KET Prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
966
12.12.22 07:16

@Vandand krásné dobré ranko, kraaaasny test :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
12.12.22 07:18

7. Den po ket

Dobré ráno holky tak já dnes úplně bílo, takže ten 5den po ket byl dušík z ovitrelle. 🥺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.12.22 07:20

11.den po Ket

Tak já dneska daleko lepší, než včera.. tak asi jsem byla nějak víc napitá, nebo nevím, ale jsem trosku klidnější.. :) ono asi v těch počátcích člověk nemůže čekat žádné velké rozdíly.. a záleží na spoustě věcí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
12.12.22 07:36

@Vandand no doprd..le, to je strašný, čím sis prošla,.. ještě když se nenašel důvod proč?? To je snad ještě horší, než když by bylo něco špatně,…i když, neposlat ke zkoumání placentu?? 8o aby si člověk sám vše hlídal a měl opravdu lokty.,…je fajn, že jste to tak nenechali a bojujete o spravedlnost,…taky bych to udělala. Mrzí mě tvůj příběh, musíš být statečná a jít dál, věřit tomuto bojovníčkovi, i když je jasné, že to bude hodne těžké,…uf, ani nevím, kde bych na to všechno vzala sílu,..jsi statečná :kytka:, snad je ti manžel velkou oporou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
12.12.22 08:20

7 den po KET
Tak u me takto :think: srovnani 5 a 7 den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
12.12.22 08:47

@Vandand
my to necekali. dcerka zemrela nahle doma ve spanku. takze si predstav ten sok, kdyz jdes rano ditko probudit a ono uz neni :( :andel:
hned jsme zacli s resuscitaci (ve 3 v noci dychala a v 6 rano uz ne), pak jeste zachranka a nic.
Pricinu vlastne take nevime - z pitvy je jen psano, ze doslo ke kardiorespiracnimu selhani. jenze tam neni duvod pryc. na tohle selhani zemre kazdy, ale to, ze prestane fungovat srdce a plice ma nejakou pricinu. treba vykrvaceni pri prasklem vredu, infarkt nebo tak.
takze tohle mame stejne jako vy, pricina se vlastne nevi.

tak u tebe vzhledem k tomu, ze to vyslo, tak by ti to snad protahnout mohli. nebo prinejhorsim na pracak. jako tehotnou te pak nikam posilat nebudou. ale pak bych asi nemela narok na materskou atp.

ja na radu psycholozky nastoupila jen na zkraceny uvazek. jenze ve volnych dnech misto dpocinku litam po dr a jeste jsem na tom bita financne.

me spoluzace zemrelo miminko nejak 38+5 - jela rodit a pri prijmu ji rekli, ze miminko uz nezije. muselo se to stat tesne predtim. pitva take nic nezjistila. ale pak ji rekli, ze to mohl byt syndom nahleho umrti. ze jak se to obcas stane uz narozenych miminek, tak ze pry se to muze stat jiz v deloze :think:
ale vlastne rikaji, ze spis neumi najit tu pricinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
12.12.22 08:47

@Vandand
testik pekny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
12.12.22 08:50

@Mandarinka1987
pekne. kdyby to nebylo na dobre ceste, nemela bys carku silnejsi nez vcera.
jak rikas, takto zpocatku je HCG nizke, tak ty zmeny nejsou tolik videt. a pak staci naredenejsi moc a je to stejne.
az se dostaneme k HCG treba 300, bude nam carka silt pred ocima :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
12.12.22 11:21

@Ejminka11 ještě vydrž, víš, že ovitrel je pryč, teď se dušík ještě pořád může objevit :srdce:, budeme tomu věřit :andel:,.. kamarádka ducha až 12.den, dítě má.
@Mandarinka1987, @Anonymka1230 krásné testy holky :srdce:
Já budu za chvíli znát hodnotu hcg,..platila jsem 380 Kč :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
12.12.22 11:23

@Piškotka38 děkuji za naději, zkusím testnout ve středu a uvidím no. Tyyy jo tolik tak pak napiš hodnotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
12.12.22 11:24

Holky, 186 hcg 9. den, 637 hcg 12. den, myslím, že ok, ještě jdu ve středu, i když dnes odběr děs, nemám žíly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
12.12.22 11:28

@Piškotka38
To jsi platila celkem dost. Ale hodnoty ti rostou ukazkove :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
12.12.22 11:30

@Anonymka1230 no,myslela jsem do 200 KČ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
12.12.22 11:33

@Piškotka38
No HCG jako takove stoji okolo 220,240. Jenze pak si jeste napocitaji odber krve separaci sera. Kazdopadne by to melo byt do 300.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
12.12.22 11:34

.

Příspěvek upraven 12.12.22 v 11:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.