Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Piškotka38 píše:
@Alojska dekuji, jj, taky mě ty injekce dost vyděsily, myslela jsem, že po těch všech ivf bude od nich klid,..ale už mi bylo blbé to odmítnout, kdyby to nevyšlo, vyčítala bych si to,.. takže budu lítat co tři dny, kdo mi to kde píchne
To mu rozumim, kdyby mi rekl, ze je treba pichat tak bych neváhala, ale když nemusim tak jsem spokojenější ☺️️
@Malinam píše:
Holky, nechte si ukázat jak injekci správně píchnout a nebojte se toho… opravdu to nic není 🙂Já si píchám Fraxiparin od 1. dne stimulace a je to v pohodě 🙂 nebo zapojte partnera
Fraxiparin do podkoží a boli jako mrcha, ale pichnout si ji neni problém. Do svalu se nepichnu a at by to memu partnerovi vysvetlili sebe lepe pichnout bych se od nej nenechala 😖 neni na jemné práce úplně zručný 🤣 🤣
@Vevo22 píše:
AhojkY taky se k vam pridavam, dneska mi transferovali blastocystu kvality 2-, je to nas treti transfer snad se zadari do tretice vseho dobrehovsem preji hodne stesti.
Jak kvalitni embryjka vam zavadeli nebo budou zavadet?
Mě cislovanou kvalitu nikdy nerikali..ale vzdycky rikali ze jsou v pořádku..
@Vandand ja jdu zitra a testovat se hodlam 10 den po. Celkem se mi to posledne osvědčilo. Mela jsem 10 den dvě čárky a 14 den byly taky ale slabší. Sla jsem na krev a pri opakovaném odberu zjistili, ze je po vsem a vysadili mi léky. Kdybych se testovala tak jak mam, mela bych dve carky a sla az za 14 dni na sono a tam by nebylo nic.. takhle to sice nebylo dobré, ale rozhodně lepší nez kdybych cekala srdicko a nic nenasli..
Moje zkusenost je, ze okolo 5,6 dne uz byvaji dusici a 7,8 den uz slabe carky a musi silit. pokud je sedmy den jen duch, tak to uplne dobre nevypada. ja posledne testovala 7 den (dusik) a diky tomu jsem chytla biochemko. osmy den by test silnejsi (silnejsi duch, ale ne carka) a 10 uz nic. kdybych testovala jak mam, tak bych to nechytla. diky tomu vime, ze casovani je dobre a nezene me dr na Era test nebo tak. predtim jsem testovala pozdeji a testy bile
To se omlouvám… netušila jsem, že jde o olejovou injekci co jde do svalu - to muže být na píchnutí oříšek
ale pravda je, že já o tom nevěděla, když mi ji sestřička aplikovala do zadnice. Od amatéra by to mohl být zážitek no 😀
@Vandand já testuju od 5. dne po KET obden, ale moc se neraduju předčasně… po 2. KET vše vypadalo slibně, ale od 10. dne čárka nesílila a bylo z toho biochemko ![]()
Mě aktuálně trochu uklidní až uvidím
protože // u mě není vyhráno
Nechala jsem si vyložit andělské karty. Už jsem si je nechávala vyložit 2× a vždy mě to posadi na zadnici jak to sedí. Tak mě to pěkné povzbudilo verit v to ze to vyjde. Ta bolest souvisí s tím ze nám před necelým rokem zemrela dcera.
Tohle jsou jedny co mě nejvíce nakoply! ![]()
Děkuji za poznatky s tím testováním. Některe věci mě vůbec nenapadly.
Když jsem otěhotněla poprvé (zamlkle) tak jsem udělala jeden test a dal už netestovala. Když jsem otěhotněla loni, tak je pravda ze jsem dělala testy až do kontroly a sledovala jak sílí. Vůbec mě nenapadlo ta varianta ze bych testovala až 14 den, tam dálnice, ale na kontrole pak nic, protože to stihlo odejít. Takže precejenom asi par testu udělám dříve.
@Vandand situace s dcerou je mi moc líto… kdo nezažil, ten nemůže pochopit.
Ale podle karet vypadá, že se blýská na lepší časy
tak držím moc palce ![]()
@Alojska aha tak to je taky zajimave no, ze vubec nerikali a je to mozna lepsi no uplne me tim rozhodili
![]()
@Vandand Andělské karty jsou super. Koukni na https://karty.atarot.cz/ taky mě vždycky prekvapi a nakopnou ☺️️
Ahoj holky, s dovolením bych se přidala. Čeká nás zhruba týden před Vánoci transfer (řízený KET).
snad se na nás všechny usměje štěstí.
Ahoj.
Tak už jsem doma z transferu. Holky to zas byla ostuda 🤣 🤣 prisla jse driv, ze si vypiju kafe, to jsem samozřejmě nestihla a ted jsem po caru pobihala s kelimkem jak trouba no a pak jsem zapomela jestli si mam vzit tu jednorazovou sukni nebo ne… No samozřejmě že ne a ja si ji oblékla no anakonec jsem tam nechala zpravu i ten caj 🤣 🤣jsem jak roztržitý profesor 🤓
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.