KET Prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3747
10.12.22 19:34

Me bolel podbrisek 3 den po transferu a vic ne. Od 4 dne citim trochu prsa
Jinak je mi blbe, ale ja jsem od transferu nemocna a beru atb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
11.12.22 07:09

11.den po KET

Dobré ráno holky, u mě takto, jsem nadšená :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
11.12.22 07:11

Holky při psaní příspěvku do nadpisu pište, kolik dní jste po ket, den zavedení se nepočítá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
11.12.22 08:55

@Piškotka38 😍 😍 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.22 09:07

10.den po KET

Ahoj holky, už nejakou dobu Vás sem chodím tajně šmírovat :lol: ale dneska už jsem si založila účet a chci se Vás zeptat na názor.. na KET jsem byla 1.12., a moje testy vypadají takhle.. začala jsem sedmý den to je ten modrý nahoře a poslední zelený dole je dnes rano.. prijde mi, ze je to hodně bledé a nesílí to, co myslíte? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
11.12.22 09:19

10. Den po KET

Já takto 7-8-9-10. Uz si asi fakt nafackuju za to testování, protože není den kdy bych nestresovala. Ve čtvrtek jsem si udělala i tyčinkovy test slunicko, byla jsem s nim hrozné spokojena s andilkem dcerou. A dnes po 2 dnech skoro žádná změna. Tak jsem udělala i papirkovy, a tam změna byla. Ale po zaschnutí jsou pak takové bledejsi ze stejně začnu pochybovat jestli tam je posun ☹️️ přitom na tom livsane už byla ve skutečnosti krásná narůžovělá plna čárka. Ale stejně mám furt strach 😡

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.22 09:50

@Vandand přijde mi, že to máme dost podobně.. ;) ale u těch fialovými u Tebe vidím posun, fakt mi to tak přijde.. budu moc držet palečky.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
11.12.22 09:52

@Mandarinka1987 jako u obou byl když byly mokré posun, jen mě znejistil ten tycinkovy který jsem nefotila kde po 2 dnech posun nebyl. Jeden test něco ukaze, jeden ne, člověk aby z toho pak zesilel. Jakými testy testujes? Třeba by to vypadalo taky úplně jinak. Piskotka má na těch z maxech pěkné změny 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
11.12.22 10:02

Holčiny, moje spolubojovnice, tyyy voe, psycho teda, Mandarinko, kurňa ten spodní je slabší, ale mohla být jen více naředěná moč, méně barviva v testu, lepší porovnávat co 2. den,
Vandand,.. posun tam vidět je,
Holky, kdy jdete ofiko na krev? Nechcete zítra jako samoplátci a pak to můžete porovnat s těmi testy pro car. Já ofiko test ve středu, po 14.dnech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.22 10:12

@Vandand ten první modrý mi dali v Caru, byli v krabičce dva, jedním jsem začala, a druhy se chystám použít ve čtvrtek, kdy se mám oficiálně testovat.. ty zelené jsou nějaké in:time, mají mít stejnou sílu.. paradox je, ze ten včerejší(3. v pořadí) jsem delala až večer, a to jsem vypila dost čaje, všechny ostatní jsou dělaný rano po probuzení.. nechápu nic.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
11.12.22 10:15

@Mandarinka1987 jo to už jsem četla hodnekrat ze některe ženské mají silnejsi test večer než ráno 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.22 10:16

@Piškotka38 já se mám ofiko testovat ve čtvrtek a jen jim zavolat výsledek, když bude pozitivní, tak prý objednají po novém roce rovnou na UTZ.. když negativní tak zvou na krev.. tak nevím, pokud to bude pořad takto slabé..
dnes mám termín kdy mám dostat ms, tak taky uvidíme, třeba se to potom nějak zlomí, nebo ještě můžu zkusit koupit jiný test..
Jsou to nervy hrozné.. :(
Jinak Tvůj test paradni, moc držím palečky a gratuluju.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.22 10:23

@Vandand fakt je to možné? Je pravda, ze vždycky k veceru se cítím nějak divně, nemám moc chuť k jidlu a tak, a v noci se dost potim, tak třeba k veceru toho hormonu produkuju nějak víc, kdo ví.. :)
Kdyžtak ho zkusím ještě dneska večer, a pak už se zcvoknu definitivně.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
11.12.22 10:25

Čeká tu ještě někoho KET? 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
11.12.22 10:32

@Mandarinka1987
kdyz srovnas testy po 2 dnech, tak tam progres je. na tom poslednim bych rekla, ze je mzna slabsi, ale take muzes mit jen naredenenejsi moc.
pockej dva dny a uvidis - bud to bude slabsi nebo tam bude videt pekny progres

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.