Prosba - tablet Lenovo

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3956
27.10.20 20:54

Prosba - tablet Lenovo

Ahojte vespolek. Ségra řeší problém s tabletem Lenovo. Zapomněla gesto, kterým si tablet odemyká, tak ho nějakým způsobem (nevím jakým) dostala do továrního nastavení. Jenže se tovární nastavení asi neproběhlo úplně, protože pro další pokračování to chce předchozí gesto, které si ovšem sestra nepamatuje. Přihlášení přes Google účet taky není možné, protože ségra si v každém novém zařízení zakládá nový Google účet :zed: takže si ani nepamatuje, jaký použila tady.. No děs… Najde se někdo, kdo pomůže i na dálku, nebo pak (až se otevřou) musí sestra do servisu, aby jí to mohli zprovoznit oni? Předem děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20826
27.10.20 21:06

No je to blby. A jinak samozrejme ze tovarni nastaveni chce puvodni „heslo“. Takto by kazdej zlodej udelal sup a mel by k dispozici jakykoliv mobil nebo tablet. Napsal bych na oficialni technickou podporu lenova, co jde delat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3956
27.10.20 21:12

@Cenarius
Díky.. Zkusím. Zítra si nad tím sednu a uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
20.11.20 17:22

wifi v tabletu

Dobrý den, vnučka mi dala tablet Acer One 7 že už ho nebude potřebovat. Mám problém se připojit k wifi, stále mě tam skáče nějaká zabezpečená síť a ověření se nezdařilo. Už jsem hledala všude ale stále nic. Pomůže mi někdo jak na to? Předem děkuji Eva. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák