KET Prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
452
29.11.22 11:57

Já mám po 4× zt(poslední byly dvojčata) a vše bylo přirozeně. 1ket a bylo to biochemko. Tak že těžko říct ale holky co se jim to povedlo jsou v jiné skupince než mi které na to zatím čekáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
29.11.22 12:45

@Mytyl
Možná jsem ho minule začala jíst pozdě, bylo to den před transferem. Teď začnu určitě dříve :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
29.11.22 13:22

@Michalka 28 já jsem též při prvním přirozeném tehotenstvi měla ZT s dvojčaty, podruhé tehotenstvi dobre, ale dcera umřela po porodu. A teď jdu poprvé na KET a mám hruzu kdyby to mělo být po takové době zase ZT protože už tak jsem na tom s psychikou v háji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
29.11.22 13:22

@Vandand těžko říct… Já osobně přirozeně neotěhotněla ani jednou za x let. Takhle mám za sebou 3 neúspěšný těhotenství, ale aspoň naději, že to půjde a snad se jednou toho prcka 👶🏻 dočkáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
29.11.22 16:26

@Vandand jo vím o čem mluvíš. A moc mě mrzí že sis tím taky musela prožít. O tom se moc nemluví. Jo taky se toho bojím a snažím se nad tím moc nemyslet i když to v hlavně pořád je a pořád bude :( ale naděje zastává a jednou to přijde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
29.11.22 19:41

@Vandand
po ivf ne, ale zeny, co na ivf jdou maji vetsi sklony mit nejake problemy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
29.11.22 19:44

Ja mam za sebou za posledni 3 roky a kus umrti dcerky :andel:, 2× ZT, 1× porod v 16 tt a 1 biochemko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
29.11.22 19:45

Chtela jsem si koupit ten bromelain a nesehnala jsem. ze prej po netu. ale to nestiham, kdyz ho chci zitra nasadit. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
1.12.22 09:13

Ahoj. Ja se taky přidám. Zitra jdu na Ket. Tentokrát jsem vážně zvědavá na vysledek, protože mi nechtela rust sliznice a dostala jsem hodně estrofermu a ještě lanzetto a transfer se dela docela pozde v cyklu.. ale doktorovi věřím, je to zkuseny a chytrý člověk a jsme domluveni, ze to nebudeme hrotit za každou cenu.. sliznice má správné vrstvy. A já mam pocit, ze tentokrát už to vyjde 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
1.12.22 09:24

@Alojska ahojky, já byla na ket vcera, budem kousek od sebe, držím palce, beru estrofem, Amelgen a od včera co tři dny píchám Agolutin, je to progesteron :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
1.12.22 09:27

Dobre ráno holky, já jsem na cestě a jedem si pro mrazacka ❤️️

Jinak ohledně toho ananasu co se tu řešil. Bacha prý to nejde dohromady s nějakými léky, napr. anopyrin. Já beru před KETem stacyl, takže jsem rada ze jsem se na ananas vybodla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
1.12.22 09:28

@Vandand ahooj, ať jde vše hladce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
1.12.22 09:34

@Alojska
Ahoj, hodně štěstí :) určitě to bude krásný dáreček k Vánocům :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
1.12.22 10:15

@Piškotka38 tak to moc držím palce 🤞amelgen mam taky a agolutinem me taky strasili, ale nakonec mi pridali jen amel. Predstava ze bych si to picham doma- teda respektive mi to tu nekdo píchá me dost děsila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
1.12.22 10:47

@Alojska dekuji, jj, taky mě ty injekce dost vyděsily, myslela jsem, že po těch všech ivf bude od nich klid,..ale už mi bylo blbé to odmítnout, kdyby to nevyšlo, vyčítala bych si to,.. takže budu lítat co tři dny, kdo mi to kde píchne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.