Program v jeskyni v sanatoriu Edel

10
13.3.15 13:44

program v jeskyni v sanatoriu Edel

Prosim maminky o informaci, jak vypada program v jeskyni v sanatoriu Edel. Vim jen, ze tam budu s detmi 3 hodiny (maji 3 roky), ale je to o tom, ze tam maji nejakou ucitelku a ja sedim bokem nebo si s nimi cele 3 hod hraju jako napr. v hernicce? Dekuji. Lenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32921
13.3.15 14:53

@lentilka14 najdi si diskuzi Dětské lázně Zlaté Hory.
Ale tak narychlo..byla jsem s dětma, jeden 4 a třičtvrtě a druhý skoro tři. Jezdila jsem s nimi každý den, protože mladší by tu cestu v jejich tempu neušel a zdržoval by. Tak jsem ho měla v kočáru a obvykle cestu zpátky prospal. V jeskyni se děti dělí na mladší 5 let a starší. Mladší mají napřed cvičení, zpívání (jako ve školce, bývá tam učitelka a sestřička a maminky, já teda byla pořád s malým, a stejně moc nespolupracoval, ale aspoň jsem se hýbala a naučila se písničky a hry), pak jdou na záchod a umýt ruce, potom se svačí, pak si kreslí a pak hrají. Děti starší 5 let mají to samé, ale trochu naopak, aby se prostřídali, učitelku mají většinou jednu. Nakonec hraní mají společné. Jako s herničkou nepočítej, tyhle fáze mají každá tak 30 minut a celkem jsou děti v jeskyni od 9h do 11.20 (40 minut z toho je cesta, 20 tam a 20 zpátky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
17.4.15 19:16

Prosím a kdyz ma syn 4 a pul budu jezdit s ním nebo uz muze sam??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9795
17.4.15 19:18
@Popapip píše:
Prosím a kdyz ma syn 4 a pul budu jezdit s ním nebo uz muze sam??

Bude jezdit sám. Pojedeš s ním jen poprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
17.4.15 19:39

Super.-ú tesim se ze si trosku odpocinu.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
17.4.15 19:42
@Jahru píše:
Bude jezdit sám. Pojedeš s ním jen poprvé.

a odpolední program je povinny nebo kazdy sam??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32921
17.4.15 19:58
@Popapip píše:
a odpolední program je povinny nebo kazdy sam??

odpoledně je jakože povinný jen pobyt venku. Jinak dílničky jsou odpoledne dopoledne 1× a 2× a to si vybereš kdy a jestli chceš jít. Platí se za to (20-50kč).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
17.4.15 19:59

A povinny jako ze muzes i sama s ditetem nebo ve skupine, a pokud treba je nachlazene ci unavene taky se musí??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
17.4.15 20:04

Spise mi jde asi o to kdyz trebas bude fakt hnusne prset atd:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32921
17.4.15 20:14

@Popapip no, opravdu hnusné počasí jsme nezažili. Byli jsme v lednu a první týden bylo teplo, další týdny sníh. Ale nám třeba párkrát nevyšlo jít ven, protože kluci mi ještě spávali po obědě, ne pokaždé (doma jo, ale tam to nešlo), ale tak 2-3× týdně museli, jinak by byli přetažení, nebyli zvyklí vůbec nespat po obědě. No a někdy prostě mi zalehli a spali do 16.30 i dýl. Pak už byla tma a malý se po tmě dost bojí. A v 18h jsme chodili na večeři, takže prostě v té zimě než bych je oba i sebe naoblíkala a pak zase svlíkala, tak bysme byli venku 20 minut. Když se toto stalo potřetí během 3 týdnů, že mi prostě nevyšlo jít odpo ven, chtěla jsem je fakt nechat vyspat, tak byla sestra už docela nerudná, že jakto že nechodíme.
Ven si chodíš většinou sama, ale někdy většinou 1 týdně jsou i hromadné procházky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
17.4.15 20:17

Dekuji moc, to je dobre syn taky spava nekdy dele a pokud bude pretazeny, snad se nic nestane kdyz jednou vynechame ale uvidime, tesime se tam, budeme se tam hodne strídat, ja manzel ja babicka a zase ja :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32921
17.4.15 20:20

@Popapip Tak to budete mít super. Já tam byla 3 týdny a pak 5dní tatínek. Osobně mi to lezlo už na mozek. Ale já byla s dětma fakt pořád, jezdila jsem pokaždé i do jeskyně. A v zimě.
No právě, prostě když vidím, že děcko co je zvyklé spát denně, už dva dny nespalo a režim mělo náročný, tak když chce spát, tak ho holt nechám tak jak dlouho chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
17.4.15 20:55

Dekuji.-) a je lepsí si tam nechat auto pres tyden nebo staci jen na vikend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9795
17.4.15 21:05

My chodili ven za každého počasí. Jediná vyjímka byla, když měla malá teplotu, to jsme zůstali dva dny „doma“. Ale hned jak teplota klesla, tak jsme sypali ven. Ostatně ta možnost chodit ven do přírody je to nejlepší, co v edelu je. Placatit doma na pérdeli se můžeme doma ve městě ;) A hromadných akcí jsme se účastnili minimálně, párkrát tvoření, jinak jsme jeli na vlastní triko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
17.4.15 21:43

Super, to jsem chtela slyset spise nez o placatení jde o to ze obcsa je potreba dat detem oddych a nechat je vyspat kdyz to potrebují.-) jsme rada ze se muzeme podnikat svoje akce dekuji za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty