Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Vevo22 mrzí mě to, opatruj se
. Do jakého centra chodíš? Holky, já měla x zavedení, už nevěděli co se mnou a povedlo se před 2 lety, když jsem chodila na rehabilitace, doktorce jsem se svěřila, že chci otěhotnět, takže masáže beder, elektrika, parafín na prohřátí, cviky a povedlo se. Teď js měla 2 zavedení a nic,…zkusila jsem opět rehabky a zase úspěch,…tak třeba to některé z vás pomůže
tehdy jsem měla i celkovou placenou masáž lávovými kameny, prostě pořádné rozproudění a prohřátí
@M1215 tak do tretice vseho dobreho, moc drzim palce
tak pak info jak to dopadlo ![]()
@Piškotka38 s tím zahřátím souhlasím. Já chodím teda na akupunkturu, ale nahrivala/moxovala jsem moxou určité body na prohrati těch “cest” v tele. Moxovala jsem akupresurni body v podbrisku a na nohách. Mě aku doporucovala známa k IVF. Já na ni stihla loni otěhotnět prirozene před IVF. Ale teď chodím i k IVF.
Tak já dnes 15 den po KET a neplánovaně jsem jela na odběr HCG. Už jsem chodit nechtěla, ale udělala jsem si poslední tehotensky test, ten co jsem dostala v CAR se kterým jsem měla oficiálně testovat vcera, je to nějaký IVT Imuno, a teda hrozné nás vyděsil. Podle stránek dělají jen 20kove testy. A jak na ostatních testech člověk vidí už čárku hned po namoceni když je člověk tehotny tak tady vůbec. Si říkám Tvl kam ta čárka zmizela? Pak jako nabehla, ale když to srovnam třeba s tím Slunicko z tety tak to muže být tak poloviční? To snad není ani možný ze by HCG za dva dny tak rapidně kleslo, ne?
@Vandand dobré ranko,… mě picne z tebe
,…vsak píšeš, že je 20tkový, prostě slabší,… kreténi, ještě v car takový dávat,… nevím, proč se i tyto slabé prodávají,… všechny ostatní jsi určitě měla citlivější 10tkový,…hodnota bude kdy?
@Piškotka38 nechápu též proč vůbec ty 20ky prodávají a navíc proč je dávají v car 😵💫
já si říkala ze při mých hodnotách už bych měla mít klidně i 50kovy test silný, kdyby se prodával. Ale nevím proč jsem prekvapive v klidu. Chlap je úplně vyplasenej.
Já ho chtěla udělat už jen symbolicky, ze jsme ho dostali od sestřičky a namalovala nám na nej srdíčko pro štěstí, a jaký infarkt nám nakonec přivodil 😀 minule jsem měla výsledky kolem půl 12 tak uvidim co dnes
Ten 20kovy vypadá dnes 15 den po KET stejně silné asi jako 10kovy 10-11po KET. Tak snad ta citlivost odpovídá
Dobré ráno holky tak do 12.dne jsem to nevydržela ale mám radost
![]()
@hanka krtek ahoooj, kraaasa, mám radost holky z každého vašeho pozitivního testu
,..i tak js dobrá, žes vydržela tak dlouho
@Vandand nechci, aby to teď vyznělo zle, ale už bys opravdu měla přestat bláznit s testováním a vším okolo
jednak se uplně zbytečně stresuješ a to 👶🏻 fakt nepřidá a očividně stresuješ i partnera 🙈
HCG ti v krvi zjistili a roste, tak nevím co víc ještě potřebuješ vědět… aktuálně prostě musíš počkat, jak se vše bude vyvíjet - to se uspěchat nedá, ani to nejde nijak ovlivnit.
Chápu, že potom všem se moc bojíš a chceš, aby to mělo šťastný konec (který si bezesporu zasloužíš), ale tímhle tomu vážně nepomůžeš…
Držím palce, ať je vše jak má ![]()
@Vevo22 ach jo
to mě moc mrzí… zrovna jsem na tebe jeden den myslela, že už jsme spolu v jedné skupince byly (tuším KET Červenec), tak jsem doufala, že to tentokrát klapne.
Hodně sil do dalšího boje ![]()
@Malinam hele já s tebou samozřejmě souhlasím! Se vším. Proto jsem si už nekupovala testy, ani jsem neměla v plánu chodit na odběry. Ale tím ze máme se vsema v CAR suprovy vztah, všichni tam s námi naši cestu prožívají, tak jsme si tak symbolicky chtěli udělat ten jejich test co jsme dostali, s namalovaným srdickem od sestřičky pro štěstí. Ale takovou sprchu jsem po ránu sama nečekala
ale prekvapive já jsem podezřele klidná. I manžel to nechápe jakto ze jsem tak klidná. Asi nějaká intuice ze vše je ok.
Tak mi to nedalo ten vrchní je dnešní
si myslím že dobrý. A to je ten mama test měsíc prošli
na fotce to neni tak videt
@Michalka 28 krásný 😍 🍀 🍀 tady je fakt vidět rozdíl jak v livsane je hrozné málo barviva
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.