Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Michalka 28 @Anonymka1230 Doporučuje se grep před ovulaci, ananas po ovulaci, ja si to tedy uzpůsobila tak, ze par dni po začátku menstruace piju grepovy džus, 5 dni pred ketem jim ananas, po ketu uz ne, i kdyz některé holky ho ji ještě cca 5 dni po ketu.
@Mytyl tak to ja taky zkusím. A ten ananas je i na uhnízdění nebo si to s něčím pletu?
@Michalka 28 píše:
@Mytyl tak to ja taky zkusím. A ten ananas je i na uhnízdění nebo si to s něčím pletu?
Ano, na uhnizdeni.
@Mytyl když ananas nemám rada a mám řízeny KET, mohu užívat bromelain v tabletach? A kdy nasadit v době transferu?
@Vandand píše:
@Mytyl když ananas nemám rada a mám řízeny KET, mohu užívat bromelain v tabletach? A kdy nasadit v době transferu?
Ano, jde i v tabletach, tam jde prave o tu latku. Jen s tim nasazenim nevim, zacala bych asi podobně jako s ananasem, par dni pred ketem, vstebava se to snad podobně.
Ahoj holky,
já se rozmýšlím, jestli mám jít v půlce prosince na třetí KET nebo si dát pauzu. Říkám si, co kdyby to vyšlo a na druhou stranu zase bych ráda měla klidné Vánoce
To je ale dilema
Jinak teda, když jsem při první transferu ananas vůbec nejedla, tak se mě bublinka uhnízdila, ale v 7 týdnu jsem ji ztratila a při druhém transferu jsem ananas jedla a kompletně negativní, tak nevím
![]()
@Bobina87 ty Vánoce jsem taky řešila a nakonec jdu do toho a snad se stane vánoční zázrak
myslím že ten ananas je jen v hlavně jako mekáč po transferu
Když už se tu resi “pomůcky” jako grep a ananas.
Pripojujete při transferu něco speciálního co by mohlo napomoct? Jaký mate režim po transferu? Akupunkturu?
@Michalka 28
Koukám, že máš posledního mražáčka, doufám, že si to vybojuje ![]()
Už jsem volala na kliniku a 3.12 jdu na UZ, počítám, že transfer bude kolem půlky prosince, to by nám mohlo vyjít společně ![]()
@Mytyl
Jako, že Ti doktor špatně načasoval UZ a prošvihla si to? To jde? Chudáku, to by mě teda naštvalo.
@Bobina87 píše:
@Mytyl
Jako, že Ti doktor špatně načasoval UZ a prošvihla si to? To jde? Chudáku, to by mě teda naštvalo.
Ano, přesně tak.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.