Prokletý mopy

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
440
4.11.13 13:05

Ja vim, ze si dost lidi Viledu chvali. Jen jsem se vnitrne rozhodla pro Leifheit, tak ho asi vratim v zakonne lhute, nebudu to rozbalovat a nekde popatram po tom puvodnim modelu. Jen musim rychle, nemam cim vytirat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
19.9.18 22:53

Ráda oživím diskuzi, mopy se nám zase trošku posunuly. Já si dnes koupila ždímací Spontex, hned jsem ho vyzkoušela a je to zase něco jiného, dokonce si ho oblíbili i děti. Doteď jsem měla Viledu-takové ty široké třásně. Třeba mamky známá, prodavačka v Jednotě, si nemohla vynachválit „provázky“. Prý každý jiný mop letěl. Tak nevím :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
19.9.18 23:16

Pokud na provázkový mop najdeš ten správný grif, tak na vytírání velkých ploch je to to nejlepší. Chce to správnou práci zápěstí a krouživý pohyb.

• Citovat
  • Upravit
22817
20.9.18 06:25

@NovápaníA tenhle spontex mám taky a nedávno se mi tam něco zlomilo, že musím mít ten hadřík připnutý stahovacím tenkým páskem, a přemýšlím, co pořídím dál.. :think:
Měla jsem i od Leiheitu síleně drahý mop,taky tam něco prasklo asi po roce a letěl :zed:
V práci jsme měli snad od viledy, takový mop a kýbl se šlapátkem a to bylo super, asi to pořídím.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
20.9.18 07:05

Já mám na „velké“ vytírání taky ráda provázkopvý. Koupila jsem nějaký no name za asi 500 a vytírá super. Na rychlé setření máme mop s výměnou „hadrou“ s rozprašovačem a tak je super. Včera s ním vytírala moje šestiletá dcera koupelnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
20.9.18 07:45

@lucynka25 viledu nee. Kupovala jsem ji nedávno a je to katastrofa. Mají to hrozně odfláknutý. Takovou kvalitu bych čekala od noname mopu, ale ne od výrobku za litr. Rozkládá se mi to v ruce, stírací potah se hrozně vytáhne a pak dřu o podlahu plastem.

• Citovat
  • Upravit
1100
20.9.18 07:48

Vybrali jsme Eltramax Vileda a zatím spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
20.9.18 08:40

@Janli @LenkaN26 Právě že téměř každá zde píše, třásně ne e, tak jsem uvedla tu známou co jiný nechtěla. Co měla doma nevím, ale s tímhle vytírala tu Jednotu. Právě jak píšete, velké plochy. Jednou jsem měla plochý, už ani nevím ale asi ne značkový. Blbě se mi hadr dával na ten držák a pak se stejně rozbil, tak jsem koupila Viledu. Je fajn že se dá prát a ty třásně jsou různé typy. V práci máme něco jako na fotce. Na restaurační prostory fajn, ale vytírat s tím celý podnik je děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
20.9.18 08:42

@lucynka25 ten Spontex mám tenhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22817
20.9.18 09:42

@NovápaníA a to se ždíme odstředivou silou?
Něco jsem měla od toho leiheitu, že jsem na to tlačila a ždímalo se to, než to prasklo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
20.9.18 10:19

@NovápaníA jo, takový nějaký mám na to rychlé vytírání, hadry tam jdou dávat super, zvládají to dcery (6 a 10 let) a náhradní hadry jsem objednala z číny asi za 40 Kč. Na tahové ryhlé setření prachu a bordýlku super. Já do toho navíc liju mýdlový oříšek, který super funguje se studenou vodou a plovoučka se pak leskne jak psí kulky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
20.9.18 10:28
@NovápaníA píše:
@lucynka25 ten Spontex mám tenhle

A můžu se zeptat, jak se tímto kulatým mopem vytírají rohy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
27.9.18 12:47

@lucynka25 ano odstřeďuje to, jak je na té modře tyči to světle modré, tak tím se to ovládá. Teď jsem to viděla v dost obchodech, asi Spontex likviduje staré zásoby. Až jsem domů donesla tento, byla reklama nějaký NOVÝ co údajně odděluje čistou vodu od špinavé :think:
@Jancka_K Vidíte, včera jsem se pořádně nepodívala. On se i při šikovném pohybu protočí tak bych řekla, že do rohu zajede. Nebo alespoň ty mikrovláknové třásně jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný