Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já též. Tož to je jasné, nesnáším ani kriminálky kdy hned uhodnu „že zahradník je vrah“
. Ale štve mě, že to není prostě předem dané, že se díváme na maličkosti a oni to pak změní
Hlavní myšlenka ale předpokládám zůstane ![]()
@Kallkapa Jen ať to mění
Alespoň to pak my šťouralové nebudeme tak moc zkoumat ![]()
@Lindsay15 píše:
@Kallkapa Jen ať to měníAlespoň to pak my šťouralové nebudeme tak moc zkoumat
To už ani nejde v tom tak šťourat, když je jeden díl týdně
. Asi ví proč to dělají - dokonale to zbavuje závislosti
.
@Kallkapa U mě ani ne, já se těším možná i víc, než kdybych jich zkoukla pět najednou, pak mi unikají věci ![]()
@Lindsay15 píše:
@Kallkapa U mě ani ne, já se těším možná i víc, než kdybych jich zkoukla pět najednou, pak mi unikají věci
Mě to právě nějak přestává bavit už asi.. u posledního dílu jsem dělala těsto na chleba
předtím jsem to zaujatě sledovala a nespustila zrak aby mi nááhodou něco neuteklo ![]()
@Kallkapa Tak ono se tam začne dít všechno postupně že
Nemůžou dát všechnu akci do jednoho dílu
Je fakt že se čím dál víc zapomíná na smrt Alison a řeší se tam jiné věci ![]()
@Lindsay15 mě třeba štve, že jakoby zapomněli na halloweenský díl ve vlaku a jede se dááál
.
Mimochodem zas jsem si říkala, že jsou holky úplně praštěné (Emily a Paige) straaaaašně se bojíme tak se půjdeme uprostřed noci projít po lese ![]()
@Kallkapa Však to nebylo nic, co by se jim vrylo do paměti, zvlášť Arie, ne?
Jinak jo, to mě taky dostalo, někde v tramtárii v lese si vyjdou na procházku-já bych se po*rala jít v noci před barák ![]()
@Kallkapa Právě že mě to taky přestává bavit… Ale sneak peek na další díl vypadá dobře:)
@Kallkapa píše:
@Lindsay15 mě třeba štve, že jakoby zapomněli na halloweenský díl ve vlaku a jede se dááál.Mimochodem zas jsem si říkala, že jsou holky úplně praštěné (Emily a Paige) straaaaašně se bojíme tak se půjdeme uprostřed noci projít po lese
jediny kdo tam vykladal o tom vlaku byla Paige, ktera je z toho celkem na nervy.
a hlavne se zatim neprislo na to, koho Aria v te bedne bodla, ne
![]()
@Lindsay15 toz ale to by bylo aspon nejak na Lucasovi videt, ne ![]()
@Taminka Právě že měl něco s nohou, Hanna se ho ptala kde se mu to stalo, jestli v tom haloweenském vlaku ![]()
Lucas měl něco s tou nohou, protože ho Tobi srazil autem přece. Na tom skejtu.