Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@terynka006 píše:
Ahojky já myslím že byla zakopaná na zahradě ale nejsem si tím úplně jistá
ze jo…ja to taky psala, se mi zda, ze se nasla v zemi.
Jj myslím že snad dokonce byla zahrabaná pod nějakým zahradním domkem a našli ji když ho bourali
@Taminka píše:
Asi by to chtelo si sjet ten prvni dil.
tak jsem na to mrkla a je to tak noví majitelé dělali místo pro renovaci a ona byla pod zahradním domkem
@terynka006 píše:
tak jsem na to mrkla a je to tak noví majitelé dělali místo pro renovaci a ona byla pod zahradním domkem
ja jsem si tohle myslela..takze jsme mely pravdu, ze byla zakopana ![]()
Ahoj holky jsem tu nova a trochu jsem se zajimala o tenhle serial..no jsem apalena jako vy a ted v posledni strane tady jsem cetla ze Allison byla zahrabana ale kdo tam byl z policajru Gerret a co kdyz to vubec Allison nebyla? muj nazor je ze Allison zije a rozesila smsky vsem a manipuluje se vsemi jako treba ze napise udelej to nebo reknu co jsi provedla a tak..je to muj nazor Allison ma na kazdeho nejakou spinu jak na kamarady tak na rodice na vsechny a vsechny do toho namocila. Myslim si ze se tam jednoho dne ukaze
ale muze se to otocit uplne jinak. Me tam treba ted chybela Jenna kde je vubec? omloivam se ze zasahuju do debaty ale taky kazdy tyden cekam na PLL
tak vam preji pekny den damy
- A-
@Allieh píše:
Ahoj holky jsem tu nova a trochu jsem se zajimala o tenhle serial..no jsem apalena jako vy a ted v posledni strane tady jsem cetla ze Allison byla zahrabana ale kdo tam byl z policajru Gerret a co kdyz to vubec Allison nebyla? muj nazor je ze Allison zije a rozesila smsky vsem a manipuluje se vsemi jako treba ze napise udelej to nebo reknu co jsi provedla a tak..je to muj nazor Allison ma na kazdeho nejakou spinu jak na kamarady tak na rodice na vsechny a vsechny do toho namocila. Myslim si ze se tam jednoho dne ukazeale muze se to otocit uplne jinak. Me tam treba ted chybela Jenna kde je vubec? omloivam se ze zasahuju do debaty ale taky kazdy tyden cekam na PLL
tak vam preji pekny den damy
- A-
Ahojky no já teď nedávno někde četla že než Alison zmizela tak se objevilo její dvojče o kterym nevěděla a ona ho zabila zavřeli ji prý někam do blázince a odtamtud posílá ty smsky ale jestli je to pravda nevím a asi se to jen tak nedozvíme
@terynka006 Vědět o tom dvojčeti musela, přece holkám vyprávěla na haloween historku o dvojčatech ![]()
@Knihomyš píše:
Hele, pamatujete si nějaké podrobnosti, jak se našla Alison?
Jako vím, že někde u nich (resp. u Mayi) v baráku. Ale to tam byla volně ložená ROK? Víte, jak by to tam smrdělo? Nebo ji měl Byron nebo někdo v mrazáku, a když přijeli, tak ji hodil k nim do sklepa? To by zas poznali z pitvy, ne?
„Ali“ (nebo její dvojče
) byla přece zakopaná na zahradě (někde u té kůlny nebo co to je), holky byly přece v té márnici a přečetly si ve zprávě, že měla v plicích hlínu - tzn. byla pohřbena za živa.
@terynka006 píše:
Jo, než jsem to dočetla, je to tu..
.
@Lindsay15 píše:
@terynka006 Vědět o tom dvojčeti musela, přece holkám vyprávěla na haloween historku o dvojčatech
Jj, přesně tak, o dvojčeti vědět musela. (jestli tam tu historku z halloweenu nevložili jen tak..) ale snad ne
.
@Lindsay15 píše:
@terynka006 Vědět o tom dvojčeti musela, přece holkám vyprávěla na haloween historku o dvojčatech
no jo na tu historku jsem úplně zapomněla ![]()
No devcata vsak vsechny vime, jak je to s tim scenarem..takze se vsechno jeste muze otocit, ze ![]()
viz treba v minulem dile, jak se Arii zdalo o Ali, ze tam byla a jak odchazela, tak polozila tu panenku na skrin ke dverim a jak se Aria probudila, tak tam ta panenka vazne byla ![]()
Jenna vlastne nebyla videt od toho dilu v vlaku…vubec se nejak ta historka z toho vlaku vubec neukazuje..no me nekdo dat do bedny s mrtvym Garretem, tak se asi pos*ru a uz v zivote nevyjdu ven
Historku o dvojceti si teda vubec nevybavuju nevite ve kterem dile to bylo?:-D
@Allieh píše:
Historku o dvojceti si teda vubec nevybavuju nevite ve kterem dile to bylo?:-D
myslim, ze to bylo v prvnim halloweenskem dile.