Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lindsay15 píše:
@Taminka Hlavně od toho minulého dílu už jde vidět, že Toby je zlej, to jak se tváří…To doteď nebylo…A Monu bych zabila, kravka jedna
presne tak, uplne se mu ta zlost zraci v obliceji. Me by ale zajimalo, proc je tak zlej.. ![]()
@Taminka To prý bude v dalších dílech a možná to prý někteří i pochopí. Zasahuje to prý dál než k Aliině smrti
Že to Spencer není divný, já už bych měla podezření..Jakmile se začne bavit o A, tak Toby na ní vyjede proč to furt řeší ![]()
Tak uz jsem to videla..na zacatku v tom skladu nebo kde to bylo jsem se malem pos… ![]()
Jako Lucas byl dobrej, no.
Toby je opravdu HODNE zlej a fakt je divne, ze to Spencer neprijde podezrele, ze na ni vzdycky vyjede.
Mona..no co na to rict, takova pinda…a prej, ze uz s tim nema nic spolecneho..cha jsem to videla na konci.
A Byron..jejda jak ten me sere..a mmch s ti cajem jak Arii davala Meredith, hmmm se tak divne divala kdyz odchazela..
@Taminka Proto mě napadla myšlenka, jestli to Meredith na Byrona nehodila
Mě bylo jasný, že Mona v tom jede pořád ![]()
@Taminka Jakože by ten čaj byl otrávený? ![]()
(já myslím, že v tom stále jede i Lucas
)
Souhlas…ale už se do toho začínám zamotávat..každýho už vidím jako podezřelýho
mám asi tak 10 tipů na A
těším se na další díl.. ![]()
To já už mám taky víc tipů
Lepší než kdyby to byl od začátku jeden a ten samej ![]()
A tak to ja nemam vubec zadny tip..necham se prekvapit a budu cekat dalsich xxxx dilu ![]()
@Taminka píše:
A tak to ja nemam vubec zadny tip..necham se prekvapit a budu cekat dalsich xxxx dilu
Mě štve, že to není předem dané. Takhle to mohl být úplně někdo jiný než to nakonec bude..:-/.. to je o ničem :-/. Taky jsem měla hodně tipů, ale oni udělají A z někoho nejméně čekaného určitě ![]()
@Lindsay15 píše:
To já už mám taky víc tipůLepší než kdyby to byl od začátku jeden a ten samej
Jakože Ti připadá lepší, že to mění v závislosti na diskuzích atd?
@Kallkapa Přijde mi lepší, když si člověk už od prvního dílu nemyslí že to je jedna jistá osoba. Kdybych na to koukala a např. ve druhém díle si řekla že je to Toby a celé další dvě série to ukazuje jen na něj, nebylo by to tak napínavé, jako když si začnu myslet je to Mona, tu zavřou a objeví se Toby…Potom se začnu zaměřovat na Tobyho a začne v tom hrát roli Byron…Je to takové napínavější když nevíš kdo přesně z nich může být A ![]()