Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jinak já jsem dnes 10+0, necitim vůbec nic, párkrát se mi navalilo ale i to už polevilo. Kdyby se mi nenaplo břicho tak ani nevím, že tam mám miminko
@Kuhnice jo taky se bojím to vysadit dřív. Ale zas mi přijde zbytečné to kupovat ale i tak to koupím abych něco nepokazila. Kéž by ty nevolnosti už přešli 😊
@Michalka 28 píše:
Holky vy co vysazujete nebo jste vysadili amelgen. Myslíte že bude vadit když to vysadim o pár dní dřív? Mám začít vysazovat od neděle ale čípky mám jen do soboty a nechci zbytečně kvůli 3 dnům kupovat nové balení. Že bych začala vysazovat z 1-0-1 na 0-0-1 od pátku vadí to?
existuje i balení po 15ks, zase tolik by jsi toho nevyhazovala ![]()
Ahoj holky, já jsem dneska 11+5, a zatím tedy pořad děs běs.. nevolnosti mi přijdou snad ještě silnější než dřív.. do toho bolesti hlavy..
zítra je poslední den, kdy mám brát amelgen, tak si pořad říkám, že snad pak bude lip.. mám ho teď 1-1-1 a vysadit ze dne na den, tak doufám, ze bude vše ok.. přijde mi to pro to tělo hrozné šoky.. ale snad doktor ví, co dělá.. ![]()
V pondělí mě pak rovnou čeká utz tak aspoň se nebudu dlouho nervovat, jestli tam je vše v pořádku..
je tu někdo, kdo už vše vysadil? Jak se cítíte? Přijde mi, ze každý doktor to vysazuje trosku jinak.. já v průběhu tohohle týdne snížila estrofem ze 3 na 1, a ten amelgen mám ze dne na den ![]()
@Regca89 jo to mi teť napsala. Ale raději to udělám jak mám. Na ultrazvuk jdu až za dlouho
@Michalka 28 a to je nějaké drahè? Já to nebrala nikdy tak nevím
Ahoj holky, já zítra 12 tt, screening až 10.2., dřív neměli místo, tak snad nevadí, že budu už 13tt,…jinak já vysazuji vše postupně, bylo řečeno postupně, a tak nejak s rozumem, takže estrofem js snížila ze 3 na 2, teď už jeden, vždy tu změnu nechám min.3 dny, Amelgen, ten zrovna berou některé holky klidně i dýl, např. kdyz špiní, krvácí,…beru ho už tyden jen jeden a ten jeden ještě chvíli ponechám,… nevolnosti a únava děs, nemůžu být bez jídla víc jak 2 h, ihned mě natahuje. Jo a příští týden mám teprv první odběr u gynekologa, kdy se bere, glukoza, krevní obraz, kr. skupina, hiv atd
@Piškotka38 prosím tě a kam jsi se v OL objednávala (a kdy ať chápu jak dlouhá bude čekačka).. Já jsem stále v péči CARu, minulý týden jsem začala opravdu hodně krvácet a našli mi hematom, v úterý jdu na poslední kontrolu do CARu, u svého gynekologa jsem objednaná až na 16.2 (to budu 11+1) tak přemýšlím jestli se rovnou neobjednat, ať se to pak stihne ![]()
@Michalka 28
Není to zrovna zadarmo, ale předpokládám že za KET jsi dala mnohem víc, neriskuj kvůli 800 ![]()
@Regca89 dle toho letáčku js se objednala, klidně už zavolej, řekneš kolik jsi a sestra si tě objedná, s sebou 1.600 Kč, teda jestli js ji dobře rozuměla, a budou brát krev. Jinak v OL můžeš i do Fakultky
Už jste holky některá vysadili estrofem a amalgen? Cítíte se lépe? Pociťovali jste nějaké změny?
@Regca89 ahojky, já estrofem vysadila před pár dny, amelgen dávám jeden večer, doberu co mám ještě na týden. Změnu necítím, bohužel, plynatost, nevolnosti celodenní a únava pokračujíiii, paraaaada. Jak se máš ty?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.