Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Vandand Ahoj, krasna carka, potichu gratuluji. Drzim palce, aby tentokrát bylo vse, jak ma byt, a vy se dockali sveho maleho uzlicku štěstí ![]()
@Vandand jsem dojatá, a brečím taky
, super, jen ať naše dušičky sílí ![]()
A je to tu, stresy s testováním, bych si nafackovala, včera test byl po obědě, nevydržela js do zítra a udělala zase test a je slabší,… zítra jdu na krev jako samoplátce a v pondělí znovu, mám i jiné odběry no a ve středu půjdu ofiko na krev pro car,…i když zítřejší test asi hodně řekne v porovnání s tím prvním, což bude ob den a bude jasno ![]()
@Piškotka38 máš fotku pro porovnání? Třeba se ti to jen zdá. Určitě to bude dobrý
@Piškotka38 pokud netestuješ z ranní moči a obden (ideálně stejnou značkou) tak jsou ty testy stejně nesměrodatný ![]()
Je dost možný, že je moč teď hodně zředěná, proto je duch slabší a nemusí to vůbec nic znamenat.
Držím palce ![]()
Příspěvek upraven 08.12.22 v 16:27
@Piškotka38 uvidíš zítra, třeba si měla moc pila. Budu držet palce. A ten spodní test je 10tkovy?
@Ejminka11 ano, nějaká značka z místní lékárny a čárka totálně odlišná,…
Děkuji za podporu holky ![]()
Kdo další se chystá testovat?
Holky moc děkuji!
A doufám ze jsme to tu s Piskotkou pěkné odstartovali a naladili to tu na pozitivni testovací vlnu!! ![]()
@Piškotka38 buď v klidu!!! Nedelala si ani jeden ze stejné moci během dne. Já jsem dnes zkoušela i ten clearblue, a přišel mi slabsi než včera. Ale včera jsem ten clearblue dělala z druhé ranní moci a dnes z první. Důležitější pro mě byl ten papirkovy test kde byl vidět pekny dvoudenní nárůst! (Mamatest)
A teď jsem si ze zvědavosti dělala další testy. Z odpolední moci jeden z Benu livsane, tam je uuuuplne nepatrný dusík, téměř neviditelný a na testu z tety sluníčko, tak ten má úplně nejhezčí čárku ze všech a je hezci než ten ranní mamatest.
Takže testuj stejnou značkou a hlavně ve stejnou dobu aby to mělo vypovídací hodnotu ![]()
Holky dneska jsem byla na KET. Tak vidíme jak dlouho vydržím netestovat 😀 a všem co mají dvě // potichu gratuluji ❤️️
Tak jste mě navnadili těma testama, že jsem to ráno taky zkusila. 6.den po Ket a na testu sněhobílo, maximálně nějaký stín jsem na něm vykoukala, ale spíš se mi to jen zdálo ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.