Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, musíme se domluvit jak dál se skupinkou,.. už nás je tu dost těhotných, ale ztrácím se v tom kdo. Ještě počkáme, kdo se k nám přidá, prosinec ještě nekončí,… už jsem viděla skupinku srpnatka 23, tam patříme,..ale je otázka, zda si pak neuděláme svou my holky, které to početí neměly tak jednoduché, co myslíte? Já js v srpnatka 20, máme ji už uzamčenou a pořád js s holkama v kontaktu, je to fajn,…ale hlásím dopředu, že já tady s tím vůbec neumím ![]()
Všem moc děkuji. Ještě není vyhráno ale snad jsme na dobré cestě. Kéž by byl už konec ledna. To bych byla v týdnech ve kterých jsem nikdy nebyla.
@Vandand na testy se vykašli… za pár měsíců tam určo dorazíš s kočárkem a to bude teprve radost ![]()
@hanka krtek @Michalka 28 super holky, tichounce gratuluju
![]()
https://dvecarky.cz/…e-transferu/
Holky, úplně super stranky pro nás, co o mimi bojujeme,..no a parádní kalkulačka
@Malinam tam bouchnou konfety až se nás konečně “zbaví” 😀Segra si pro změnu děla srandu, ze naše dite bude mít 3 babičky, jakej máme vztah s gynekolozkou 😀 chlap mi domlouval první utz po novém roce s doktorkou po fb, jak si spolu rozumí 😀
@Vandand
Verim, ze HCG bude ok, to vse dela ta 20. Ono i mezi testy je velky rozdil a je dulezite testovat jednou znackou
Ja dnes take testla a vypada to, ze snad zatim prcek vse zvlada
@Anonymka1230 já vždy pro porovnání stejnou značku používala. Nenapadlo by mě ze mezi tím ale dokáže být takový rozdíl😵💫
Ty mas ale krásný test 😍 😍 😍 jak se jinak citis? Jak ti je? 🍀
@Michalka 28 ahaa, to asi najít nejde, když je uzamčena, nevím, musela by se ti poslat pozvánka, ale to nevím, zda by s tím správkyně souhlasila, previ jen jsme tam už parta od těhotenství, už 3 roky
@Vandand
No bolesti jsou uz lepsi, vizita dnes jeste nebyla. Kontrolni sono tak mezi - nastesti nemusim na zadny zakrok, ale uplne ok to jeste neni, zmeny tam jsou
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.