Prolhané krásky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8566
18.1.13 20:12

Já též. Tož to je jasné, nesnáším ani kriminálky kdy hned uhodnu „že zahradník je vrah“ :mrgreen:. Ale štve mě, že to není prostě předem dané, že se díváme na maličkosti a oni to pak změní :cert: Hlavní myšlenka ale předpokládám zůstane :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
18.1.13 20:14

@Kallkapa Jen ať to mění :mrgreen: Alespoň to pak my šťouralové nebudeme tak moc zkoumat :cert:

• Citovat
  • Upravit
8566
18.1.13 20:15
@Lindsay15 píše:
@Kallkapa Jen ať to mění :mrgreen: Alespoň to pak my šťouralové nebudeme tak moc zkoumat :cert:

To už ani nejde v tom tak šťourat, když je jeden díl týdně :). Asi ví proč to dělají - dokonale to zbavuje závislosti :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
18.1.13 20:21

@Kallkapa U mě ani ne, já se těším možná i víc, než kdybych jich zkoukla pět najednou, pak mi unikají věci :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8566
18.1.13 20:28
@Lindsay15 píše:
@Kallkapa U mě ani ne, já se těším možná i víc, než kdybych jich zkoukla pět najednou, pak mi unikají věci :mrgreen:

Mě to právě nějak přestává bavit už asi.. u posledního dílu jsem dělala těsto na chleba :mrgreen: předtím jsem to zaujatě sledovala a nespustila zrak aby mi nááhodou něco neuteklo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
18.1.13 20:30

@Kallkapa Tak ono se tam začne dít všechno postupně že :mrgreen: Nemůžou dát všechnu akci do jednoho dílu :mrgreen: Je fakt že se čím dál víc zapomíná na smrt Alison a řeší se tam jiné věci :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8566
18.1.13 20:46

@Lindsay15 mě třeba štve, že jakoby zapomněli na halloweenský díl ve vlaku a jede se dááál :D.

Mimochodem zas jsem si říkala, že jsou holky úplně praštěné (Emily a Paige) straaaaašně se bojíme tak se půjdeme uprostřed noci projít po lese :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
18.1.13 20:49

@Kallkapa Však to nebylo nic, co by se jim vrylo do paměti, zvlášť Arie, ne? :roll: :mrgreen: Jinak jo, to mě taky dostalo, někde v tramtárii v lese si vyjdou na procházku-já bych se po*rala jít v noci před barák :oops:

• Citovat
  • Upravit
5254
18.1.13 20:50

@Kallkapa Právě že mě to taky přestává bavit… Ale sneak peek na další díl vypadá dobře:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
18.1.13 21:02
@Kallkapa píše:
@Lindsay15 mě třeba štve, že jakoby zapomněli na halloweenský díl ve vlaku a jede se dááál :D.Mimochodem zas jsem si říkala, že jsou holky úplně praštěné (Emily a Paige) straaaaašně se bojíme tak se půjdeme uprostřed noci projít po lese :mrgreen:

jediny kdo tam vykladal o tom vlaku byla Paige, ktera je z toho celkem na nervy.

a hlavne se zatim neprislo na to, koho Aria v te bedne bodla, ne 8o 8o :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
18.1.13 21:03

@Taminka Myslím že buď bodla Lucase a nebo se to dozvíme už brzo ;)

• Citovat
  • Upravit
13503
18.1.13 21:07

@Lindsay15 toz ale to by bylo aspon nejak na Lucasovi videt, ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
18.1.13 21:11

@Taminka Právě že měl něco s nohou, Hanna se ho ptala kde se mu to stalo, jestli v tom haloweenském vlaku :think:

• Citovat
  • Upravit
13503
18.1.13 21:12

@Lindsay15 aha tak to jsem nejak nepostrehla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
18.1.13 21:14

Lucas měl něco s tou nohou, protože ho Tobi srazil autem přece. Na tom skejtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí