KET Prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
545
27.3.23 08:55

Děvčata zdravím.
Dnes jsem 17+5, pohyby cítím už dost, ale já už čekám druhé, to je prý cítit dřív. Jinak budeme mít chlapečka, v pátek mi pan doktor ukazoval pinďoura na UTZ :)
Jinak jsem ležela dva dny v nemocnici minulý týden. Vzbudilo mě ve 2 v noci mokro na zadku. Myslela jsem že jsem se počurala ale byla to krev. Byla jsem hrozně vyděšená. Bylo to jako silná menstruace. Dostala jsem několik kapaček ale na nic se nepřišlo, tak to uzavřeli jako prasklou cévku na čípku. Dostala jsem teda utrogestan a klidovej režim :roll:
Ale to vydržim. Tak snad už do konce bez takových šoků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
31.3.23 08:02

Ahoj holky, jsem po 2. genetice, vše ok, ještě prý do 23. týdne můžu přijít nechat mimču vyšetřit hloubkoveji srdíčko dětským kardiologem za 800, tak nevím, zda do toho jít. I včera docentka srdce kontrolovala. pohlaví napsáno do obálky, doktorka se smála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
31.3.23 08:29

@Piškotka38 tak gratuluji k pozitivním výsledkům :srdce:

Mě už opustily migrény (klepu na vše kolem sebe), nevolnosti se mě ale stále drží, mám je vždy k večeru, naštěstí nezvracim a tak doufám, že se i tohle zlepší :-)
No a bříško začíná pěkně vykukovat, jeden kolega už to na mě i poznal, neviděli jsme se delší dobu a jak mě teď uviděl tak mi bez rozmyslu začal přede všemi gratulovat, ostatní trochu koukali když jsem gratulaci přijala :D
Nás druhá genetika čeká až v druhé půlce dubna, termín mám na narozeniny tak snad to dobře dopadne, nic víc si k narozeninám nepřeji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
19.4.23 17:22

@Piškotka38 šla jsi na to vyšetření toho srdíčka? Já dnes byla na II. screeningu tak právě přemýšlím jestli do toho jít nebo ne..
A co pohlaví? Už proběhla párty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
19.4.23 17:43

@Regca89 ahojky, srdíčko do 23. týdne, nějak js to nestíhala časově kam upichnout malou, a ani jsem nějak nechtěla, už by snad něco viděla v tom 20.tydnu. A konfety bouchnuty, bude to kluk :srdce:, po dvou holkách se tesiiiiim :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.23 18:45

Ahoj Holky, já už mám taky po druhém screeningu a taky jsme byli na vyšetření srdíčka, vše vypadá v pořádku.. jen mám moc nizko placentu a zasahuje mi do vnitřní branky, tak doufám, že nebudou žádné komplikace.. jinak u nás to bude taky kluk.. :) už pomalu objednávám nějaké věci, ať jsem pak v klidu, člověk nikdy neví.. od té doby, co mě opustily nevolnosti to utíká nějak rychle.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
19.4.23 19:00

Tak gratuluji holky k chlapěčkům :srdce: Já vám to s holčičkou trochu vyrovnám :D
@Mandarinka1987 ty jsi i to miminko měla ze začátku nějak zvláštně uložené, že? A tu placentu má spousta holek, to bude v pohodě :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
19.4.23 19:25

Ahoj holky, na screening jdu v pátek, budeme mít taky kluka. Nějak se tu s nima roztrhl pytel :lol:
Jinak vše super, chválila mi čípek 48mm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
19.4.23 20:43

Ahoj holky, tak já to trochu vyrovnám. Budeme mít holčičku. Překvapení nebude. Přítel měl smutné oči když se nás paní doktorka ptala jestli chceme vědět pohlaví. Fecho jsme taky odmítli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
17.5.23 09:51

Ahoj holky, chodíte ještě sem do skupinky, bo jste třeba v TP srpen 2023? Jak se daří? Už se nám to krátí :srdce:, chystáte už něco? Já vytřídila neutrál věci po dceři, jeden balíček nějaký koupila, vše hozeno na hromadě a vůbec se mi do toho nechce, nějak probrat velikosti a zorientovat se co dokoupit. :roll: Jak to tady máme s pohlavím? Já chlapečka, TP 18.8. bude císař, takže dřív. Joo a jinak pořád bliju, jen chvíli byl klid a opět, už ne jen ranní, ale klidně i večer, užívám si to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
17.5.23 10:04

@Piškotka38 ahojky, tak já zrovna teď dožehlila. TP 31.8. a o porodu se semnou zatim nikdo nebavil, predtim jsem měla CS 🤷
Ale už se moc těšim, nakupuju pomalu ale už mam kočárek i postýlku, 7 kilo nahoře a jinak všecko v pohodě 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
17.5.23 11:21

@Piškotka38 tak já ještě nezačala chystat nic, jsem nějaká pověrčivá či co 🤷‍♀️
Pořád zvracíš? No to je síla, to je mi tř moc líto :srdce:
Jinak termín 2.9, ještě ani nemáme jméno, nemůžeme se shodnout :think:
@Kuhnice co tlak? Vše v pořádku u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
17.5.23 11:30

@Regca89
Jeee ty si pamatuješ :D
Mám tlak jako miminko, 120/80. Zatim si pískám jak to jde krásně. Co ty, v pohodě?
Já byla taky pověrčivá u prvního. Teď už na to kašlu a dělám si všechno tak abych nedělala přípravy s pupkem kdy už budu ráda že funim. A taky kvůli financím, kupovat všechno v jeden měsíc by mě zrujnovalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
17.5.23 11:37

Ahoj holky, já jsem ve skupince na Facebook. Všechno mám koupené nebo spíš zděděné. Prát budu až bude venku hezky a koupíme novou pračku :) nevolnosti nezávidím :(
Termín 23.8. chtěla jsem rodit přirozeně ale bohužel jizva po císaři nesrostla správně takže císař. Kdy to bude přesně se ještě rozhodně
Probraných 10kg :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
17.5.23 13:04

Holky, já přibrala kilo, ale je fakt z čeho brát, před 3 lety s malou js měla diabetes, taky ani kg nahoře, měřím se doma, lačnou mám vyšší, někdy i 6, byla js na ogtt, po prvním odběru to stopli, 5.7, má být druhý kontrolní odběr, myslela js, že co nejdřív, ať se cukrovka začne léčit a dr mi řekla, že mi dá žádanku až při další kontrole, takže až za 2 týdny. Divné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.