Pronatal Kolín - máte někdo zkušenost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2716
2.6.14 11:25

@mamemi jj, taky jsme měli ISCI. No Kolín by se mi líbil kvůli dojíždění, tak budu čekat na reference :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
18.6.14 14:24

Dobrý den, ráda bych se zeptala jak jste spokojeni s Kolínem? Dnes jsem dostala žádanku na vyšetření spermiogramu, a Mudr. mi řekla ať si sama vyberu kam jít.. Buď Pardubice, Kolín nebo praha, Kolín máme nejblíže. Snažíme se neuspěšně půl roku. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
18.6.14 14:42
@dennisenka píše:
Dobrý den, ráda bych se zeptala jak jste spokojeni s Kolínem? Dnes jsem dostala žádanku na vyšetření spermiogramu, a Mudr. mi řekla ať si sama vyberu kam jít.. Buď Pardubice, Kolín nebo praha, Kolín máme nejblíže. Snažíme se neuspěšně půl roku. Děkuji :)

My byli v Kolíně a dobrý. Nejdříve tam zavoláš a objednáš manžela.
Na recepci předáš žádanku, vyplníš nějaké papíry a počkáte až si pro vás dojde nějaká dr. Zavede vás do ordinace, vysvětlí vše a vyfasujete kalíšek na spermoně. Potom vás setřička odvede do místnosti, kde máte provést odběr. Přečtete si návod, jak se odběr dělá. No nám to přišlo strašně k smíchu. Potom kalíšek dáte na okénko zazvoníte a odejdete. Měli jsme přijít za 30 minut, tak jsme se šli projít. No a pak nám hned řekli, jak je manžel na tom. Takže pro mě je to určitě lepší, než se kodrcat někam do Prahy. Přeji hodně štěstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
18.6.14 14:43
@Therezka píše:
Zdravím a přidávám se do klubu… jsem z Kolína, v Pronatalu jsme byli poprvé v březnu na spermiografu a minulý měsíc jsem tam nakonec skončila i já… jinak co se týče doktorů, tak já mám zkušenosti jen s Mudr. Dvořákem…k němu chodím ambulantně a teď i v Pronatalu… lepšího doktora než je on jsem nepotkala, vždycky od něho odcházím s pocitem že to všechno půjde úplně hladce :-D :dance:

jo, jo Dvořák je bůh, taky k němu chodím na prohlídky(ne do pronatalu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
18.6.14 14:52

@micta MY jsme byli u nějaké paní dr. a byla moc milá. Vše vysvětlila. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
18.6.14 20:45

Ahojky holky,

chci se s Vámi podělit o mojí zkušenost, mám za sebou 3×IUI a 3×IVF to vše v Praze v Podolí, od března jsme přešli do Kolína, nemůžu si stěžovat :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:… na dva měsíce jsem vypla :nevim:, čekali jsme na schválení IVF pojišťovnou a když jsem se teď v pondělí chtěla objednat na 4.té IVF tak jsem si ráno udělala těhu test a tam se objevily dvě čárky :lol:, tak jsem volala svému dr. a tak mi hned nabral krev a už asi 8.den jsem měla hodnotu HCG 86, takže začátek tehotenství :lol: :lol: :hug: příští pátek 27.6.14 jedu na ultrazvuk, už teď se nemůžu dočkat… Píšu Vám to, abyste neztráceli naději, přirozenou cestou jsme to nečekali :potlesk:… Holky držte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716
21.7.14 18:12

Někdo už máte nějakou zkušenost s IVF v Kolíně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
22.7.14 10:10

Ano, zítra jdu už na OPU:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716
25.7.14 16:55

@mamemi držím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
25.7.14 18:04

@HanHa Děkuju:-) Taky si byla v Kolíně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716
26.7.14 17:02

@mamemi nene, chodili jsme do Iscare v Praze - Kolín máme blíž, tak zvažuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
27.7.14 11:06

@Jana_Rej Super, gratuluji!! Když se chce, tak to jde! :D :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
27.7.14 11:14

Holky, taky moc chválím Kolín!!! Byly jsme moc spokojení, naprosto profi přístup, nestálo nás to ani korunu, vyšlo hned první IUI, tři návštěvy a bylo vymalováno! :lol: Těšíme se na miminko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
28.7.14 11:19

@Kikýska jj vůbec jsme to nečekali :)… zítra jedeme na ultrazvuk a už by jsme měli mít i srdíčko :dance:… tobě taky moc gratuluji, že se to povedlo na první pokus :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716
11.8.14 11:45

@mamemi tak jak to vypadá? podařilo se? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.