Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kuhnice já už mám za sebou tohle 4×, tak jsem taková skeptická, ale moc tomu tentokrát věřím ![]()
Velká gratulace i tobě
![]()
@Anonymka1230 děkujeme… co tvůj zdrav. stav, jak se daří? 🙂
Pátek a neděle. Zítra si dám asi ještě jeden a taky jdu na krev do caru
@Malinam
A co se děje, že se prcek neudrží?
Jestli nevadí, že se ptám.
Já už mám jednu cácoru a ta byla na první IUI, tak věřim že i tohle znamená, že se prostě zadařilo a basta. U nás v rodině se jen rodí dřív. „Jen“…
@Kuhnice to ti bohužel nikdo neřekne ![]()
Před 1.KET nám s partnerem dělali genetiku atd. a vše ok (já teda mám Leidenskou mutaci typ heterozygot, ale o tom jsme věděli), 👶🏻 taky vybrali a testovali. U prvního
bylo i srdíčko, tak to bolelo moc 💔 ale pitva nic neprokázala…
Po třetím nezdaru si mě vzala do parády primářka CAR a udělala se ta Imunologie a další vyšetření, kde byla zjištěna aktivace buněčné imunity zaměřené proti trofoblastu (budoucí placenta) a protilátky proti obalu vajíčka. Taky mi zjistili hrozně nízkou hladinu vitamínu D (ten se doplnil vysokýma dávkama a už je v normě).
Na to ostatní mi doporučili kapačky Intralipidu, tak uvidíme co to udělá… Medicína umí vyřešit hodně, ale není všemocná ![]()
@Malinam to by člověk neřekl co mu všechno je, dokud nejde za doktorem.
My teda máme oba vše naprosto v pořádku, jen já PCO.
Ale tentokrát to vyjde, uvidíš ![]()
@Kuhnice njn ![]()
Jinak moji nejlepší kamarádku čeká za pár dní její 1. transfer, tak věřím že je to osud a budeme mít pupky spolu a rodit kousíček od sebe
![]()
Tak ja jsem dnes 14 dni po KET a HCG mam 483. Snad je ta hodnota ok, nevim, jestli se dostanu na kontrolni krev
@Malinam
Bolesti lepsi, ale zlobi me ted bolesti na hrudi, tak to jeste dovysetruji. Zanetlive parametry klesaji, ale v norme jeste nejsou a mam nove anemii. Zitra kontrolni sono bricha
A uz muzu pomalu jist
@Anonymka1230 moc držím palce ať je lip a lip a brzy jdeš už domů.. ![]()
@Anonymka1230 aspoň že ti je kapánek líp… tak se s prckem držte ![]()
@Vandand dej zítra vědět jak jsi dopadla, držím palce ✊🏻 ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.