Prohlubeň na holenní kosti

Anonymní
8.4.22 07:59

Prohlubeň na holenní kosti

Ahoj, včera jsem si náhodou na holenni kosti nahmatala prohlubeň. Na druhé noze to nemám, tak mě to docela vyděsilo. Ano, vim ze kosti nejsou úplně hladké, ale jakoby “vlnkovane”, ale tohle je vyloženě prohlubeň. Máte to někdo taky? Nevíte co to muže být? :think:
Prosím anonym, protože si pri zakládání tohoto dotazu připadám trochu jako blázen, ale zároveň jsem z toho fakt nervózní, tak se ptam.
Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8762
8.4.22 08:10

Pokud tě nic neboli, nebouchla ses, nespadla jsi, nemáš to červené, oteklé… tak je to prostě jen specifický tvar kosti. Tam je tolik prohlubni, vybezku, hran… ze by bylo divný, kdybys nahmatala jen hladkou rovnou kost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
8.4.22 08:19

Ja mam na kazde holeni asi 3 prohlubeniny.Je to v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
8.4.22 09:12
@Anonymní píše:
Ahoj, včera jsem si náhodou na holenni kosti nahmatala prohlubeň. Na druhé noze to nemám, tak mě to docela vyděsilo. Ano, vim ze kosti nejsou úplně hladké, ale jakoby “vlnkovane”, ale tohle je vyloženě prohlubeň. Máte to někdo taky? Nevíte co to muže být? :think:
Prosím anonym, protože si pri zakládání tohoto dotazu připadám trochu jako blázen, ale zároveň jsem z toho fakt nervózní, tak se ptam.
Děkuji :kytka:

taky mám :-) to ses někde někdy ťukla, nijak to nevadí, žij s tím, jako doposavad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.22 20:42

Děkuji za reakce ;) uklidnilo mě to, co mě ale porad trochu znepokojuje, ze když si místo zmacknu, tak to bolí. Není to žádná nesnesitelna bolest, ale bolí to jakobych se třeba opravdu o něco bouchla, ale toho si nejsem vědoma. Myslíte, ze je možné ze jsem se třeba bouchla někdy v minulosti a třeba se to spatne zahojilo? Doufám, ze to není nějaká vážná nemoc 8o

• Citovat
  • Upravit
2657
9.4.22 20:47
@Anonymní píše:
Děkuji za reakce ;) uklidnilo mě to, co mě ale porad trochu znepokojuje, ze když si místo zmacknu, tak to bolí. Není to žádná nesnesitelna bolest, ale bolí to jakobych se třeba opravdu o něco bouchla, ale toho si nejsem vědoma. Myslíte, ze je možné ze jsem se třeba bouchla někdy v minulosti a třeba se to spatne zahojilo? Doufám, ze to není nějaká vážná nemoc

Je možné, že jsi někdy bouchla. Speciálně na holeni se třeba taková boulička po úderu vstřebává měsíce. Taky je možné, že tě to bolí jak na to stále saháš.
Ale jestli se bojíš, zajdi k doktorovi. Lepší než na to stále myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.23 14:16

Obnovuji diskuzi…zakladatelko byla si s tim nekde??? Mam neco takoveho taky na noze, jako podvedome si rikam, ze to nic asi neni ale zase co kdyz? Neboli to, nohy nemam otekle, bouli zadnou nehmatam…jen drobny dulek na holeni…uz to resim tyden, stydim se s tim nekam jit abych nebyla za blazna…

Je mozny, ze jsem se v minulosti nekde nakopla a to vazivo se tam poskodilo a zustal mi dulek?

• Citovat
  • Upravit
42504
27.4.23 14:19
@Anonymní píše:
Obnovuji diskuzi…zakladatelko byla si s tim nekde??? Mam neco takoveho taky na noze, jako podvedome si rikam, ze to nic asi neni ale zase co kdyz? Neboli to, nohy nemam otekle, bouli zadnou nehmatam…jen drobny dulek na holeni…uz to resim tyden, stydim se s tim nekam jit abych nebyla za blazna…Je mozny, ze jsem se v minulosti nekde nakopla a to vazivo se tam poskodilo a zustal mi dulek?

Ježiš, už jsme ti několikrát psaly, že to nic není. Spíš se zaměř na psychiku, protože už je to fakt na pováženou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.23 14:21

@Betty MacDonald ja se snazila se hodit do klidu, sla jsem k prakticce aby mi rekla ze to nic neni a ze s ni teda poresim nejaky ty leky a terapii…ma dovolenou…

Tak ja blba napsala na nejaky to lekari. Online a tam mi napsala doktorka ze to mam hlidat, ze by to neco bejt mohlo🙈at hlidam barvu a jestli se to nezvetsuje…

• Citovat
  • Upravit
42504
28.4.23 04:55

Jak píšu, měla bys řešit hlavu, to je tvůj problém. Různých prohloubení, důlků, vystupků a nerovností mám na holeních tolik, že bych se musela zbláznit, kdybych měla kvůli každé něco hlídat a řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí