Prolhané krásky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
klarinnkha
29.1.13 22:45
@neprihl1234 píše:
Ahoj, muzu se k Vam pridat? Ja bydlim v USA a sleduju tenhle serial uz od prvniho dilu a uplne to zeru
Podle me je A prave Allison a ta mrtva byla jeji dvojce. Myslim, ze v tom ma prsty Melissa - ta scena s tim jejim potratem byla strasne divna. Byron nevim, podle me by bylo moc okaty, kdyby v tom mel prsty. On je ted moc v centru deni.
Podle me byla historka Allison pravdiva a ona svoje dvojce opravdu zabila
jinak jsem koukala na ukazky k dnesnimu dilu a Spencer je tam s Tobym, tak nevim?? porad si rikam, ze mozna Toby hraje s holkama a do tymu A se dostal jen, aby neco zjistil (ale mozna to je jen moje naivita :) )

uvidíme zítra :) těším se na další díl.. sem zvědavá… ;)

• Citovat
  • Upravit
13503
29.1.13 22:46
@neprihl1234 píše:
Ahoj, muzu se k Vam pridat? Ja bydlim v USA a sleduju tenhle serial uz od prvniho dilu a uplne to zeru
Podle me je A prave Allison a ta mrtva byla jeji dvojce. Myslim, ze v tom ma prsty Melissa - ta scena s tim jejim potratem byla strasne divna. Byron nevim, podle me by bylo moc okaty, kdyby v tom mel prsty. On je ted moc v centru deni.
jinak jsem koukala na ukazky k dnesnimu dilu a Spencer je tam s Tobym, tak nevim?? porad si rikam, ze mozna Toby hraje s holkama a do tymu A se dostal jen, aby neco zjistil (ale mozna to je jen moje naivita :) )

ahoj
jasne, ze muzes..kde bydlis? Ja se budu brzy stehovat do usa, tak uz se tesim, az to budu sledovat v realnem vysilacim case.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihl1234
29.1.13 22:59

@Taminka Buffalo, NY
kam se stehujes?

• Citovat
  • Upravit
13503
29.1.13 23:02
@neprihl1234 píše:
@Taminka Buffalo, NY
kam se stehujes?

Houston, TX

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihl1234
29.1.13 23:32

@Taminka aha, tak to mam daleko :( to uvidim PLL o hodinu drive :lol: neboj, nereknu, co se stane, haha

• Citovat
  • Upravit
13503
29.1.13 23:43
@neprihl1234 píše:
@Taminka aha, tak to mam daleko :( to uvidim PLL o hodinu drive :lol: neboj, nereknu, co se stane, haha

chacha ale toz klido muzes ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
29.1.13 23:58
@neprihl1234 píše:

Taky se mi to zdá s tím Byronem nějaké moc okaté.. ale ten Tobby tam bude zřejmě natvrdo, páč v tom spoileru přece bylo, že proto má nějaký strašně velký důvod - že budeme strašně překvapení proč to dělá :) - tož to jsem zvědavá. Jinak taky podezřívám úplně všechny :mrgreen: Kromě matky od Hanny - to by mě naštvalo kdyby byla A :lol:

@Taminka njn, s těmi knihami je to děs..ale ony byly napsány dřív než ty filmy/seriály tak za to nemůžou :lol:

No nekéé, že se stěhuješ do USA, co tam? závist 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
30.1.13 00:09

@Kallkapa toz jsem si tam nasla zenicha, ne  ;)

Jinak ohledne toho Byrona s tim souhlasim…ale furt nejak nemuzu prijit na to, ze bych nekde videla to o tom, ze Toby k tomu ma duvod :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3608
30.1.13 08:48

Tak už je na netu další díl ale v angličtině a já neumím anglicky tak abych se na to mohla mrknout ach jo asi se začnu učit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
30.1.13 08:50

@terynka006 jj je, ja uz to videla, ale nebavi me sledovat to na pc, takze cekam na verzi s avi, abych si to mohla stahnout na usb a mrknout na tv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Allieh
30.1.13 09:15

Taky podeziram vsechny a co Lucas a Jason..jsem zvedava jak to bude pokracovat no :-) a hlavne ch i zase nejake vice akcni sceny driv kdyz jsem koukala treba do 2 do rana tak jsem i kolikrat mela dicny pocit ze je nekdo za oknem ted uz ani ne neni tam nic tak akcniho…nevim jestli to mate taky tak. :-D

• Citovat
  • Upravit
3608
30.1.13 12:22
@Kallkapa píše:
Taky se mi to zdá s tím Byronem nějaké moc okaté.. ale ten Tobby tam bude zřejmě natvrdo, páč v tom spoileru přece bylo, že proto má nějaký strašně velký důvod - že budeme strašně překvapení proč to dělá :) - tož to jsem zvědavá. Jinak taky podezřívám úplně všechny :mrgreen: Kromě matky od Hanny - to by mě naštvalo kdyby byla A :lol:

taky si myslím že je tam Toby opravdu a ne aby jim pomohl nedávno jsem četla že je Toby zlej od začátku a že to dokonce sahá ještě dál než k Alison ale že do Spencer se opravdu zamiloval tak jsem zvědavá jak to bude dál :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
30.1.13 14:11

Díky všem za info o zakopané Alison!
V tom případě nepodezírám Byrona, protože si nedovedu představit, jak VŠ učitel humanitního směru kope uprostřed noci jámu ca 2×1×1 m (minimálně). Patrně v udusané hlíně, pochybuju, že by ji nepozorovaně zaryl mamince do záhonku mrkve. A to bez viditelných následků (minimálně mozoly, puchýře).
Už z tohoto důvodu musí být Toby zlej od začátku - imho je asi jediný, který by to fyzicky zvládnul :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
30.1.13 14:13
@Taminka píše:
Jinak ohledne toho Byrona s tim souhlasim…ale furt nejak nemuzu prijit na to, ze bych nekde videla to o tom, ze Toby k tomu ma duvod :think:

No tak holky na něj byly pod vedením Alison hnusný jak (_._) a to asi docela dlouho. To mi přijde jako dost slušnej důvod. Plus mu spálily kůlnu a oslepily ségru (byť neoblíbenou).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
30.1.13 14:21
@Knihomyš píše:
No tak holky na něj byly pod vedením Alison hnusný jak (_._) a to asi docela dlouho. To mi přijde jako dost slušnej důvod. Plus mu spálily kůlnu a oslepily ségru (byť neoblíbenou).

ale to vim, jen holky psaly, ze to bylo v nejake ukazce, ze k tomu ma duvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí