Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
V pondělí tam jdu už naposledy tak se poptam jak to je. Dekuji. Brestak patřil k Pronatalu?
@slunce1 nene nepatří. Ale je to špička ve svém oboru. A ty máš svého gynekologa? Třeba by ti ho taky doporučil.
Mám ale nevím myslím si že můj dělá scering sám, ale. radsi bych do Prahy.
@slunce1 …tak se zkus zeptat na toho Břešťáka, nebo se koukni jestli nemá nějaký stránky na googlu. Je to Mudr. Břešťák Miroslav a dělá prvo i druhotrimestrální screening (pamatuju si, že to bylo v Hloubětíně). Dříve byl i v Modřanech, ale už nějakou dobu působí v Hloubětíně. Opravdu ti ho doporučuju ![]()
Ahoj holky ![]()
Muzu se zeptat na kolik vas cca vyslo Ivf v Pronatalu? Diky…
@Jani1982 ahojky nás 1× ET a KET s embryoglu atd prodloužena kultivace atd… 41700,– a bez úspěchu 🙈
Nemá prosím někdo nové informace, jak to v Pronatalu teď chodí? Co tu čtu, není/nebylo to úplně růžové. Doporučil mi tam jít můj gynekolog, ale tím asi nejsem vázaná.
Jak tam probíhá IVF? Kolik kontrol před OPU? Jak informují po OPU, volají nebo si voláte sami, kolik bylo folikulů, kolik vajíček, kolik oplodňovali a jak se vyvíjí? V jiných carech clověk na netu najde i info, že dostane kód a kontroluje si to sám, jak je to tady prosím?
@Anonymní píše:
Nemá prosím někdo nové informace, jak to v Pronatalu teď chodí? Co tu čtu, není/nebylo to úplně růžové. Doporučil mi tam jít můj gynekolog, ale tím asi nejsem vázaná.Jak tam probíhá IVF? Kolik kontrol před OPU? Jak informují po OPU, volají nebo si voláte sami, kolik bylo folikulů, kolik vajíček, kolik oplodňovali a jak se vyvíjí? V jiných carech clověk na netu najde i info, že dostane kód a kontroluje si to sám, jak je to tady prosím?
Byla jsem v Pražském pronatalu v roce 2018 nevím jak je ro teď za mě super přístup a jinam bych nešla. Měla jsem 1 konzultaci a pak ultrazvuk následně doporučené IUI- nevyšlo pak ještě jedno a taky nevyšlo před každým IUI jsem byla 2× na ultrazvuku. No a následně odeslána na LPS pri té zjištěná Endomezeioza a doporučené IVF donesla jsem zprávu oni my dali podepsat papír pro pojišťovnu kvůli palcení čekali jsme asi 14 dní, ale měli na to 30 a zároveň semnou probrali možnosti co by udelali co si chci zaplatit my si vybrali balíček kde embria sledují mikroskopem probrali semnou injekce kolik jich zhruba bude, pak kdy asi tak přijedu poprvé na ultrazvuk jezdí se asi tal 2× před tramsferem někdy ii víckrát je to individuální podle toho jak se tvoří folikuly.pak se domluvil odběr a oplodnění a čekali jsme 6 dní na to kolil jich bude. S odběru jich bylo 6 v kvalitě I a 2 v kvalitě II oplodnili všechny a zůstalo jen těch 6 a po 5dnech mi volali ať následující den přijedeme na transfer. Nás celý ten proces vyšel na 33000,– kč 2600,– léky + 14500,– ten balíček a pak jsme dopláceli za pokoj, katetr, zkumavku a mražení to vše se odvíjí od toho kolik jich zůstane a pak jsme platili ještě 1000,– kč za uložení zbytku embryí. Snad sem napsala vše kdyby něco ptej se, ale je to 2 roky máme s toho 1 pokusu dvojčátka (nechali jsme si vložit 2 ).
Ahoj, já byla před rokem v pražském Pronatalu a teď akorát jsme v procesu druhého IVF. Dnes jsem byla na kontrole 8DC a stanovili mi datum OPU. Stejně jsem to měla i vloni. Myslím, že dva dny na to volali, zda se vajíčko oplodnilo a za dalších pár dní, že přežilo přes kultivaci a kdy máme přijít na transfer. Žádný kód nám nepřidělovali. Nemám zkušenost s jinými CARY, takže nemám srovnání, ale zatím jsem spíš spokojená.
Ahoj, oživuji diskuzi. Nemáte někdo čerstvou zkušenost s Pronatalem v Praze? Mám za sebou 2 neúspěšné IVF, tak uvažujeme změnu CAR. Děkuji.
Ahoj, já tam byla v roce 2017 a 2019 a úspěšně. Sice mi nesedí střídání lékařů, ale co by tě konkrétně zajímalo?
@Anonymní píše:
Ahoj, oživuji diskuzi. Nemáte někdo čerstvou zkušenost s Pronatalem v Praze? Mám za sebou 2 neúspěšné IVF, tak uvažujeme změnu CAR. Děkuji.
Chystáme se na třetí miminko někdy na podzim, v roce 2017 se zdařilo a srpen 2018 chlapec. V roce 2019 také a 2020 květen holčička. Vždy KET. Nepočítal jsem ani s takovou úspěšností, byla jsem prvorodičkou po 40…vse dopadlo dobře. Miminka sice císařem, ale zdravá a 40 tt. Skoro čtyřkilová.. Asi jsem měla štěstí. Poprvé to byl Ket řízený a podruhé v nativu.
Zdravím, u nás v dubnu IUI a napoprvé se zadařilo. Teď už 26t nosím holčičku;) Pronatal mohu doporučit. Všichni hodní, slušní😃 👍
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.