KET Prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
239
7.12.22 15:10

@Piškotka38 ro je super drzim palecky at jenom sílí🤞 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
7.12.22 15:23

@Piškotka38 jak se citis? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
7.12.22 15:43

@Alojska kapačky mám z důvodu toho, že při Imunologii byla zjištěna aktivace buněčné imunity zaměřené proti trofoblastu (budoucí placenta) a protilátky proti obalu vajíčka.

Tak uvidíme, jestli to pomůže dotáhnout těhotenství do zdárného konce 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
7.12.22 16:16

@Malinam tak to je zajímavé - ve smyslu, co vsechno uz umi vyzkoumat.. drzim palce at to zabere 🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
7.12.22 16:30

@Alojska děkuji moc :srdce:

@Vandand @Piškotka38 to vypadá moc hezky holky :palec: tak ať // sílí a vše je jak má!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
7.12.22 16:36

@Malinam prosím tě to ti zjistili z krve nebo z jiných vyšetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
7.12.22 16:38

@Michalka 28 Imunologie je z krevních testů 😊 + i další test na vitamín D (ten jsem měla uplně na nejspodnější hranici, tak se to řešilo vysokýma dávkama a už je to ok 🙂)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
7.12.22 17:42

@Malinam aha tak já měla D v pohodě a tim pádem i tu imunologie. Už si vůbec nepamatují na co všechno mi brali krev :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
7.12.22 18:01

@Michalka 28 mě v CAR dělali habaděj všemožných testů z krve… už si je taky všechny nepamatuju :D ale vím, že se ta Imunologie musela dělat tuším až 6 týdnů od toho posledního potratu a tím, že to bylo opakovaný, tak to proplatila ZP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
7.12.22 18:23

@Malinam tak to mi někdo nedělal můj poslední potrat byl loni a na kliniku jsme šli cca 6 měsíců. Tak pokud zítřejší ket nevyjde tak budu u další ivf chtít i tohle a budu si to psát ať vím co a jak. Ale doufám že to zítra klapne a nebudu to muset řešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
7.12.22 18:56

Holky, vsem děkuji za podporu, je to boj. Ofiko testovat mám až za týden. I všem ostatním bych moc přála štěstí :srdce:

@Vandand ahojky, taky ti gratuluji, jsi den po mě, myslím. Já ket 30.11. takže dále bojujeme společně :hug:, cítím se úplně v pohodě, občas něco cítím v podbříšku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
7.12.22 20:01

@Piškotka38 no já když viděla tvůj test tak jsem začala o těch svých dusich pochybovat😀 Nemáš tam 2?
Ani prsa necitis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
7.12.22 20:07

@Vandand nestraš s dvěmi,..uf, nechci být nevděčná, ale teda nevím, mám doma 2letou slečnu, která se povedla na 14. zavedení, 10 let boje,..i u ní jsem měla už 6.den pěknou čárku,… buď v klidu, každý to má jinak :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
7.12.22 20:29

@Michalka 28 tak zítra vykročit pravou a držím palce :hug: :srdce:

@Vandand a hlavně každý test obsahuje jiné množství toho barviva, takže uplně v klidu 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
8.12.22 06:43

Holky je to taaammm! ❤️️

Za normálních okolnosti bych napsala bože já jsem tak šťastná, ale je to horkosladka radost. Před 3 roky jsem touhle dobou byla poprvé tehotna, bohužel se jednalo o zamlkle tehotenstvi. A dnes je den, kdy by naše první milovaná dcera Stellinka měla 11 mesicu a místo toho to bude zítra 11 mesicu, kdy se stala po porodu andilkem. Bože jak já placu a dekuju ze nam konečně poslala další dusicku aby jsme konečně začali zase trochu žít, a byli po tyhle noční mure co jsme letos zažívali, zase trochu stastni 🙏🏼 🙏🏼 🙏🏼 🙏🏼 :cry: Snad!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.