Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Vevo22
48 urcite ne. Me dr rikala 5 dni a tak jsem to mela. Nekdo ma pak pidi duchy i dele
@Ejminka11
Budu testovat v nedeli, to by uz mel byt pekny duch
@Vevo22 netehotne 😀
Hned druhy den po transferu me cely den bolelo a tlacilo břicho, ale pak to přešlo. Sem tam tlak v podbrisku, motani hlavy a únava. Ale kdo tohle nemá po všech těch hormonech ![]()
@Vandand Já jsem dneska 4.den po Ket, ráno jsem zkoušela test kvůli ovitrelle a test byl úplně bílý. Držím palce, aby za pár dnů byla na testu dálnice ❤️️
@Anonymka1230 aha tak mi dr zase rikala, ze tech 48 hodin, tak uvidis kazdopadne preji hodne stesti ![]()
Konečně skupinka do které můžu patřit. Původně jsem měla být říjen 😁 dnes je ten šťastný den KET. Teď už jen počkat 14 dní 🙂
@Nikysiky a jak dlouho mas od ovitrelle? Taky 11? ☺️️
Musí nám to tady všem klapnout, když jsou ty Vánoce!
@Vandand Jojo, před 11 dny jsem píchala ovitrelle. Já doufám, ale hrozně se bojím, minulý měsíc se 1.ET nepovedl, 6 dní po transferu přišla MS. Tak mám hrozný nervy, aby nepřišla zas. ![]()
Ahoj holky 🙂 včera jsem byla na ET tak jsem v tom s vámi. Držím nám všem palce ať to vyjde a máme ten nejkrásnější vánoční dárek 👶 😊
@Vandand taky to tak mám byla jsem včera na ET, jsem unavená, bolavá ale strašně nervózní nevím jak zvládnu těch 14 dní 🙂. Vycházky mám tak se psama venku přijdu na jiné myšlenky 🙂 🤗
@Vandand píše:
Nechala jsem si vyložit andělské karty. Už jsem si je nechávala vyložit 2× a vždy mě to posadi na zadnici jak to sedí. Tak mě to pěkné povzbudilo verit v to ze to vyjde. Ta bolest souvisí s tím ze nám před necelým rokem zemrela dcera.
Tohle jsou jedny co mě nejvíce nakoply!
Děkuji za připomenutí. Po půl roce jsem je vytáhla ze skříně. Vytáhnu si většinou jednu kartu když mám pocit že nevím co dělat. Dneska mi to krásně vyšlo
@Nikysiky a proč se spustila dřív? Říkali k tomu něco? A udělali teď něco jinak?
@hanka krtek To je super 🍀 ❤️️
Tak já ze zvědavosti udělala clearblue jeden co jsem měla doma. Akorát nevím co si o tom myslet. Dělala jsem ho podle návodu - jakmile zruzoví tyčinka, odečíst 5 vteřin. Ale asi to bylo málo protože se nic nedělo. Tak jsem ho po chvíli donamocila a vyběhlo toto.
6 dnů po KET, 12 od ovitrelle
Edit: Bože to emimino je hrozny. Na originální fotce je regulérní čárka, zadnej duch, emimino z toho udělalo rozmazane cosi
Příspěvek upraven 07.12.22 v 10:42
@Vandand mám odjakživa krátký cyklus 23-25 dní, takže se spustila v termínu. Ikdyž mi na klinice tvrdili, že to nevadí, že po IVF se sama nespustí přes hormony a utroš. A stejně se spustila. Ani teď před Ket nechtěli udělat nic jinak.
To je krásný duch ❤️️
@Nikysiky
No ale kdyz MS prijde tak brzy, mozna mas malo progrsteronu?
Co mas a v jaje davce? Kontrolovali ti hladinu?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.