Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@mikolaska
přesně tak. takový to tmavě hnědý se nepočítá až čistá krev. mně se takhle zpozdila menses před stimulací o 5 dní. nervy a psychika jak jsem se na ni prvně v životě těšila udělaly opět své ![]()
@Simi11
Mě se zposdily měsíčky před stimulací o14 dní. Stresem..nepřišly ani po agolutinu, byla jsem zoufalá..pak jsem se nějakym způsobem uklidnila, jakoby vyrovnala s tím všm, co mě čeká a přišly…A jo, počítá se až krvácení. Do 16 hodin.
Teda holky jsem skoro víc napjatá než vy jak to dopadne. Doufám, že pro všechny to budou letos krásné Vánoce.
…no..jsem pořád ještě vynervená z věcí minulých..snad přežije, bublinka..
@Adela-in
to je mi jasný adelko.
a já jsem nějak podezřele v klidu.
zrovna dělám velký úklid. říkám si naposledy, od příště luxuje manžel
![]()
nějak si nepřipouštim, že by to nevyšlo a věřím mu. co jinýho dělat, lepší pozitivní myšlení než negativní a užírat se.
stejně se stane to, co se má stát.
![]()
@Adela-in Takle jsem byla na tom při ketu pořád jsem nevěděla rozmrazí se nebo ne měla jsem nervy děsný a byli v pohodě. Věř jí bublince ona to zvládne když to zvládla tolik dní, třeba pojedeš na et už zítra.
@Simi11 jak říká ta sestra v pronatalu, ž eležet po Et je zbytečný pokud se to má uchytit tak se to uchytí a když ne tak si to prostě nevyležíme.
@Adela-in
Celý večer jsem na Tebe Adél myslela. Přemýšlela jsem i nad sebou jak to vše budu zvládat já.
Dneska jsem si poprvé píchla 300 jednotek Gonalu
. Hodinu jsem se přesvědčovala a začala jsem flexeparinem. Ten kdybych zničila, nic moc by se nestalo. Už jsem přemýšlela, že probudím přítele. Pak, že zajedu na polikliniku. Jsem posera. Ale pak jsem přitlačila a holky - ono to vůbec nebolí
Vůbec jsem to necítila. To píchnutí jedhlou při šití je bolest.
Já jsem tele. ![]()
@Simi11
Tak dneska je váš den. Držím palce ať se vše povede a příští rok cca v srpnu je vás doma víc.
@Adela-in tak co nového myslela jsem na tebe. doufám, že se prďola drží.
Ahoj vidíš že to nebolí. občas to třeba může zabolet, když napíchneš nějakou cévku, ale i to se vydrží. většinou se trefíš
![]()
jinak já mám myslím, úžasné závěrečné skóre.
2 moruly zamraženy včera, dneska zamraženy 4 blastocysty, 1 zralá již puknutá blastocysta jde ve 13 hodin ke mně
![]()
jsem ráda, že není třeba hatching, puklo samo
![]()
@Simi11
jo tak karty
u nás v rodině se to zjišťuje podle zlatého prstýnku
ale to už musí být mimi v bříšku
Mě je celkem jedno co by to mělo být, ale klučina by se mi líbil, přítel zase by chtěl více slečnu. Ale jak říkám, hlavně aby se nám to vůbec povedlo. Co to bude necháme osudu.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.