Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojte včera transfer a večer hrozná bolest na pravé straně břicha až do zad. Tak jsem jela na pohotovost ale tam nic nezjistili tal nevím. Pak jsem si vzala parelen a bylo to v pohodě. Přijdu si jak blbka že jsem někam jela. Dneska už v pohodě, na klinice řekli že to s transferem nemá nic společného tak nevím
@Michalka 28
Nic si nevyčítej. Já by se chovala úplně stejně. Bolesti sice nemám ale za to jsem jak časovaná bomba protivná na všechny a kvůli malickostem. Měli by jsme na sebe být hlavně laskavé
Já se z tech chyb neponaučím 🤦 zkoušela jsem test abych zjistila jestli ovitrelle už vyprchalo nebo ne a jsem zmatená. Dnes jsem 4den po ket a 10dni po ovitrele a z první ranní moči jsem zkoušela Dr Max a tam skoro neviditelný duch a během dopoledne jsem zkusila mamatest a tam pěkná čárka tak jsem ztoho jelen 🤷 že sem vůbec něco zkoušela bych si nafackovala
@Vandand ahojky, že bych viděla velký pokrok, který by mě uklidnil, to ne, hcg 186, v pondělí jdu zas a budu vědět přesně jak to je. Jen přežít ten víkend že? Taky totální časovaná bomba
na facku
@Ejminka11 ja taky budu zkoušet 4den po ket tak to bude v pondělí. Zkus za pár dní a uvidíš
@Michalka 28 určitě budu zkoušet, budu doufat že bude sílit 😊 držím palce i tobě
Já testuju jen mamatesty - je tam vysoká citlivost 10 mlU/ml. Vím, že jsem už x krát četla u ostatních, že jim dělají falešné duchy… nicméně mě se nic takového nestalo, takže za mě spokojenost ![]()
4. den po KET je za mě na “pěknou čárku” hroozně brzo (já osobně mám sněhobílo). Až od 5. dne po KET z ranní moči - pidi ducha
ale každej jsme jinej… Chápu, že to čekání je nesnesitelný, ale stresovat se a zbytečně panikařit je akorát na škodu. Držte se ![]()
Holky taky jste den po ket ani nevěděli že jste to podstoupily? Minulé jsem měla bolesti a píchání a teť ani ťuk
Holky myslíte že když mi včera dělaly ultrazvuk břicha a jak zatlačil na podbřišek mohlo to nějak působit na embryo?
@Michalka 28 píše:
Holky taky jste den po ket ani nevěděli že jste to podstoupily? Minulé jsem měla bolesti a píchání a teť ani ťuk
Ja myslim, ze je to ruzne, ja pokazde něco citila, nekdy vic, nekdy min, nikdy to nevyslo, ale spousta holek necitila nic a vyslo jim to.
@Piškotka38 tak teď té uklidnim snad já 😀 dělala jsem dnes po 2 dnech mamatest. A malej rozdíl na to ze je po 2 dnech. Trosku mě to jako vystresovalo. Tak jsem udělala ještě po JEDNOM dni test slunicko, a tam nárůst jako blázen. Což je divny když po dvou dnech by měl být lepší než po jednom. A vždy testuji z první ranní moci.
Takže za mě doporučení nej testy slunicko z tety. I ten mamatest už není co býval.
@Vandand božeee,to jsou nervy, fakt, já už mám jen jeden z maxe, dva jiné, max zítra ráno a v pondělí kontrolní krev,…
Jinak super, že ti to roste, pěkný den všem holky ![]()
@Vandand chodíš i v noci čůrat? Já jo, ale ráno teda udělám z ranní,… hoď sem testy, díky ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.