KET Prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
545
2.2.23 11:14

Jinak já jsem dnes 10+0, necitim vůbec nic, párkrát se mi navalilo ale i to už polevilo. Kdyby se mi nenaplo břicho tak ani nevím, že tam mám miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
2.2.23 11:32

@Kuhnice jo taky se bojím to vysadit dřív. Ale zas mi přijde zbytečné to kupovat ale i tak to koupím abych něco nepokazila. Kéž by ty nevolnosti už přešli 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
2.2.23 11:35
@Michalka 28 píše:
Holky vy co vysazujete nebo jste vysadili amelgen. Myslíte že bude vadit když to vysadim o pár dní dřív? Mám začít vysazovat od neděle ale čípky mám jen do soboty a nechci zbytečně kvůli 3 dnům kupovat nové balení. Že bych začala vysazovat z 1-0-1 na 0-0-1 od pátku vadí to?

existuje i balení po 15ks, zase tolik by jsi toho nevyhazovala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.23 11:37

Ahoj holky, já jsem dneska 11+5, a zatím tedy pořad děs běs.. nevolnosti mi přijdou snad ještě silnější než dřív.. do toho bolesti hlavy.. :? zítra je poslední den, kdy mám brát amelgen, tak si pořad říkám, že snad pak bude lip.. mám ho teď 1-1-1 a vysadit ze dne na den, tak doufám, ze bude vše ok.. přijde mi to pro to tělo hrozné šoky.. ale snad doktor ví, co dělá.. :nevim:
V pondělí mě pak rovnou čeká utz tak aspoň se nebudu dlouho nervovat, jestli tam je vše v pořádku..
je tu někdo, kdo už vše vysadil? Jak se cítíte? Přijde mi, ze každý doktor to vysazuje trosku jinak.. já v průběhu tohohle týdne snížila estrofem ze 3 na 1, a ten amelgen mám ze dne na den :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
2.2.23 11:45

@Regca89 jo to mi teť napsala. Ale raději to udělám jak mám. Na ultrazvuk jdu až za dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
2.2.23 12:22

@Michalka 28 a to je nějaké drahè? Já to nebrala nikdy tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
2.2.23 13:25

Ahoj holky, já zítra 12 tt, screening až 10.2., dřív neměli místo, tak snad nevadí, že budu už 13tt,…jinak já vysazuji vše postupně, bylo řečeno postupně, a tak nejak s rozumem, takže estrofem js snížila ze 3 na 2, teď už jeden, vždy tu změnu nechám min.3 dny, Amelgen, ten zrovna berou některé holky klidně i dýl, např. kdyz špiní, krvácí,…beru ho už tyden jen jeden a ten jeden ještě chvíli ponechám,… nevolnosti a únava děs, nemůžu být bez jídla víc jak 2 h, ihned mě natahuje. Jo a příští týden mám teprv první odběr u gynekologa, kdy se bere, glukoza, krevní obraz, kr. skupina, hiv atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
2.2.23 14:03

@Piškotka38 prosím tě a kam jsi se v OL objednávala (a kdy ať chápu jak dlouhá bude čekačka).. Já jsem stále v péči CARu, minulý týden jsem začala opravdu hodně krvácet a našli mi hematom, v úterý jdu na poslední kontrolu do CARu, u svého gynekologa jsem objednaná až na 16.2 (to budu 11+1) tak přemýšlím jestli se rovnou neobjednat, ať se to pak stihne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
2.2.23 14:47

@Kuhnice to velký balení cca 800 a to malý vůbec nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
2.2.23 14:51

@Piškotka38 ja jdu na 1. screening až 14 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
2.2.23 16:09

@Michalka 28
Není to zrovna zadarmo, ale předpokládám že za KET jsi dala mnohem víc, neriskuj kvůli 800 :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
2.2.23 17:55

@Kuhnice jo to jo 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
2.2.23 20:50

@Regca89 dle toho letáčku js se objednala, klidně už zavolej, řekneš kolik jsi a sestra si tě objedná, s sebou 1.600 Kč, teda jestli js ji dobře rozuměla, a budou brát krev. Jinak v OL můžeš i do Fakultky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
5.2.23 17:41

Už jste holky některá vysadili estrofem a amalgen? Cítíte se lépe? Pociťovali jste nějaké změny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
5.2.23 18:17

@Regca89 ahojky, já estrofem vysadila před pár dny, amelgen dávám jeden večer, doberu co mám ještě na týden. Změnu necítím, bohužel, plynatost, nevolnosti celodenní a únava pokračujíiii, paraaaada. Jak se máš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.