Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dragobella nevime, muzeme hadat..ale rikala, co ma udelat, aby upoutala jeho pozornost, jestli zavolat 911…myslim, ze mohla telefonovat s pulkou mesta ![]()
@Taminka Sice mrtvej je, ale také s ním mluvit mohla
Jinak mohla prakticky volat každýmu…A řekla bych že ten dotyčný o ní nějaký extra zájem nejevil ![]()
@Lindsay15 jj souhlasim, ale aby to melo pokracovani, tak by ta osoba jeste mela zit..coz Garret uz nezije, takze toho vyrazuji. A protoze to bylo ukazano v celkem dulezite pasazi, tak to urcite neco bude znamenat.
@klarinnkha píše:
taky si myslím že Byron v tom musí být aspon trochu namočenej..si vemte..když se Alison ztratila, oni odjeli pryč..a když se vratili..tak náhodně objevili její mrtvolu
Hele, pamatujete si nějaké podrobnosti, jak se našla Alison?
Jako vím, že někde u nich (resp. u Mayi) v baráku. Ale to tam byla volně ložená ROK? Víte, jak by to tam smrdělo? Nebo ji měl Byron nebo někdo v mrazáku, a když přijeli, tak ji hodil k nim do sklepa? To by zas poznali z pitvy, ne?
@Knihomyš Tak o tom sem nepřemýšlela, ale fůůůj:D Já myslím, že brutálně v tom bude namočený Wren a má se ukázat v příštím díle, tak se těším.
Néé ženský, ten nejerotičtější chlap Wrenoušek v tom jet vážně nemůže! O kom bych potom snívala ty vzrůšo sny?
![]()
@Dragobella píše:
Néé ženský, ten nejerotičtější chlap Wrenoušek v tom jet vážně nemůže! O kom bych potom snívala ty vzrůšo sny?![]()
chacha
![]()
teda @Knihomyš o tom jsem vubec nepremyslela…nebyla nekde zakopana??
@Knihomyš píše:
Hele, pamatujete si nějaké podrobnosti, jak se našla Alison?
Jako vím, že někde u nich (resp. u Mayi) v baráku. Ale to tam byla volně ložená ROK? Víte, jak by to tam smrdělo? Nebo ji měl Byron nebo někdo v mrazáku, a když přijeli, tak ji hodil k nim do sklepa? To by zas poznali z pitvy, ne?
Ahojky já myslím že byla zakopaná na zahradě ale nejsem si tím úplně jistá
@Dragobella Neví se to mám dojem