KET Prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
204
21.12.22 07:16

8. den po KET

Jinak já dnes takto holky :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
21.12.22 07:48

Dobrý ráno holky, včera krev v caru. HCG 2222 :) utz 5.1.
Naštěstí je to můj první ket tak nevím co by se mohlo posrat. Pojmy jako biochemko a opod. jsou mi cizí. Takže věřím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
21.12.22 07:54
@Malinam píše:
Jinak já dnes takto holky :palec: :srdce:

Moc krásné :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
21.12.22 07:58

@hanka krtek tvoje hodnota taky, tak ať jenom roste a v lednu na UZ :srdce:. Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
21.12.22 08:04

@hanka krtek to budou dvě, ne? :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.22 08:06

@Malinam těžko hodnotit. První “úspěch” pozitivní až 10 den. Další “úspěch” už 7 den. Potřetí 13 den slabý duch, slabší než tohle. Nikdy jsem nedošla dál než do 6 týdne 😕 nejvíc jsem měla hcg 250 jednotek. Pak začnu špinit a je to pryč. Na krev nejdu. To jsem si řekla rovnou :lol: buď bude v pátek pozitivní a počkám na ultrazvuk, nebo ne a vysadím vše :)

• Citovat
  • Upravit
204
21.12.22 08:13
@Anonymní píše:
@Malinam těžko hodnotit. První “úspěch” pozitivní až 10 den. Další “úspěch” už 7 den. Potřetí 13 den slabý duch, slabší než tohle. Nikdy jsem nedošla dál než do 6 týdne 😕 nejvíc jsem měla hcg 250 jednotek. Pak začnu špinit a je to pryč. Na krev nejdu. To jsem si řekla rovnou :lol: buď bude v pátek pozitivní a počkám na ultrazvuk, nebo ne a vysadím vše :)

U mě všechny těhu probíhali cca stejně = silnější duch už 5. den po KET.

Biochemko jsem měla po 2. KET a to od 9. dne nesílely // a HCG bylo 15. den po KET jen 33. Tak to bylo jasný…

Tak ať se nedočkáš menses, ale UZ :palec:

Příspěvek upraven 21.12.22 v 08:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
21.12.22 08:15
@Anonymní píše:
@Malinam těžko hodnotit. První “úspěch” pozitivní až 10 den. Další “úspěch” už 7 den. Potřetí 13 den slabý duch, slabší než tohle. Nikdy jsem nedošla dál než do 6 týdne 😕 nejvíc jsem měla hcg 250 jednotek. Pak začnu špinit a je to pryč. Na krev nejdu. To jsem si řekla rovnou :lol: buď bude v pátek pozitivní a počkám na ultrazvuk, nebo ne a vysadím vše :)

Ahojky, hodně pokusů, stejně jako já před 2 lety, dcera 14 té zavedení,…co bereš za léky? Co na to tvá klinika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.22 08:25

@Piškotka38 dáváš mi naději :srdce: mám utroš 2-2-4, estrofem 2-2-2, lenzetto 2-0-2 prolutex, clexane. Měla jsem v den transferu horší progesteron a vyšší d-dimery. Jinak ŠD s ničím neléčím, vše mám dobré. Máme dárce kvůli manželovi. Takže nám všichni kladli na srdce, jak hned třetí transfer vyjde, když to je s dárcem. Houby s octem. Dny utíkají, peníze a nervy taky :D :D :D chodíme do PFC, máme úžasnou doktorku, když mě neco napadne, hned to zkoumáme, na toxu mi dělala testy, nk buňky z dělohy, každé tři měsíce pohlavní nemoci.. píšeme si o víkendu večer.. ale prostě nic. Nemůže to být až takhle přece o štěstí..

• Citovat
  • Upravit
303
21.12.22 08:38
@Vandand píše:
@hanka krtek to budou dvě, ne? :srdce: :srdce:

Já si z toho dělám srandu už dva roky :lol:, ale embryo jsem dostala jen jedno. Jediné že by se to druhé povedlo přirozeně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
21.12.22 09:02

Pro anonymní,…u mě taky záhada, proč to tolikrát nešlo, a to ani, že by se chytlo na chvíli, prostě nic,…jak js už psala, chodit před zavedením na masáže, ať se věnují bedrům, lávové kameny, prohřátí, chodila js před zavedením tehdy i teď na rehabilitace, kde js řekla, že se snažíme, takže cviky, masáž, parafin a elektrika a tu mi fizio dala i v den zavedení a záhadně zase úspěch, držím palce :srdce: no a teď nově ještě píchám progesteron

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
21.12.22 09:10

@hanka krtek
Krasna hodnota. Kolikaty den po KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
21.12.22 09:12
@Anonymní píše:
@Piškotka38 dáváš mi naději :srdce: mám utroš 2-2-4, estrofem 2-2-2, lenzetto 2-0-2 prolutex, clexane. Měla jsem v den transferu horší progesteron a vyšší d-dimery. Jinak ŠD s ničím neléčím, vše mám dobré. Máme dárce kvůli manželovi. Takže nám všichni kladli na srdce, jak hned třetí transfer vyjde, když to je s dárcem. Houby s octem. Dny utíkají, peníze a nervy taky :D :D :D chodíme do PFC, máme úžasnou doktorku, když mě neco napadne, hned to zkoumáme, na toxu mi dělala testy, nk buňky z dělohy, každé tři měsíce pohlavní nemoci.. píšeme si o víkendu večer.. ale prostě nic. Nemůže to být až takhle přece o štěstí..

Take chodim do PFC, ke komu chodis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.22 09:13

@Piškotka38 chodila jsem i fyzio na pánevní dno. Prohřívala mě, masírovala, dělala mobilizaci přes konečník. Měla jsem to ztuhlé, při poslední návštěvě to už bylo dobré. A stejně to nepomohlo. Už začínám být bezradná. Docela bezmoc mít vše ok a stejně bez úspěchu. To bych raději chtěla vědět příčinu a nějak s ní pracovat. Takhle ale vážně nevím. To pak už jedině špatná vajíčka. Ale jinak embrya jsou vždy krásná, expandované blasty a nic :zed: do tohohle transferu jsem vkládala veškeré naděje :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.12.22 09:14

@Anonymka1230 dr. Lazarovská.. až na to hodinové čekání si nemůžu stěžovat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.