Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A já jsem teda vůbec nepochopila konec s tím kolem. To si jako jenom -A- zkouší následky?
@elfans Také to nechápu
Chvíli mi bylo Byrona líto, jak tam byl flashback s Ali, jak ho vydírala…Ale jak se pustil do Arii tak bych mu dala pár facek…A to poslouchání za dveřma ![]()
Jela jsem asi týdenní maraton PLL a úplně… noo dokonalej seriál..nevíte někdo kdy bude další díl? ![]()
@klarinnkha píše:
Jela jsem asi týdenní maraton PLL a úplně… noo dokonalej seriál..nevíte někdo kdy bude další díl?
Další díl je 16.1. ve 2 ráno
(u nás ke stažení kolem poledne)
@Lindsay15 píše:
Další díl je 16.1. ve 2 ráno(u nás ke stažení kolem poledne)
Už je? Nemůžu najít..
@Lindsay15 píše:
@Kallkapa
http://uloz.to/…xvid-afg-avi
děkuji ![]()
Tak co říkáte na poslední díl? Taky jste se tak šíleně lekly, jak byly holky v tom skladu a vylítnul tam na ně ten A-poděs v mikině? ![]()
Jinak mi přišel ten díl celkem nudnej..je teda pravda, že jsem „překládala“ každý desátý slovo a viděla to jen jednim okem, protože dítko zrovna řádilo. Ale tentokrát mě děj moc neuchvátil.
Díl byl průměrnej
Byron mi začíná být protivnej, myslím si že s tou smrtí Alison má něco společného (nebo to na něj Meredith nahrála?
) Lucas v tom skladu byl dobrej
Každopádně Mona je mi šíleně nesympatická a Toby taktéž ![]()
@Lindsay15 píše:
@elfans Také to nechápuChvíli mi bylo Byrona líto, jak tam byl flashback s Ali, jak ho vydírala…Ale jak se pustil do Arii tak bych mu dala pár facek…A to poslouchání za dveřma
no ja si myslim, ze Byron v tom bude hrat velkou roli..
S tim kolem to bylo jakesi divne, uz stahuju dalsi dil, tak jsem zvedava co bude dal, ale obcas mi to prijde jakesi o nicem, takove nudne.
@Lindsay15 píše:
Každopádně Mona je mi šíleně nesympatická a Toby taktéž
jj souhlas, jak jsem mela Tobyho ze zacatku rada, tak ted uz ho nemuzu vystat no a o Mone ani nemluvim… ![]()
@Taminka Hlavně od toho minulého dílu už jde vidět, že Toby je zlej, to jak se tváří…To doteď nebylo…A Monu bych zabila, kravka jedna ![]()