Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@elfans píše:
Lucas měl něco s tou nohou, protože ho Tobi srazil autem přece. Na tom skejtu.
jooo presne tak
vsak to tam rikal, ze nevi co tim ten v tom aute sledoval
Vemte si jen s kým vším se Ali večer, co zmizela, setkala. To už je skoro celý Rosewood! Jsem zvědavá, kolik sérii ještě bude…
@elfans píše:
Vemte si jen s kým vším se Ali večer, co zmizela, setkala. To už je skoro celý Rosewood! Jsem zvědavá, kolik sérii ještě bude…
no snad s kazdym, ne?
Jinak ta Meredith je nejaka divna ![]()
No uvidíme jak se to bude vyvíjet. Já mám teori, že když mě tak tři díly po sobě nijak nenadchnou, tak seriál už nesleduju, odepsala jsem toho už docela dost
Ale snad to nebude stejný příklad.
Mě tak štve, že je ten Tobi záporák, doufám, že má fakt sakra dobrý důvod!
@elfans píše:
Mě tak štve, že je ten Tobi záporák, doufám, že má fakt sakra dobrý důvod!
Me taky..moooc jsem ho ze zacatku mela rada, ale je videt, ze se hrozne zmenil..uplne se mu to zloba zraci v pohledu
@Taminka píše:
jediny kdo tam vykladal o tom vlaku byla Paige, ktera je z toho celkem na nervy.a hlavne se zatim neprislo na to, koho Aria v te bedne bodla, ne![]()
![]()
No já jsem to pochopila tak, že bodla Jasona, jak mu na konci 3×14 Mona ošetřovala tu ránu na zádech.. ![]()
A nějak se tam přestal vyskytovat Ezra ![]()
Joo, Meredith je opravdu divná.. třeba zabila Ali ona..
. Byron ji kryje a ona se to teď na něj snaží shodit..
. Ale stejně si myslím, že Ali žije ![]()
Jo a ještě, kam zmizla matka od Hany? To byla moje oblíbenkyně
. I když babča je taky fajn.. aspoň jedna rodinka je sympatická ![]()
@Kallkapa Na tu scénu s Jasonem jsem zapoměla
Ale myslím že by to snad on neudělal?
Ezra je teď asi nepotřebnej
Jinak o matce Hanny se nic neříkalo, tak nevím ![]()
@Kallkapa tak ta scena mi unikla..
Ezra tam neni a vubec mi tam nechybi
ale aspon ted poslal Arii zpravu na notasu.
Matku Hanny je take moje oblibenkyne, uz jsem ji mela rada v Melrose Place..
@Taminka píše:
@Kallkapa tak ta scena mi unikla..Ezra tam neni a vubec mi tam nechybi
Matku Hanny je take moje oblibenkyne, uz jsem ji mela rada v Melrose Place..ale aspon ted poslal Arii zpravu na notasu.
Mě tam taky vůbec nechybí, já jen, že to končilo strašnou aférou, že má syna a 50 háků v komodě a najednou ticho po pěšině ![]()
Edit : bylo to uplně na konci 3×14 jak přišla Spencer za Jasonem - on seděl na verandě a ona byla asi běhat nebo co a říkala mu ať si dává pozor, pak odešla a z domu vyšla Mona a začala mu ošetřovat ránu..
@Kallkapa píše:
Mě tam taky vůbec nechybí, já jen, že to končilo strašnou aférou, že má syna a 50 háků v komodě a najednou ticho po pěšiněEdit : bylo to uplně na konci 3×14 jak přišla Spencer za Jasonem - on seděl na verandě a ona byla asi běhat nebo co a říkala mu ať si dává pozor, pak odešla a z domu vyšla Mona a začala mu ošetřovat ránu..
aha jooo uz si vzpominam.
mmch me to obcas prijde, jakoby se tam udelala nejaka scena nebo zapletka a pak se to vubec nedokoncilo..
Tesite se na dalsi dil, devcata?
Co jsem cetla, tak budeme vriskat hruzou
![]()
@Lindsay15 toz co tyden, takze dneska v noci, zitra na ulozto ![]()