Pronájem baráku - naštvanost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
9.4.19 09:11

Tipla bych si, že to nabíjí dole, kde bydlí jeho syn… asi bych to neřešila s dědou, který to má nejspíš od syna povoleno, ale pokud by mi těch pár korun tak leželo v žaludku, řešila bych to s majitelem domu… nechápu, že nemáte už dávno vyřešené placení elektřiny jen za sebe, nebo že to nerozpočítáváte podle skutečné spotřeby… zejména, když s tím máte problémy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
9.4.19 11:44

Pokud jde o tak malou částku, tak ok, neřeš peníze, ale já bych řešila bezpečnost, u nás doma nemůžou být ani mobily ani noťasy přes noc v elektřině, mám mírnou fobii, takže toto bych nesnesla, aby mi něco někde týden svítilo v zásuvce. Schovat prodlužku, v první řadě. Pokud by se po ní ptal, nebo si přinesl svoji, tak nezbývá než s pravdou ven a poprosit ho, aby to nenechával pořád v zásuvce, že se bojíš, ať si to přijde vždy vypnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15187
9.4.19 12:19

Kvuli 10 korunam mesicne bych se s nikym nedohadovala.abyste si pak nemuseli hledat nove bydlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2361
9.4.19 16:26

Je neuvěřitelné, kvůli jakým blbostem si lidé z neznalosti a preventivní nesnášenlivosti dokáží ztrpčovat život.
Konzervační proud se pohybuje v rozmezí 50-100 mA do akumulátoru. Hodnota se dá najít na internetu. Kolik to stojí za měsíc, by měl zvládnout absolvent základní školy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20921
9.4.19 17:26
@Michelle_M píše:
Já se zeptám takto - je to tak super bydlení, že ti to pořád ještě stojí za časté řešení různých neshod s domácími? Protože jestli se nepletu, už jsi tady řešila nějaký problém s (ne)doplatkem elektriky a taky to, že ti rodiče si tam stále chodí jak do svého, na zahradu na ovoce apod. Mně to už tehdy přišlo, že vám dost narušují soukromí, jak jsi to popisovala, nadšená bych z toho nebyla. (omlouvám se, jestli tě spojuju s jiným příběhem)

Tak jsou to vedlejsi domy a mozna maji i spolecnou zahradu. Kdyz maji najem na to patro, tak bych automaticky bral, ze o zbytek se staraji a vyuzivaji rodice majitele. Vcetne zahrady atd. Pokud nemaji v najemni smlouve komplet vsechno i se zahradou, tak maji smulu. Kazdopadne neschopnost otevrit pusu a normalne lidsky se domluvit me udivuje. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný