Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@neprihl1234 píše:
Ahoj, muzu se k Vam pridat? Ja bydlim v USA a sleduju tenhle serial uz od prvniho dilu a uplne to zeru
Podle me je A prave Allison a ta mrtva byla jeji dvojce. Myslim, ze v tom ma prsty Melissa - ta scena s tim jejim potratem byla strasne divna. Byron nevim, podle me by bylo moc okaty, kdyby v tom mel prsty. On je ted moc v centru deni.
Podle me byla historka Allison pravdiva a ona svoje dvojce opravdu zabila
jinak jsem koukala na ukazky k dnesnimu dilu a Spencer je tam s Tobym, tak nevim?? porad si rikam, ze mozna Toby hraje s holkama a do tymu A se dostal jen, aby neco zjistil (ale mozna to je jen moje naivita)
ahoj
jasne, ze muzes..kde bydlis? Ja se budu brzy stehovat do usa, tak uz se tesim, az to budu sledovat v realnem vysilacim case.
@neprihl1234 píše:
@Taminka Buffalo, NY
kam se stehujes?
Houston, TX
@Taminka aha, tak to mam daleko
to uvidim PLL o hodinu drive
neboj, nereknu, co se stane, haha
@neprihl1234 píše:
@Taminka aha, tak to mam dalekoto uvidim PLL o hodinu drive
neboj, nereknu, co se stane, haha
chacha ale toz klido muzes ![]()
@neprihl1234 píše:
Ahoj, muzu se k Vam pridat? Ja bydlim v USA a sleduju tenhle serial uz od prvniho dilu a uplne to zeru
Podle me je A prave Allison a ta mrtva byla jeji dvojce. Myslim, ze v tom ma prsty Melissa - ta scena s tim jejim potratem byla strasne divna. Byron nevim, podle me by bylo moc okaty, kdyby v tom mel prsty. On je ted moc v centru deni.
Podle me byla historka Allison pravdiva a ona svoje dvojce opravdu zabila
jinak jsem koukala na ukazky k dnesnimu dilu a Spencer je tam s Tobym, tak nevim?? porad si rikam, ze mozna Toby hraje s holkama a do tymu A se dostal jen, aby neco zjistil (ale mozna to je jen moje naivita)
Taky se mi to zdá s tím Byronem nějaké moc okaté.. ale ten Tobby tam bude zřejmě natvrdo, páč v tom spoileru přece bylo, že proto má nějaký strašně velký důvod - že budeme strašně překvapení proč to dělá
- tož to jsem zvědavá. Jinak taky podezřívám úplně všechny
Kromě matky od Hanny - to by mě naštvalo kdyby byla A ![]()
@Taminka njn, s těmi knihami je to děs..ale ony byly napsány dřív než ty filmy/seriály tak za to nemůžou ![]()
No nekéé, že se stěhuješ do USA, co tam? závist ![]()
@Kallkapa toz jsem si tam nasla zenicha, ne ![]()
Jinak ohledne toho Byrona s tim souhlasim…ale furt nejak nemuzu prijit na to, ze bych nekde videla to o tom, ze Toby k tomu ma duvod ![]()
Tak už je na netu další díl ale v angličtině a já neumím anglicky tak abych se na to mohla mrknout ach jo asi se začnu učit ![]()
@terynka006 jj je, ja uz to videla, ale nebavi me sledovat to na pc, takze cekam na verzi s avi, abych si to mohla stahnout na usb a mrknout na tv.
Taky podeziram vsechny a co Lucas a Jason..jsem zvedava jak to bude pokracovat no
a hlavne ch i zase nejake vice akcni sceny driv kdyz jsem koukala treba do 2 do rana tak jsem i kolikrat mela dicny pocit ze je nekdo za oknem ted uz ani ne neni tam nic tak akcniho…nevim jestli to mate taky tak. ![]()
@Kallkapa píše:
Taky se mi to zdá s tím Byronem nějaké moc okaté.. ale ten Tobby tam bude zřejmě natvrdo, páč v tom spoileru přece bylo, že proto má nějaký strašně velký důvod - že budeme strašně překvapení proč to dělá- tož to jsem zvědavá. Jinak taky podezřívám úplně všechny
Kromě matky od Hanny - to by mě naštvalo kdyby byla A
![]()
taky si myslím že je tam Toby opravdu a ne aby jim pomohl nedávno jsem četla že je Toby zlej od začátku a že to dokonce sahá ještě dál než k Alison ale že do Spencer se opravdu zamiloval tak jsem zvědavá jak to bude dál
Díky všem za info o zakopané Alison!
V tom případě nepodezírám Byrona, protože si nedovedu představit, jak VŠ učitel humanitního směru kope uprostřed noci jámu ca 2×1×1 m (minimálně). Patrně v udusané hlíně, pochybuju, že by ji nepozorovaně zaryl mamince do záhonku mrkve. A to bez viditelných následků (minimálně mozoly, puchýře).
Už z tohoto důvodu musí být Toby zlej od začátku - imho je asi jediný, který by to fyzicky zvládnul ![]()
@Taminka píše:
Jinak ohledne toho Byrona s tim souhlasim…ale furt nejak nemuzu prijit na to, ze bych nekde videla to o tom, ze Toby k tomu ma duvod
No tak holky na něj byly pod vedením Alison hnusný jak (_._) a to asi docela dlouho. To mi přijde jako dost slušnej důvod. Plus mu spálily kůlnu a oslepily ségru (byť neoblíbenou).
@Knihomyš píše:
No tak holky na něj byly pod vedením Alison hnusný jak (_._) a to asi docela dlouho. To mi přijde jako dost slušnej důvod. Plus mu spálily kůlnu a oslepily ségru (byť neoblíbenou).
ale to vim, jen holky psaly, ze to bylo v nejake ukazce, ze k tomu ma duvod.
uvidíme zítra
těším se na další díl.. sem zvědavá…