Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, nechte si ukázat jak injekci správně píchnout a nebojte se toho… opravdu to nic není 🙂
Já si píchám Fraxiparin od 1. dne stimulace a je to v pohodě 🙂 nebo zapojte partnera ![]()
@Malinam tak injekce při ivf do břicha, příp. fraxiparin do stehna si myslím, že zvládá každá, když už musí podstoupit ivf, ale Agolutin je do svalu, do zadku, to fakt nezvládnu
AhojkY taky se k vam pridavam, dneska mi transferovali blastocystu kvality 2-, je to nas treti transfer snad se zadari do tretice vseho dobreho
vsem preji hodne stesti.
Jak kvalitni embryjka vam zavadeli nebo budou zavadet? ![]()
Já jsem od 18.11. po KET a dnes jsem se testovala a bohužel negativní
takže zase se nám to nepovedlo. Koho to teprve čeká nebo je chvilku po, tak přeji hodně štěstí ![]()
@Hanulka54 to mě mrzí, buď silná
, tos vydržela dlouho netestovat,…co jsi brala za léky?
@Piškotka38 Jednou jsem to zkoušela v týdnu, myslím pondělí. A dnes po druhé a vždy negativní. Brala jsem jenom Utrogestan
@Michalka 28 píše:
Tak ja jdu pro posledního mrazačka 8.12
Tak ať dostaneš pod stromek ten nejkrásnější darek ![]()
Holly moc děkuji a to stejný přeji všem co byly nebo si půjdu ![]()
Jen se chci zeptat mám výškově skvělou sliznici ale říkal že kolem je taková strapata setkali jste se stím?
@Michalka 28 píše:
Jen se chci zeptat mám výškově skvělou sliznici ale říkal že kolem je taková strapata setkali jste se stím?
To vubec netuším
, mně takove podrobnosti nikdy neříkají, nekdy ani tu výšku…
Co už mate mrazacky v sobě, kdy chcete testovat? Já bych chtěla vydržet 14 dnů ale jsem na sebe zvědavá.
Po transferu jsem byla ještě na akupunkture, mám i zítra, pak jsem prospala asi tři hodiny, teď tam poslala burgerking (McDonald nemáme) a odfunuji ![]()
@Mytyl mě už to říkal i minulé a nevyšlo to a teť je to taky tak. Jestli je to vínem nevim. Ale jim to nijak nevadí tak nevím.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.