Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ok az budu na pc poslu ti zadost do soukrome skupinky. Zatim papa
@beruska1788 ahoj poslala by si mi prosím taky žádost? děkuji.
Ahoj poslala jsem vam je tam snas vam je schvali a budete u nas
Tak jsem včera odklikla přes mobil schválení a dnes už se tam nemůžu dostat ![]()
@Gass tak ti to poslu jeste jednou a odcvakni si to pres pocitac
@beruska1788 Ahoj, muzu se k vam pridat? Taky jsem v teplickem pronatalu, podezreni na PCOS.
@Majaha ahoj jasně že se můžeš přídat pošlu ti pozvánku do skupiny.
Chci se optat prosim vas kdyz pojedu podruhe do pronatalu teplic na druhe mimino musim mit doporuceni?? Prvni miminko mame pres inseminaci napoprve to vyslo a mame dvouletou holku. a chceme jet na druhe pac to jinak nejde řekl gyndar.ale nepamatuji si zda jsem mela doporuceni. dekuji moc Danca
Ahoj myslím si že ho potřebovat budeš. nebo spíš bude to lepší. ale zkus si tam zavolat a oni ti řeknou co a jak já osobně nevím jsem tam poprvé ale je možné že pokud už jsi tam jednou byla tak že tu žádanku potřebovat nebudeš.
@Danakoukolova jinak pokud by jsi se chtěla přidat k nám máme soukromou skupinku. kdyžtak napiš a já ti pošlu pozvánku, ale až po novým roce, teď jsem přes wifi a není to jednoduché hodně mi to padá, nejsem doma. tak kdyžtak tě rádi přivítáme.
ráda bych si s tebou napsala, a dozvděla info o tom jak to u tebe probíhalo. My jdeme na IVF s dárcem.
@Danakoukolova Ahoj, doporuceni potrebovat nebudes. Take jsem ho nemela ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.