Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám dost. takže jen v rychlosti !! Ted jsme se vrátili od tchánovců !! Booože !!! Jestli z toho neporodím, tak se stane zázrak !!!
![]()
A to jsem chtěla žehlit Píďovo vyprané povlečení do postýlky. grrrrrr.
Ale cítím, že se náš mladej zase přetočil a je hlavou dole !!!!!!!!!!!!!!!!! Slušně mi totiž okopává žebra. ![]()
SOPTIKU : jsi se ptala, kolik jsem přibrala ?? Zatím mám z počátečních 57kg , 64,5kg !
![]()
Holky všem dobrou a krásnou noc a zítra budu reagovat !!
Tak jsme byli na návštěvě u známých a jsem úplně vyřízená. Mrcha se nějak nechce probudit k životu, jenom slabě špiním, uvidím co zítra. takže dneska to ještě nepočítám. na vložce jenom taková čmoužka.
Jak jsem pročítala reakce, tak jsem tu teď za alkoholika,
ale já fakt nepiju (od toho mám manžela
). včera jsem vypila půl litru vína a byla jsem jak dělo a je mi zle, no hnus. Takže mám zase na dva měsíce vystaráno. ![]()
Sáro- chceš povzbudit sebe nebo manžu? Jestli sebe tak to nevim. já se totiž nikdy moc povzbuzovat nemusím. ![]()
Nikduško-neměl by si to, že u toho usnes, vzít jako objektivní kritiku????
![]()
Jo a opravář je na nic, protože to zase neopravil a mrcha už tu mlátí na vrata jako zběsilá. Asi dostane pokutu a bude muset odevzdat živnosťák.No a to daňový přiznání nechci vidět, když je takhle nešikovnej.
Jinak všem dobrou noc a perličce držím na zítra palečky.
ahojky holčiny
dočítám…jsem právě u vtipů AJAJI, četla jsem je manžovi, třískáme se jak blázni…Aji, ty jsi číslo
![]()
hurá - konečně mi jdou smajlíci
![]()
Ahoj Jofi a Maci ! ![]()
Já tu číhám na další stránku, to je totiž můj ročník!
![]()
Jofi, já potřebuju povzbudit, už jsem nějaká usnažená…
Nebo líná…
![]()
Sáro-tak to fakt nevím, snad jen zkusit di představit Breda Pita
![]()
Jdu chrnět, dobrou.
holky, tak po vašich příspěvcích jsem uřechtaná a ubulená dojetím zároveň
![]()
Perličko - zítra tu bereme jen krásně pozitivní zprávičku od tebe!!! Je to jasný!!!!
Soptíku - to srdíčko od tebe je krásný!!!! Dojmulas mě, holka naše!!!! Brzy z tebe bude taky těhule, nejlíp co nejdřív…moc bych ti to přála…
Liuško - zase jsem měla z tebe slzy v očích, jsi tak hodná…
Já tomu taky věřím.....určitě to bude nějaká prkotina a miminko se nám podaří. Prostě musí!!!! Už ho s manžou moc potřebujeme!!!!!
A ty budeš skvělá maminka, i když tvoje oba chápu. Má je určitě každá těhulka, když čeká miminko a ty budeš mít dvě. Ale jestli jsem si u někoho jistá, že to zvládne, tak jsi to právě TY!!!
Sarah: rozkaz zní
začít pilně pracovat na bodu č. 3!!!!! A co info o CARu? Slíbilas ![]()
Zdeni: ahojky, těhulko naše!!!
Co Marinka???? - už možná testovala…
taky velký pozdrávek pro Kačku, Myšku, Kamču, Nikdušku a vůbec všechny profandy ![]()
krásnou dobrou noc všem
holky,tak jsem si odpoledne krasne uzila,zafandila si,dobre to dopadlo a ted unavena padnu do postele,silene me totiz boli zada a nohy,ale uz jsem si vzala brufen,jo a taky zaludek,asi z tech vsech leku co porad musim brat ![]()
perlicko,dobrou noc a drzim pesticky!!
vsem preji dobrou noc…
Kami - dobrou ![]()
já mám nějaký tlak v podbřišku, dá se říct, že celý den, nejspíš se tam už provrtává ta mršice hnusná. Tentokrát vím, že jí obulím!!!! Fakt jí nechci!!!!
Macinko , provedu, hned po mrše, jo?
Info bude, ještě na tom trochu zapracuju, a pak ti to pošlu! ![]()
Krásné sny a sladkou noc!
Sári - já přemýšlím nad Gennetem nebo Pronatalem Nord (ten mám nejblíž)
ten Natalart asi ne, protože do Plzně cesta od nás nic moc… ![]()
tak se hezky vyhajej!!!
Ještě že můžeš alespoň psát, když už ne mluvit, viď ![]()
tak pááááčko, jdu do pelechu