Prolhané krásky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13503
17.1.13 19:18
@Lindsay15 píše:
@Taminka Hlavně od toho minulého dílu už jde vidět, že Toby je zlej, to jak se tváří…To doteď nebylo…A Monu bych zabila, kravka jedna :zed:

presne tak, uplne se mu ta zlost zraci v obliceji. Me by ale zajimalo, proc je tak zlej.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
17.1.13 19:22

@Taminka To prý bude v dalších dílech a možná to prý někteří i pochopí. Zasahuje to prý dál než k Aliině smrti ;) Že to Spencer není divný, já už bych měla podezření..Jakmile se začne bavit o A, tak Toby na ní vyjede proč to furt řeší :nevim:

• Citovat
  • Upravit
13503
17.1.13 20:29

Tak uz jsem to videla..na zacatku v tom skladu nebo kde to bylo jsem se malem pos… :mrgreen:
Jako Lucas byl dobrej, no.

Toby je opravdu HODNE zlej a fakt je divne, ze to Spencer neprijde podezrele, ze na ni vzdycky vyjede.

Mona..no co na to rict, takova pinda…a prej, ze uz s tim nema nic spolecneho..cha jsem to videla na konci.

A Byron..jejda jak ten me sere..a mmch s ti cajem jak Arii davala Meredith, hmmm se tak divne divala kdyz odchazela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
17.1.13 20:31

@Taminka Proto mě napadla myšlenka, jestli to Meredith na Byrona nehodila :think: Mě bylo jasný, že Mona v tom jede pořád :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8566
17.1.13 20:37

@Taminka Jakože by ten čaj byl otrávený? :mrgreen:

(já myslím, že v tom stále jede i Lucas 8) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
17.1.13 20:38

Já myslím že Lucas v tom není teda… ;)

• Citovat
  • Upravit
13503
17.1.13 21:00
@Kallkapa píše:
@Taminka Jakože by ten čaj byl otrávený? :mrgreen:

Toz nevim, ale vsechno je mozne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klarinnkha
17.1.13 23:49

Souhlas…ale už se do toho začínám zamotávat..každýho už vidím jako podezřelýho :D mám asi tak 10 tipů na A :D těším se na další díl.. ;)

• Citovat
  • Upravit
Lindsay15
18.1.13 08:44

To já už mám taky víc tipů :mrgreen: Lepší než kdyby to byl od začátku jeden a ten samej ;)

• Citovat
  • Upravit
13503
18.1.13 11:42

A tak to ja nemam vubec zadny tip..necham se prekvapit a budu cekat dalsich xxxx dilu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
18.1.13 11:46
@Taminka píše:
A tak to ja nemam vubec zadny tip..necham se prekvapit a budu cekat dalsich xxxx dilu :roll:

Mě štve, že to není předem dané. Takhle to mohl být úplně někdo jiný než to nakonec bude..:-/.. to je o ničem :-/. Taky jsem měla hodně tipů, ale oni udělají A z někoho nejméně čekaného určitě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
18.1.13 11:47
@Lindsay15 píše:
To já už mám taky víc tipů :mrgreen: Lepší než kdyby to byl od začátku jeden a ten samej ;)

Jakože Ti připadá lepší, že to mění v závislosti na diskuzích atd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
18.1.13 12:01

@Kallkapa Přijde mi lepší, když si člověk už od prvního dílu nemyslí že to je jedna jistá osoba. Kdybych na to koukala a např. ve druhém díle si řekla že je to Toby a celé další dvě série to ukazuje jen na něj, nebylo by to tak napínavé, jako když si začnu myslet je to Mona, tu zavřou a objeví se Toby…Potom se začnu zaměřovat na Tobyho a začne v tom hrát roli Byron…Je to takové napínavější když nevíš kdo přesně z nich může být A ;)

• Citovat
  • Upravit
13503
18.1.13 19:59

@Lindsay15 s tim co jsi napsala NAPROSTO souhlasim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
18.1.13 20:06

@Taminka Super :potlesk: :lol:

• Citovat