Prohlídka u gynekologa

17
19.1.20 16:43

Prohlídka u gynekologa

Dobrý den :) na konci ledna mám jít na gynekologii a je mi 15 let a už nejsem panna mamka mi říkala že nechce abych s někým spala ale jelikož mám přítele tak už nejsem panna a jde o to že se bojím že to doktorka řekne mamce že už nejsem panna :( co si o tom myslíte vy? Jsem hodně nervózní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1186
19.1.20 16:49

Gynekolog se ptal dcery, jestli chce, abych byla přítomna při vyšetření. Řekla že ne, tak jsem šla do čekárny. Pak mi řekl, že je vše v pořádku a předepsal HA. Nic jiného neříkal a ani tvoje dr. by tvé mamce nic říct neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.1.20 16:51

@Žirafka15 doktor musí dodržet tajemství, nesmi bez tvého souhlasu něco sdělit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
19.1.20 16:55

@Žirafka15 Čauky gynekolog to tvé mamce říct nemůže, je to lékařské tajemství a on bez tvého souhlasu nesmí sdělit informace rodině. A jdeš tam sama, nebo s mámou? :)
Jinak doktorovi všechno řekni a taky řekni, že nechceš aby mámě sděloval nějaké informace. ;) A já bych to mámě teda normálně nějak řekla sama, nemůže ti nakazovat co máš nebo nemáš dělat, naopak myslím, že je to lepší, když jí to řekneš a necháš si napsat buď HA a nebo s ní probereš jinou alternativu antikoncepce, ona se podle mě spíše bojí aby si domů nepřišla s bříškem. :) Ve tvém věku, jsou totiž kluci dost nezodpovědní a i když říkají, že si dají pozor, ne vždy to tak musí být.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
19.1.20 17:35

Heled´. Já byla se svýma holkama domluvená, že „až“,tak mi to řeknou a necháme napsat antikoncepci. Já teda měla to štěstí, že to nebylo v 15 ti, ale později. Ovšem, přijala jsem to a řešily jsme to jako máma s dcerou. Přeci jen, dokud jim nebylo 18, někde jsem potřeba byla se souhlasem. Každopádně. NIKDY bych v tak mladém věku nenechala svým dcerkám napsat hormonální antikoncepci. Opravdu nikdy. Tvé tělo ještě nedozrálo a hrozí opravdu velikánská pravděpodobnost, že později nebudeš moct otěhotnět. Neboj se přiznání mámě, ona to pochopí, i když bude hodně zaskočená, ale -už se stalo. Spíše řeště formu antikoncepce. Držím pěst :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4127
19.1.20 17:50

Já jsem taky v 15 na první prohlídce nebyla panna. Doktor se mě na to přímo zeptal a já popravdě odpověděla. Akorát se ptal jestli jsme aspoň měli kondom, ale jinak rozhodně nic nekomentoval. Mamce nic neřekl, i když si myslím že ta to stejně tušila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
19.1.20 18:53

@Satiaa s mamkou tam jdu :) a né těhotná opravdu nechci být přítelovi je 20 let a studuje takže si dáváme opravdu pozor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
19.1.20 22:41

@Žirafka15
Aha no nemusí s tebou jít dovnitř. :) Mě by to bylo asi upřímně trapné.. :D nemusí vidět všechno.. No tak dávat si pozor, není úplně spolehlivá metoda, nejlepší je asi ve tvém případě používat kondom, protože i když si dávate,,pozor" šance na otěhotnění je tam pořád. :) Protože je preajakulát, který přítel má před samotným ejakulátem a vážně pozor na to, spermie dokáží přežít až 7dní v dobrém prostředí a dokáží si na vajíčko počkat a já jsem toho důkazem :D jsem ve 28tt plánované těhotenství, ale spermie si počkali na ovulaci. :) Samozřejmě tě nechci strašit, je to jen rada od staršího. :) Popřípadě je dobré nitroděložní tělísko, stojí to kolem 1500,– a přispět by mohl i přítel.. :) já to takhle vyřešila kdysi, taky jsem nechtěla brát HA nebylo mi z toho dobře a faktem je, že jsou to zbytečné hormony navíc jak psala berry4 je to zásah do tak mladého organismu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
19.1.20 22:47

Doktor to nemůže říct… A y.slim že mamka není naivní když máš přítele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie