KET Prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31
13.12.22 18:13

@Michalka 28 Chodím k paní doktorce Matskula, ale během stimulace mě posílali na kontroly k primářovi.
Ty chodíš ke komu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
13.12.22 18:19

@Nikysiky já byla prvně taky u dr. Matskula ale teť jsem u dr. Frgal a je super. A transfery mi dělal dr. Gogela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
13.12.22 20:13

8 den po KET
Tak dnesni HCG 77.
A lezim ve spitale - mam biliarni koliku a zanet slinivky. Tak snad to prcek zvladne. Mam infuze s analgetiky, co mi moc nezabiraji, pripadne dostanu opiaty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
13.12.22 20:18

Děkuji za podporu holky :srdce:

@Anonymka1230 proboha, to je mi líto… jak se ti podařilo si to takhle vše přihnat 😱

Držím moc palce, ať je ti líp a prcek ok :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
13.12.22 21:25

@Anonymka1230 ach jooo,… držím palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.22 21:59

@Anonymka1230 to mi moc mrzí.. :,( držím všechny palce co mám, ať jsi brzy v pořádku a prcek ať se drží a nepustí.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
14.12.22 07:40

13 dnů po KET

Ahojte holky, včera jsem se odmlcela. Hrozné mě to nízký HCG rozsekalo. Úplně se na mě navalily emoce za posledních mesicu a brecela jsem celou noc. I ze spaní mě probudil pláč. Psychicky jsem byla úplně na dne, ze to nedám kdyby to nevyšlo. Ze už další zklamani nezvládnu. Ne teď, před vanocemi, které sice neslavime ale jsou všude kolem nás, který jsou pro nás už i tak hodně náročné bez naši dcerky.

A dnes test po 2 dnech ❤️️ držte mi palce ✊🏼jdu dnes na krev a snad tam bude 160 a vejs.

Příspěvek upraven 14.12.22 v 07:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
14.12.22 07:41

@Anonymka1230 bojuj ať to fazolka v tobě krásné zvladne :srdce: 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.12.22 08:34

@Vandand Na testu to vypadá super, moc držím palečky, ať i ta krev Ti udělá radost.. :srdce:
Já včera netestovala vůbec, zítra už mám volat na kliniku, tak jsem dnes zkusila a vypadá to dost podobně jako u Tebe.. akorát na krev a UTZ asi budu muset čekat až po Novém roce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
14.12.22 08:46

12 den po ket

Ahoj holky..jdu si pro radu. Myslite, ze matest dela casteji falešné duchy? Dneska jsem si udelala dalsi test a je tam zase naznaceno. Neni to nic velkeho, ale prece jen to stoji za zamysleni. Prece jen jsem 12 den po ket a to uz jsem vzdy mivala viditelnejsi carku a tak by me zajimali zkusenosti..nechci si dělat jiny test ani jit na krev- to uz vydrzim do patku. Jen me zajimaji vase zkusenosti s mamatestem. PS: ten včerejší jsem našla, byl na místě kde je odkladam vzdycky 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
14.12.22 08:47

9 dní po KET

Holky já jsem zjistila, že nejsem hrdinka co vydrží se netestovat do 12. dne. Já se jednoduše bojím otestovat. Takže máte můj obdiv všechny co se testujete :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
14.12.22 08:47

@Anonymka1230 jak ti dnes je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
14.12.22 10:24

@Vandand Zlatooo, kurňa, to mě mrzí, jsem si říkala kde jsi. Musíš mu věřit, i psychika dělá hodně, zkus s tím fakt, prosím, pracovat a posílej naději, štěstí, pohodu a hlavně důvěru tomu človíčku, který si Vás vybral a v tobě roste :srdce:. Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
14.12.22 10:27

@Mandarinka1987 včera jsem také netestovala. Popravdě už jsem to vzdavala a dneska takovej krasnej test. Tak už jen podle toho doufám ze ten nárůst HCG tam bude.
Zbytečně jsem se tema odběrama třeba vystresovala 😤 také mám zítra oficiálně volat sestricce

@Alojska Já mám s duchy hodně zkusenosti. A zrovna ten mamatest mě přijde ze se hodně zhoršil. Už když jsem četla diskuze ještě když jsem byla loni tehotna, ze ukázal ducha klidně i z chlapske moci 😀 nějaká šarže pro rok 2022. Ale na mě teda působí ze mas toho ducha na té spodní fotce silnejsi. Mě se ten můj nepodařilo skoro ani vyfotit, natož aby šel vidět na emiminu kde je vždy horsi kvalita fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
14.12.22 10:32

@Piškotka38 :srdce: :srdce: :srdce: tva zprava mě ted úplně zahrála. To musí být tehotensky hormony až se mi orosily oci 🙈 😀 chlap mi taky říkal, nebrec, nestresuj se, ale ze mě to šlo samo. Dřív jsem kvůli malé brecela často. Teď mám vždy období kdy ne, a pak se to na mě nahrne a jde to ven. A to bylo prave asi ted. Ale dnes jsem zas úplně pozitivně naladena díky té krásné dálnici 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.