Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Vandand
Treba se to nejak vyplanuje behem dne. Ja mela HCG v utery v CARU v 10:30 asi 51 a ten samy den v nemocnici v 14:30 uz 77. Takze narust o 50% za 4 hodiny. Dalsi hodnoty neznam
Kazdopadne u tebe to chce v pondeli kontrolu
@Malinam dekuji,presne tak druhy ket jsem mela v srpnu a ten byl zdupany jednou dr tak od te doby chodim k jedne ![]()
@Anonymka1230 já už počkám na úterý k té doktorce, co tam uvidí a předpokládám ze mi vezmou podle toho i krev. Už jsme z toho fakt unavený. Ale kdo to mohl čekat ze z nevinného testování bude takova kovbojka
před 3 lety též v prosinci jsem to měla podobně u zamlkleho. Nic nic, na další kontrole, no tady se borti jeden vacek a hele na druhy straně mate druhy o kterým se predtim nevedelo
@Apronka píše:
@M1215 tak do tretice vseho dobreho, moc drzim palcetak pak info jak to dopadlo
@Apronka
Nápodobně 🍀 ❤️️ snad to bude pozdní dáreček k Vánocům 🎁 🎄
Holky, 4 dny po KET. A jestli mi řeknete že ho nevidíte tak uvidíte
![]()
@Kuhnice upřímně ho nevidím, ale věřím, že tam je…. protože po tvé fotce jsem hned ráno běžela na záchod a mám ho tam taky
![]()
Připadám si jak lovec duchů 👻 😂
Ty máš teda silnějšího 😀 já si počkám do pondělí holt
ale gratuluji ![]()
@Kuhnice to se ti jen zdá, je to fakt pidi duch
děkuji i tobě
hlavně ať jen sílí!
@Michalka 28 chodím do CAR 15. den po KET na UZ i krev. Jako samoplátce nechodím vubec.
Já jdu na krev 27.12.
@Malinam jako naživo je vidět pěkně, nevim proč ty fotky tady przněj ![]()
Na mi klinice se na krev nechodí jen když máš test negativní. Tak že když budu volat pozitivní test tak mě objednaji až na UZ po novém roce. Tak přemýšlím že bych si jako samoplacce skočila na krev
@Michalka 28 to je teda divný… u nás zrovna s HCG zkontrolují i progesteron a estrogen, jestli je to ok.
U nás vůbec nic právě. Tak si v pondělí skočím na krev ať vím jak to vypadá
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.