol:

SOPTIKU : jsi se ptala, kolik jsem přibrala ?? Zatím mám z počátečních 57kg , 64,5kg ! :lol: :lol:

Holky všem dobrou a krásnou noc a zítra budu reagovat !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
17.9.06 21:58

Kačenko , dobrou a ať neporodíš… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
17.9.06 22:14

Tak jsme byli na návštěvě u známých a jsem úplně vyřízená. Mrcha se nějak nechce probudit k životu, jenom slabě špiním, uvidím co zítra. takže dneska to ještě nepočítám. na vložce jenom taková čmoužka.

Jak jsem pročítala reakce, tak jsem tu teď za alkoholika, :oops: ale já fakt nepiju (od toho mám manžela :evil: ). včera jsem vypila půl litru vína a byla jsem jak dělo a je mi zle, no hnus. Takže mám zase na dva měsíce vystaráno. :lol:

Sáro- chceš povzbudit sebe nebo manžu? Jestli sebe tak to nevim. já se totiž nikdy moc povzbuzovat nemusím. :oops:

Nikduško-neměl by si to, že u toho usnes, vzít jako objektivní kritiku???? :lol: :lol: :lol:

Jo a opravář je na nic, protože to zase neopravil a mrcha už tu mlátí na vrata jako zběsilá. Asi dostane pokutu a bude muset odevzdat živnosťák.No a to daňový přiznání nechci vidět, když je takhle nešikovnej.

Jinak všem dobrou noc a perličce držím na zítra palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
17.9.06 22:24

ahojky holčiny
dočítám…jsem právě u vtipů AJAJI, četla jsem je manžovi, třískáme se jak blázni…Aji, ty jsi číslo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hurá - konečně mi jdou smajlíci :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
17.9.06 22:24

a jsem na mém ročníku 1979

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
17.9.06 22:27

Ahoj Jofi a Maci ! :lol:

Já tu číhám na další stránku, to je totiž můj ročník! :oops: :wink: :lol: :lol: :lol:

Jofi, já potřebuju povzbudit, už jsem nějaká usnažená… :oops: :oops: :oops: Nebo líná… :?: :idea: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
17.9.06 22:29

Sáro-tak to fakt nevím, snad jen zkusit di představit Breda Pita :oops: :lol:

Jdu chrnět, dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
17.9.06 22:32

Jofi , díky! :lol: :lol: :lol: A dobrou! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
17.9.06 22:41

holky, tak po vašich příspěvcích jsem uřechtaná a ubulená dojetím zároveň :lol: :lol: :lol: :lol:

Perličko - zítra tu bereme jen krásně pozitivní zprávičku od tebe!!! Je to jasný!!!!

Soptíku - to srdíčko od tebe je krásný!!!! Dojmulas mě, holka naše!!!! Brzy z tebe bude taky těhule, nejlíp co nejdřív…moc bych ti to přála…

Liuško - zase jsem měla z tebe slzy v očích, jsi tak hodná…
Já tomu taky věřím.....určitě to bude nějaká prkotina a miminko se nám podaří. Prostě musí!!!! Už ho s manžou moc potřebujeme!!!!!
A ty budeš skvělá maminka, i když tvoje oba chápu. Má je určitě každá těhulka, když čeká miminko a ty budeš mít dvě. Ale jestli jsem si u někoho jistá, že to zvládne, tak jsi to právě TY!!!

Sarah: rozkaz zní :arrow: začít pilně pracovat na bodu č. 3!!!!! A co info o CARu? Slíbilas :wink:

Zdeni: ahojky, těhulko naše!!!

Co Marinka???? - už možná testovala…

taky velký pozdrávek pro Kačku, Myšku, Kamču, Nikdušku a vůbec všechny profandy :wink:

krásnou dobrou noc všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
17.9.06 22:43

holky,tak jsem si odpoledne krasne uzila,zafandila si,dobre to dopadlo a ted unavena padnu do postele,silene me totiz boli zada a nohy,ale uz jsem si vzala brufen,jo a taky zaludek,asi z tech vsech leku co porad musim brat :twisted:

perlicko,dobrou noc a drzim pesticky!!

vsem preji dobrou noc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
17.9.06 22:46

Kami - dobrou :wink:

:? já mám nějaký tlak v podbřišku, dá se říct, že celý den, nejspíš se tam už provrtává ta mršice hnusná. Tentokrát vím, že jí obulím!!!! Fakt jí nechci!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
17.9.06 22:48

Macinko , provedu, hned po mrše, jo? :wink: Info bude, ještě na tom trochu zapracuju, a pak ti to pošlu! 8)

Krásné sny a sladkou noc!

http://www.sirmi.ic.cz/smajl/107.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
17.9.06 22:51

Sári - já přemýšlím nad Gennetem nebo Pronatalem Nord (ten mám nejblíž)
ten Natalart asi ne, protože do Plzně cesta od nás nic moc… :?

tak se hezky vyhajej!!!
Ještě že můžeš alespoň psát, když už ne mluvit, viď :wink:

tak pááááčko, jdu do pelechu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
17.9.06 22:51

Kamilko , dobrou, ať je ti líp!!!

http://www.sirmi.ic.cz/smajl/175.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová