Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Zacina se nám to tu plnit kdo už má po ☺️️
Jak se cítíte?
Já jsem překvapena ze dnes už cítím cely den břicho. Prirovnala bych to jak když se v tehotenstvi roztahuje děloha. Vůbec si nepamatuju ze bych to tak po ET měla. Resp. vůbec si nepamatuju jaký jsem po ET měla pocity. Ale to jsem na tom tou dobou byla ještě hodně špatně.
Ja to mám dneska těžké sama se sebou 😅 asi na me dolehly vsechny ty hormony co do sebe uz takovou dobu cpu.. jinak fyzicky me trochu poboliva bricho jako pred MS, ale to mozna jen neco hledam… 😇
Ahoj, ráda bych se přidala. Dnes jsem byla na 1.KET. Minulý měsíc proběhl 1.ET, ale 6 dní po transferu bylo po všem. Držím všem palce, aby nám to vyšlo a měli jsme krásný dárek k Vánocům ![]()
@Nikysiky Ahoj, držím ti palce, aby to tentokrát bylo úspěšné ✊
Ahojte budoucí maminy
Jak se cítíte co už mate mrazacky u sebe?
Ja jsem 3 den a naprosto nijak. Dnes se mi začala motat hlava, ale předpokládám ze to je amelgenem
@Vandand Zdravím, též jsem 3.den po, a od včera večeře mě občas píchá v podbříšku podobně jako u MS, u prvního ET se MS dostavila 6 dní po transferu. Tak se modlím, aby tentokrát nedorazila. Jinak žádné změny.
Ahojky ja jsem dneska 6 den po ket, treti den jsem mela silenou bolest hlavy, unavu a nechutenstvi, obcas me picha podbrisek na ruzne strany, nekdy citim trochu tlak v podbrisku, jinak me sem tam prsa pnou a pali, a trapi me nadymani
tezko rict, jestli je to z hormonu, nebo priznaky tehu snad ke B spravně
![]()
Ale treba i nekolik hodin me treba nebo nci a je mi jako obvykle
Tak včera na UTZ 12DC sliznice 8mm, za týden jdu na KET. Jsem nervózní jako pes ale řikám si, že to prostě vyjde. Vám po transferu přeji hodně štěstí, ať jsou letos šťastné a veselé 😘
Tak já jsem dnes 5 den po KET. Ze zvědavosti jsem zkusila první test. Chtěla jsem hlavně vědět kvůli ovitrelle (11 dnů po). Cekala jsem snehobilo a tam poměrně silnej duch hned od začátku. Tak jsem z toho jelen. Na 11 dnů po ovitrelle mi přijde silnej a na 5 dnů po KET taky. Teď si akorát říkám ze jsem blba ze jsem se na to měla vybodnout.
Edit: nechápu proč emimino který slouží k hledání duchu tak zkazi kvalitu fotky, ze i z kvalitního ducha je slabej duch 😀
@Vandand
to uz bude spis z mimina. ja ovitrelle testovala 4 den po KET, tam jsem vedela, ze jeste s prcka nic byt nemuze. ale paty den uz byvaji takovy duchove.
a ano kvalita fotek na miminu sla pekne dolu
testni za dva dny a mas jasno ![]()
Ahoj ráda se k vám přidám. 5.12. jsem byla na KET s embryoglu. Tohle už je 9ty transfer tak snad se konečně zadaří a budou krásné svátky. Všem ostatním držím palce
@Anonymka1230 tak to si mě velmi mile překvapila! Dávala jsem tomu spis tak 99% ovitrelle a 1% mimino. Původně jsem chtěla testovat až tak za dva dny, ale chtěla jsem se dnes ujistit ze tam nic nebude, ať za dva dny nespekuluju kdyby tam byl duch, z čeho to je 😀
@Vandand ja bych rekla, ze se prcek uchytil
ovitrelle by mel vyprchat za 48 hodin
a jak se citis?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.