Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Piškotka38 @Mandarinka1987 holky gratuluji ![]()
Já stále 2+1, termín 2.9. tak máme ještě čas ![]()
Holky to je samej chlapák tady, tak vam moc gratuluji ![]()
@Regca89 užívej si ještě spánek v tiché místnosti 😅 přeji klidný porod a dej pak vědět ![]()
Holky, my zatím psycho s kojením, malý přestává sát, buď je slabý, bo novým, takže mé kozy jdou do kopru,.. takže jakoby nakojit, dokrmit,.. než se vše ohřeje, přes hadičku a prst dokrm, taky nesaje nijak závratně, zkusila jsem od laktační lahvičku medela takovo pidi s takovým zvláštním dudlem na sání, taky mu to extra nejde, no a pak bych měla odsávat, procedura vsechno na 1.5 h,…to tak nejde dělat, mám 3 let. slecnu, začínám být zoufalá, zítra pediatr
@Piškotka38 Ahojky, nevím samozřejmě přesně Váš problém, ale nám to od začátku taky úplně nešlo.. pořád to prso jakoby ocumlával ale nechápal to, že musí sát a když už, tak vždycky jen na chvíli.. tím spíš, že mi v tu chvíli teklo jen pár kapek mleziva, neměl za to odměnu a po chvíli se vztekal a plakal.. Laktační v porodnici to vyřešila tím, že mi ho vždycky přiložila, jak měl bradavku v puse, tak poradně namačkla na prso a strikačkou mu do koutku pusy strikla trosku espumisanu (je sladký). Naučil se tak, ze je tam nějaká dobrota.. a začal postupně sát.. trvalo to cca ty 3-4 dny, já se mezitím pořádně rozkojila a už jedeme vcelku normálně, jen občas, když už není moc hladový, tak děla zase ofuky a jen tak tu bradavku ocumlává.. ale jinak už normálně saje..
tak mě jen napadlo, jestli by Vám to třeba taky nepomohlo..
Ahoj, tak my máme Klárku narozenou na novoluní 16.8. plánovaná sekce. Díky bondingu na sále a poté 24h na bonding JIP pokoji se nám krásně povedlo nastartovat laktaci. Klára má na tom obrovskou zásluhu krásně saje od začátku. Pustili nás domů 19.8. teď jsem ráda že mám manžela na otcovské protože mě trápí anémie. Přejeme všem hodně zdravíčka a pohodové dny na,,dovolené,, ![]()
@hanka krtek Ahoj, moc gratuluji ke krásné princezně ![]()
Dej se brzo do pořádku ![]()
@hanka krtek moc gratuluji ❤️ Malá je krásná 🌸
Je tu ještě někdo kromě mě kdo čeká na porod? 😁
Ahoj holky,
Jak se všechny máte? Taky vám dali to nejzlobivější embrio? 🤣
Posílám fotku Jiříka
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.