KET Prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1288
8.12.22 07:03

@Vandand Ahoj, krasna carka, potichu gratuluji. Drzim palce, aby tentokrát bylo vse, jak ma byt, a vy se dockali sveho maleho uzlicku štěstí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
8.12.22 07:04

@Vandand
Moc gratuluji!!! Nádhera :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
8.12.22 09:11

@Vandand jsem dojatá, a brečím taky :srdce:, super, jen ať naše dušičky sílí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
8.12.22 15:55

A je to tu, stresy s testováním, bych si nafackovala, včera test byl po obědě, nevydržela js do zítra a udělala zase test a je slabší,… zítra jdu na krev jako samoplátce a v pondělí znovu, mám i jiné odběry no a ve středu půjdu ofiko na krev pro car,…i když zítřejší test asi hodně řekne v porovnání s tím prvním, což bude ob den a bude jasno :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
8.12.22 16:09

@Piškotka38 máš fotku pro porovnání? Třeba se ti to jen zdá. Určitě to bude dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
8.12.22 16:20

@Ejminka11 mám, první včera, spodní dva dnes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
8.12.22 16:26

@Piškotka38 pokud netestuješ z ranní moči a obden (ideálně stejnou značkou) tak jsou ty testy stejně nesměrodatný :nevim:

Je dost možný, že je moč teď hodně zředěná, proto je duch slabší a nemusí to vůbec nic znamenat.

Držím palce :kytka:

Příspěvek upraven 08.12.22 v 16:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
8.12.22 16:27

@Piškotka38 uvidíš zítra, třeba si měla moc pila. Budu držet palce. A ten spodní test je 10tkovy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
8.12.22 17:09

@Ejminka11 ano, nějaká značka z místní lékárny a čárka totálně odlišná,…
Děkuji za podporu holky :srdce:
Kdo další se chystá testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
8.12.22 17:17

Holky moc děkuji!
A doufám ze jsme to tu s Piskotkou pěkné odstartovali a naladili to tu na pozitivni testovací vlnu!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
8.12.22 17:20

@Piškotka38 buď v klidu!!! Nedelala si ani jeden ze stejné moci během dne. Já jsem dnes zkoušela i ten clearblue, a přišel mi slabsi než včera. Ale včera jsem ten clearblue dělala z druhé ranní moci a dnes z první. Důležitější pro mě byl ten papirkovy test kde byl vidět pekny dvoudenní nárůst! (Mamatest)
A teď jsem si ze zvědavosti dělala další testy. Z odpolední moci jeden z Benu livsane, tam je uuuuplne nepatrný dusík, téměř neviditelný a na testu z tety sluníčko, tak ten má úplně nejhezčí čárku ze všech a je hezci než ten ranní mamatest.
Takže testuj stejnou značkou a hlavně ve stejnou dobu aby to mělo vypovídací hodnotu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
8.12.22 20:49

Holky dneska jsem byla na KET. Tak vidíme jak dlouho vydržím netestovat 😀 a všem co mají dvě // potichu gratuluji ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
8.12.22 21:03

Tak jste mě navnadili těma testama, že jsem to ráno taky zkusila. 6.den po Ket a na testu sněhobílo, maximálně nějaký stín jsem na něm vykoukala, ale spíš se mi to jen zdálo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
8.12.22 21:47

@Nikysiky a jakými testy testujes? To bych řekla děla hodně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
9.12.22 01:40

@Vandand zkoušela jsem mamatest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.