Prolhané krásky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13503
28.1.13 17:39
@terynka006 píše:
Ahojky já myslím že byla zakopaná na zahradě ale nejsem si tím úplně jistá

ze jo…ja to taky psala, se mi zda, ze se nasla v zemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3608
29.1.13 05:42

Jj myslím že snad dokonce byla zahrabaná pod nějakým zahradním domkem a našli ji když ho bourali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
29.1.13 08:14

Asi by to chtelo si sjet ten prvni dil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3608
29.1.13 08:33
@Taminka píše:
Asi by to chtelo si sjet ten prvni dil.

tak jsem na to mrkla a je to tak noví majitelé dělali místo pro renovaci a ona byla pod zahradním domkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
29.1.13 09:18
@terynka006 píše:
tak jsem na to mrkla a je to tak noví majitelé dělali místo pro renovaci a ona byla pod zahradním domkem

ja jsem si tohle myslela..takze jsme mely pravdu, ze byla zakopana ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Allieh
29.1.13 09:34

Ahoj holky jsem tu nova a trochu jsem se zajimala o tenhle serial..no jsem apalena jako vy a ted v posledni strane tady jsem cetla ze Allison byla zahrabana ale kdo tam byl z policajru Gerret a co kdyz to vubec Allison nebyla? muj nazor je ze Allison zije a rozesila smsky vsem a manipuluje se vsemi jako treba ze napise udelej to nebo reknu co jsi provedla a tak..je to muj nazor Allison ma na kazdeho nejakou spinu jak na kamarady tak na rodice na vsechny a vsechny do toho namocila. Myslim si ze se tam jednoho dne ukaze :-D ale muze se to otocit uplne jinak. Me tam treba ted chybela Jenna kde je vubec? omloivam se ze zasahuju do debaty ale taky kazdy tyden cekam na PLL :-D tak vam preji pekny den damy :-)- A-

• Citovat
  • Upravit
3608
29.1.13 10:49
@Allieh píše:
Ahoj holky jsem tu nova a trochu jsem se zajimala o tenhle serial..no jsem apalena jako vy a ted v posledni strane tady jsem cetla ze Allison byla zahrabana ale kdo tam byl z policajru Gerret a co kdyz to vubec Allison nebyla? muj nazor je ze Allison zije a rozesila smsky vsem a manipuluje se vsemi jako treba ze napise udelej to nebo reknu co jsi provedla a tak..je to muj nazor Allison ma na kazdeho nejakou spinu jak na kamarady tak na rodice na vsechny a vsechny do toho namocila. Myslim si ze se tam jednoho dne ukaze :-D ale muze se to otocit uplne jinak. Me tam treba ted chybela Jenna kde je vubec? omloivam se ze zasahuju do debaty ale taky kazdy tyden cekam na PLL :-D tak vam preji pekny den damy :-)- A-

Ahojky no já teď nedávno někde četla že než Alison zmizela tak se objevilo její dvojče o kterym nevěděla a ona ho zabila zavřeli ji prý někam do blázince a odtamtud posílá ty smsky ale jestli je to pravda nevím a asi se to jen tak nedozvíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
29.1.13 11:03

@terynka006 Vědět o tom dvojčeti musela, přece holkám vyprávěla na haloween historku o dvojčatech ;)

• Citovat
  • Upravit
8566
29.1.13 11:07
@Knihomyš píše:
Hele, pamatujete si nějaké podrobnosti, jak se našla Alison?
Jako vím, že někde u nich (resp. u Mayi) v baráku. Ale to tam byla volně ložená ROK? Víte, jak by to tam smrdělo? Nebo ji měl Byron nebo někdo v mrazáku, a když přijeli, tak ji hodil k nim do sklepa? To by zas poznali z pitvy, ne?

„Ali“ (nebo její dvojče :mrgreen: ) byla přece zakopaná na zahradě (někde u té kůlny nebo co to je), holky byly přece v té márnici a přečetly si ve zprávě, že měla v plicích hlínu - tzn. byla pohřbena za živa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
29.1.13 11:10
@terynka006 píše:
tak jsem na to mrkla a je to tak noví majitelé dělali místo pro renovaci a ona byla pod zahradním domkem

Jo, než jsem to dočetla, je to tu.. :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
29.1.13 11:11
@Lindsay15 píše:
@terynka006 Vědět o tom dvojčeti musela, přece holkám vyprávěla na haloween historku o dvojčatech ;)

Jj, přesně tak, o dvojčeti vědět musela. (jestli tam tu historku z halloweenu nevložili jen tak..) ale snad ne :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3608
29.1.13 11:15
@Lindsay15 píše:
@terynka006 Vědět o tom dvojčeti musela, přece holkám vyprávěla na haloween historku o dvojčatech ;)

no jo na tu historku jsem úplně zapomněla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
29.1.13 11:27

No devcata vsak vsechny vime, jak je to s tim scenarem..takze se vsechno jeste muze otocit, ze ;)
viz treba v minulem dile, jak se Arii zdalo o Ali, ze tam byla a jak odchazela, tak polozila tu panenku na skrin ke dverim a jak se Aria probudila, tak tam ta panenka vazne byla :think:

Jenna vlastne nebyla videt od toho dilu v vlaku…vubec se nejak ta historka z toho vlaku vubec neukazuje..no me nekdo dat do bedny s mrtvym Garretem, tak se asi pos*ru a uz v zivote nevyjdu ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Allieh
29.1.13 11:49

Historku o dvojceti si teda vubec nevybavuju nevite ve kterem dile to bylo?:-D

• Citovat
  • Upravit
13503
29.1.13 12:01
@Allieh píše:
Historku o dvojceti si teda vubec nevybavuju nevite ve kterem dile to bylo?:-D

myslim, ze to bylo v prvnim halloweenskem dile.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí