Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj prosím o radu je mi 17 le a máma i pujčila auto at vycouvám tak couvám a najednou buch prostě jsem promáčkl zadní bladník a to dost a zadní dveře…ted je problém až se vrátí táta a bojím se toho že mě,,zabije,,…
A co chces poradit? Je ti 17, papiry nemas, tak nemas co sedat za volant i kvuli vycouvani…
Když je máma tak chytrá, že ti půjčila auto tak ať řekne, že ho nabourala ona ![]()
Tak nadšený asi nebude, to je jasné
Postav se k tomu jako chlap, přiznej se a slib, že půjdeš na brigádu a spoluúčast na pojištění mu zaplatíš. Tak jsem aspoň teda postupovala já, když jsem našim kdysi odřela auto ![]()
@Froseth to zní fajn díky moc ale je tu problém že teď v téhle době brigáda bude těžší si nějakou najít
Jestli je to jenom promáčklé, zkus vzít takový tyčinky lepidla, co se dávají do tavné pistole, trochu rozehřej, a přilep je na tu promáčklinu. Chvíli počkej, až to zatuhne a trhni, mělo by se ti podařit vrátit ten plech zpět.
Hodně štěstí a příště opatrně. ![]()
@ŽofkaTofka no to jsem zkoušel ale nepomohlo a žádné příště už dlopuho nebude ![]()
@Miros45
Zvon na čištění odpadů si zkoušel?
Ale bude, táta byl taky mladý a dělal kraviny.
Sice bude asi chvíli naštvaný, ale to ho přejde. Za chvíli si budeš dělat řidičák, tak se otrkáš.
Může být rád, že to byly jen plechy. ![]()
@ŽofkaTofka to taky… budu muset sundat kolo a vyklepat zespodu..
Záleží, v kterých místech to je, někdy se tam nedá úplně dostat. U dveří by to teoreticky šlo, když sundáš tapec, ale opatrně, at neuděláš víc škody než užitku.
@ŽofkaTofka jenže to je uprostřed zadních dveří takže to bude složitější ¨
@Miros45 zadní dveře jakože „páte dveře“, tj. kufr nebo zadní boční dveře? Jinak bude záležet jak je to moc a co s tím bude chtít taťka dělat. A oprava nejvíc záleží na ceně auta.
A jinak řídit neumíš a stejně za to lezeš. S brigádama fňukáš, fňukáš tady nad vším. Trochu se pochlap, postav se tomu čelem a vyřeš problémy. S tímto přístupem tě v životě zadupou ostatní do země.
@ŽofkaTofka hele, asi není úplně dobrý ho nabádat k nějakým opravám, když o tom nemá šajn. URCITE nadělá víc škody než užitku. Ať to nechá na lidi co tomu rozumí a nebo pokud je to nějaká šunka stará, tak s tím může i jezdit.
Příspěvek upraven 20.10.20 v 11:43
@Miros45 píše:
@ŽofkaTofka jenže to je uprostřed zadních dveří takže to bude složitější ¨
Ještě to zkus nahřát třeba horkovzduškou nebo fénem a pak znovu těma tyčinkama ten horký plech zkus vytáhnout. Nebo se na to vyser a přiznej barvu a zkus to třeba s tátou, když uvidí snahu, tak taky vyměkne.