KET Prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3747
6.12.22 10:40

@Vevo22
48 urcite ne. Me dr rikala 5 dni a tak jsem to mela. Nekdo ma pak pidi duchy i dele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
6.12.22 10:43

@Anonymka1230 kdy budeš testovat? Nebo vydržíš netestovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
6.12.22 11:16

@Ejminka11
Budu testovat v nedeli, to by uz mel byt pekny duch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
6.12.22 11:20

@Vevo22 netehotne 😀
Hned druhy den po transferu me cely den bolelo a tlacilo břicho, ale pak to přešlo. Sem tam tlak v podbrisku, motani hlavy a únava. Ale kdo tohle nemá po všech těch hormonech :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
6.12.22 11:37

@Vandand Já jsem dneska 4.den po Ket, ráno jsem zkoušela test kvůli ovitrelle a test byl úplně bílý. Držím palce, aby za pár dnů byla na testu dálnice ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
6.12.22 12:21

@Anonymka1230 aha tak mi dr zase rikala, ze tech 48 hodin, tak uvidis kazdopadne preji hodne stesti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
6.12.22 12:37

Konečně skupinka do které můžu patřit. Původně jsem měla být říjen 😁 dnes je ten šťastný den KET. Teď už jen počkat 14 dní 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
6.12.22 12:58

@Nikysiky a jak dlouho mas od ovitrelle? Taky 11? ☺️️
Musí nám to tady všem klapnout, když jsou ty Vánoce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
6.12.22 13:08

@Vandand Jojo, před 11 dny jsem píchala ovitrelle. Já doufám, ale hrozně se bojím, minulý měsíc se 1.ET nepovedl, 6 dní po transferu přišla MS. Tak mám hrozný nervy, aby nepřišla zas. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
6.12.22 13:48

Ahoj holky 🙂 včera jsem byla na ET tak jsem v tom s vámi. Držím nám všem palce ať to vyjde a máme ten nejkrásnější vánoční dárek 👶 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
6.12.22 13:51

@Vandand taky to tak mám byla jsem včera na ET, jsem unavená, bolavá ale strašně nervózní nevím jak zvládnu těch 14 dní 🙂. Vycházky mám tak se psama venku přijdu na jiné myšlenky 🙂 🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
6.12.22 18:23
@Vandand píše:
Nechala jsem si vyložit andělské karty. Už jsem si je nechávala vyložit 2× a vždy mě to posadi na zadnici jak to sedí. Tak mě to pěkné povzbudilo verit v to ze to vyjde. Ta bolest souvisí s tím ze nám před necelým rokem zemrela dcera.
Tohle jsou jedny co mě nejvíce nakoply! :srdce:

Děkuji za připomenutí. Po půl roce jsem je vytáhla ze skříně. Vytáhnu si většinou jednu kartu když mám pocit že nevím co dělat. Dneska mi to krásně vyšlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
7.12.22 07:32

@Nikysiky a proč se spustila dřív? Říkali k tomu něco? A udělali teď něco jinak?

@hanka krtek To je super 🍀 ❤️️

Tak já ze zvědavosti udělala clearblue jeden co jsem měla doma. Akorát nevím co si o tom myslet. Dělala jsem ho podle návodu - jakmile zruzoví tyčinka, odečíst 5 vteřin. Ale asi to bylo málo protože se nic nedělo. Tak jsem ho po chvíli donamocila a vyběhlo toto.
6 dnů po KET, 12 od ovitrelle
Edit: Bože to emimino je hrozny. Na originální fotce je regulérní čárka, zadnej duch, emimino z toho udělalo rozmazane cosi

Příspěvek upraven 07.12.22 v 10:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
7.12.22 07:50

@Vandand mám odjakživa krátký cyklus 23-25 dní, takže se spustila v termínu. Ikdyž mi na klinice tvrdili, že to nevadí, že po IVF se sama nespustí přes hormony a utroš. A stejně se spustila. Ani teď před Ket nechtěli udělat nic jinak.
To je krásný duch ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
7.12.22 07:53

@Nikysiky
No ale kdyz MS prijde tak brzy, mozna mas malo progrsteronu?
Co mas a v jaje davce? Kontrolovali ti hladinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.