Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Sarrae tak to jsme ve stejné fázi
Máme po testech a konzultaci… Muž horší spermio, já snížené hodnoty hormonu produkující vajíčka
Takže nás IVF nemine. Ale i tak se už těším na celý ten proces. Čekám na MS a začneme se stimulací.. Na první konzultaci jsme byli také u MUDr. Vobořila. Na druhé jsme dostali MUDr. Mlynárovou a z té jsem teda nadšená a pokud to půjde budu si vybírat rovnou ji. Tak držím pěsti ať vám vyjde hned ten příští přirozený ![]()
Ahoj holky, mohu se k vam pridat?
Budeme s pritelem chodit ted od unora do Pronatalu na Praze 4.Byli jsme do ted 3,5 roku v Motole, kde se bohuzel nezadarilo.Tak jsme si rekli, ze to zkusime jinde
. Jste tam zatim spokojene?
@peta19888 ahojky
já zatím spokojená jsem. V jaké jste fázi?
@janie-s Tak to rada slysim
. No ted jsme ve fazi takovy vlastne mezifazi. Prosli jsme si ted 1.IVF, meli jsme zamrazenych 11 embryi plus jedno IUI probehlo.Ani jednou to nevyslo. Takze jsme se rozhodli zkusit jit jinam.Ne ze bychom nebyli nejak v Motole spokojeny s tou peci tam, ale citim, ze potrebuju zmenu a nejakej novej zacatek. A v Pronatalu jsme ve fazi, kdy jsme objednani za 14 dni k panu dokorovi Mardesicovi na konzultaci.
@peta19888 tak to budu držet pěsti
krásná úspěšnost embrii ❤️ u pana doktora jsme byli poprvé asi před 3lety a byl moc fajn. Pak jsme si ale dali pauzu a zkoušeli ještě přirozeně.. no nevyšlo, tak jsme se teď vrátili. Dnes mi nasadili stimulaci… za mě zatím nejlepší zkušenost s paní doktorkou Garabášovou. Ale jinak mi přišli fajn všichni ![]()
Ahoj chci se zeptat má někdo zkušenost s pronatalem v Ostravě? Četla jsem recenze a nevím co si mám myslet. Dekuju za odpověď ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.