Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Malinam taky se pridavam, brali me krev na progesteron den pred ket ten byl v norme a pak den po ket s to bylo hranicni tak si kazdy den picham agolutin, zitra mam krev na hcg tak uvidime, 11 den jsem si delala test byl negativni, tak nejak tusim jak to dopane ![]()
@Vevo22 každý den agolutin? Neee, kdo ti ro píchá? K tomu i nějaké léky?
Ja mela v den KET progesteron v norme. I tak jsem navysili amelgen na 3×1 a za tyden kontrola. A mam ho nizky, takze pridavam nove prolutex
Ahojky holky tak dneska 7 den po ket já myslím že dobrý. Minuli ket tak hezký duch nebyl
tak uvidíme v sobotu
Děkuji ještě aby to vydrželo. Mám strach abych měla dost progesteronu. Tak pokud bude i v sobotu pěkný test tak si v pondělí skočím na krev
@Nikysiky taky ti daly Decapeptyl?
Holky co si o myslíte o tom Decapeptylu? Mám to 1-4-7 ale teť všude čtu že to nedoporučuji ale jsou to názory z roku 2010. Tak ja nevím
ale teť nic už nenadělám mám už jen jednu
@Piškotka38 ju kazdy den, chodim k obvodni mam ji kousekod baraku at nejezdim az do centra kazdy den, je to i. m tak bych si to sama nepichla
@Malinam tyjo, a jaký to má důvod ze se vždy chytne a vždy pak ale odejde? ![]()
@Piškotka38 jo tak to mám stejně, akorát ten agolutin nemám, ale znam ho jako vyvolavacku
a chlap by to nezvládl? Mě všechno picha vždycky on.
Celkem jste mě s tím progesteronem vyděsily, ze byl v pohodě a pak ne😀 Mě ho brali též jen před KET
@Anonymka1230 jak se citis? Už je lépe? A co fazolka?
@Michalka 28 gratuluji
jestli mas na livsane ducha tak na mamatestu/sluníčku bys měla pořádnou čárku ![]()
Jak se tehule cítíte? Já NIJAK. Takže do 2.1. čekat na kontrolu bude hrozny. Sice HCG roste jak má ale stejně mě straší ta hodnota v hlavě. Přitom u dcery jsem o HCG na začátku vůbec nevěděla a byla jsem klidná. Někdy v 6/7 týdnu jsem měla hraniční hodnotu která by měla být a bylo vše v pořádku. Tak se snažím uklidňovat tím.
@Apronka ahoj, já jdu dnes na 3. KET a transferujeme 2 poslední embryjka, takže poslední pokus 🙏 😊
Držím palce a hodně štěstí 🍀 😌
@Vandand to kdyby bylo tak lehké určit…
Dělali nám s partnerem genetiku atd. a vše ok (já teda mám Leidenskou mutaci typ heterozygot, ale o tom jsme věděli), 👶🏻 taky vybrali a testovali. U prvního
bylo i srdíčko, tak to bolelo moc 💔
Po třetím nezdaru si mě vzala do parády primářka CAR a udělala se ta Imunologie a další vyšetření, kde byla zjištěna aktivace buněčné imunity zaměřené proti trofoblastu (budoucí placenta) a protilátky proti obalu vajíčka.
Na to mi doporučili kapačky Intralipidu, tak uvidíme co to udělá… Medicína umí vyřešit hodně, ale není všemocná ![]()
Nicméně věřím, že se jednou dočkáme
![]()
@Vandand děkuji já mám jenom ty livsane tak uvidíme v sobotu ![]()
Ahojky tak u nas to nevyslo, krev je negativni
tak nas ceka 2 ivf…vsem vam drzim palce az mate fyziologicke prosperijici tehotenstvi a hladky porod, treba se s nekterou z vas potkam ve fno porodnici
@Vandand Ahojky, já dneska jen volala na kliniku, ze mám pozitivní test a taky mám ultrazvuk až 2.1., na krvi jsem nebyla a asi ani nepůjdu.. možná bych byla akorát víc nervozni, než jsem.. stejně to ničemu nepomůže.. tak jen trpělivost, doufat a vydrzet…
Jinak se cítím zrovna dneska divně, od rána mi bolí hlava, prospala jsem půl dne a když jsem snedla oběd, tak mi pak bylo tak trosku na zvracení, ale možná jsem se jen prejedla.. po hodině už je lip.. jinak mám připraveny těsto na pečení a nejsem schopna se dokopat k tomu začít… ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.