Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky, me ceka transfer asi v polovine prosince
bude to muj prvni transfer, prvni ket.
@Apronka snad bude prosinec šťastný měsíc
já měla ET na jare, KET se furt neblízil a neblizil, dnes jsem měla kontrolu a konečně se dočkala.
@Apronka jsem na tom stejně, pátého mám UTZ před Ketem prvním
@Certicek007 píše:
Holky kolik vam rekli cenu za KET?
Já platila v srpnu 8500.
Se trošku vecpu. Můžu? Mám pocit, že na listopadovou skupinku jsem už moc pokročilá ![]()
Dnes jsem byla na 8.KETu.
Podle zkušeností testuji každý den ode dne po KET. Je to pro mou psychiku lepší a pohodlnější. Lépe pak zvládám,,čekání,, a případný neúspěch.
Měla jsem:
1× biochemické těhotenství
2× potrat (6+0 a 6+3)…
Jinak všechny negativní
Všem hodně štěstí. Porod v srpnu bude záhul ![]()
Ahoj taky se přidám. V listopadu můj první ket nevyšel a 1.12 jdu na utz a snad to dobře dopadne a další týden vyjde ket. Mám posledního mrazačka. Držím palce všem ![]()
@Michalka 28 píše:
Ahoj taky se přidám. V listopadu můj první ket nevyšel a 1.12 jdu na utz a snad to dobře dopadne a další týden vyjde ket. Mám posledního mrazačka. Držím palce všem
Ahoj, drzim palce, ja taky byla v listopadovych, tak snad nam to vsem tady uz vyjde ![]()
@Mytyl snad jo. Je to hodně psychicky náročný i když jsem tomu nevěřila. Manžel říká nepřemýšlej nad tím ale jemu se to říká
je to jiný než u přirozeného těhotenství. To čekání je strašný na nervy a hlavně dlouhý. Jsem po jednom neúspěchu a přemýšlím proč to nevyšlo a co udělat příště líp. Obdivuji holky co mají těch transferů za sebou už víc a o to víc jim držím palce. Tak snad budeme mít všechny štěstí a vyjde nám to v prosinci ![]()
@Michalka 28 píše:Obdivuji holky co mají těch transferů za sebou už víc
První neúspěch je největší šok.
Druhý neúspěch v tobě vzbudí zmatenost.
Třetí pokus se snažíš udělat úplně vše jinak. I v maličkostech. Protože není moc šancí, jak bys to TY SAMA mohla ovlivnit, tak hledáš změny v maličkostech. Čtvrtý neúspěch už tolik neboli.
Pátý neúspěch už bereš sportovně a čekáš, že to jednou prostě vyjde. Já teď absolvovala 8.KET a opravdu na to člověk TOLIK NEMYSLÍ. Mám teda takový rituál. Vždy od 1.dne KET si udělám test. Řeknu si ok je negativní, je ještě brzy… A zbytek dne už se tím nezabývám. Žiju si svůj den. Pak přijde další den… A jednou to prostě vyjde. Zítra, za měsíc, za půl roku… ![]()
@Veru333 svým způsobem to tvý testování je dobrý. Jelikož mám nízké ahm a pak jdou ještě všechna embrya (teť byly jen dvě) na genetiků tak moc času a pokusů nemám. Pokud teť ket nevyjde tak zkusím ještě jedno ivf a pokud ani pak nic do dalšího nejdu. Po psychické stránce je to hodně náročné. Mám za sebou 4× zt(7-8tt) a už na takový zklamání nemám. Tak doufám že to jednou vyjde jak říkáš ![]()
Ahoj, pridavam se k vam.
nevite, co je dobre na kvalitu sliznice?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.