Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Regca89 Ja uz mam ctvrty pokus, 2× ET, jednou KET. Ja mam testovat až 4.1., tak dlouho určitě čekat nebudu. Uvidím, jak dlouho vydrzim…
@Mytyl až 4.1? Jak staré embryo to bylo? Už 4 pokus 🙁 a nikdy se nechytlo?
@Regca89 Petidenni hatchujici blastocysta. Pri et se ani jednou nechytlo, pri ket biochemicke…
Tak ja zacla trosku spinit - jen na papire, ale i tak mam z toho nervy ![]()
Zdravím děvčata, dnes poslední test před krví, na tu jdu 27.12.
Já doufám, že se zadařilo a hcg bude dost vysoké.
Pro nás jsou to krásné Vánoce, protože jsem se bála, aby to vyšlo. Kor napoprvé. Držím palce i vám všem ostatním, ať vám to vyjde co nejdříve a ty dvě lajny tam máte ![]()
Zdravím a gratuluji k těm tlustým čárám na testech! Značka in:time mi tak krásné neudělala ani dnes ráno a to jsem přitom byla dnes dopoledne na druhém odběru krve a byli mi potvrzeno HCG 14700 (18 dnů po KET).
Krásné Vánoce všem, ať vám přinesou spoustu štěstí a zdraví.
@Mytyl také mi dávali 5denni HB, jen se tedy podívají tomu datumu 4.1.
@Mytyl To uz toho mas take dost za sebou. Ja byl na odberu 3× z toho 5 x na transferu. Jednou potrat, ale ze ctvrgeho transferu mame kradneho zdraveho chlapecka. Ted jsem 18.den po KET, a vcef jsem krvacela. Tak uvidime
@Regca89 No, u nas v CARu maji nastaveno testovani 16 dni po transferu ![]()
Ahojky
já jsem byla 20.12. na KET 2 embrya. kolikátý den jste měly pozitivní test u dvou?
Díky ![]()
@Mytyl já to vidím tak, že vydržím 10dní strop 🙄 No snad se nám holky poštěstí 🍀
@Anonymka1230 achjo, moc držím palečky.. zkus ten Ascorutin, mně včera pomohl a úplně to přestalo…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.