Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Bobina87
Uz se mi to take stalo. Pri utz se zjistilo, ze folik uz praskl
@Anonymka1230 píše:
Tak ja bych mela jit na transfer 5.12
Budu držet palce ✊
@Michalka 28 píše:
@Bobina87 ty Vánoce jsem taky řešila a nakonec jdu do toho a snad se stane vánoční zázrakmyslím že ten ananas je jen v hlavně jako mekáč po transferu
Tak trochu ano, ale ananas obsahuje bromelain, který opravdu muze pusobit podpůrne, hamburger moc ne, no ![]()
Ahoj,
trošku se přidám. A postěžuji si ![]()
Jezdíme skoro rok do Brna a dva roky se snažíme o druhého prcka. Mám za sebou 2× odebrání vajíček (celkem 46 vajíček) a z toho pouze 2 embrya a ještě k tomu méně kvalitní.
18.11. jsem byla na svém prvním transferu a teď čekám do pátku na těhotenský test.
Je teda pravda že dnes jsem to nevydržela a udělala jsem si test :/ samozřejmě jak jsem trošku čekala tak negativ, ale bojím se že to zase nevýjde..
Je to pro mě trošku náročné, ale chápu že pro nás všechny..
@Hanulka54
Mas spatne stimulaci - moc vajicek a pak jsou nekvalitni
Kam do centra chodis?
@Anonymka1230 Neřekli nám kde je problém a o stimulaci vůbec nemluvili. Stalo se nám to při vytváření embryí, že odumřeli. Chodím do Brna na Repromedu
@Mytyl
To mas pravdu, asi si ho stejně koupím a budu ho jist
mám štěstí, ze mě i chutná ![]()
@Hanulka54 Taky mi prijde, ze to je špatně nastavena stimulace, pouzite leky, takovy ubytek je příliš velký ![]()
@Bobina87 píše:
@Mytyl
To mas pravdu, asi si ho stejně koupím a budu ho jistmám štěstí, ze mě i chutná
Mně právě taky chutná, tak to neřeším, vím, že nejvic záleží na embryu, chytne se i mimo delohu, kdyz je zivotaschopne, a jinde ideální podmínky nema.
@Mytyl víš jak to tak všichni říkají po transferu jít na mekáč ![]()
@Michalka 28 píše:
@Mytyl víš jak to tak všichni říkají po transferu jít na mekáč
Jo, já zatim nikdy nebyla… Tentokrát to zvažuji.
@Mytyl to ja jo a stejně to nevyšlo ale i tak půjdu příště zase co kdyby ![]()
Ahoj holky ![]()
po půlroční pauze se k vám přidám. KET mi vychází na půlku prosince, tak uvidíme jak dopadne tentokrát 🙂
Můj příběh ve zkratce:
Na začátku jsme měli 5 testovaných mrazáčků.
1. KET skončil revizí po zamlklém těhotenství
2. KET biochemické těhotenství
3. KET skončil samovolným potratem v 5tt
Po něm si mě vzala do parády vedoucí kliniky a následovala Imunologie a další testy. Nějaké problémy se našli, tak snad už to dotáhneme do konce ✊🏻
Jinak držím všem palce
ať je prosinec plný splněných přání ![]()
Holky když to čtu, je po IVF nějaká větší pravděpodobnost potratu/zamlkleho tehotenstvi než když člověk otěhotní prirozene?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.